18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Tips & Spilforslag : Armenien - Irland: (AH: +0,75) 1

Match center
3. september 2010 kl. 17:00 - Fodbold, Europa - EM Kvalifikation
Republican Stadium - Vazgen Sargsyan
Opdateret
0
Profession: Journalist. Uddannelse: cand.oecon og skolelærer.
Har de seneste 17 år beskæftiget sig professionelt med sports-betting med plus på kontoen.
Været spilekspert og spilredaktør hos Berlingske Tidende, Ritzaus Bureau, B.T. samt de seneste syv år TIPS-bladet.
Indstiftede ved årsskiftet 2004/05 på TIPS-bladet det såkaldte Hitrate-regnskab, som løbende monitorerede tilbagebetalingen af væddemåls-anbefalinger.
Resultat 2005: 108,0 %.
Resultat 2006: 113,1 %.
Resultat 2007 (første halvår, indtil start på BetXpert): 129,5 %

Har de seneste fem år været bosiddende fifty/fifty på bookmaker-øen Malta, bl.a. som konsulent for bookmakerfirmaer, og i den italienske fodbold-metropol Milano.
Sprog: Dansk, engelsk, tysk, fransk, spansk og italiensk.
Speciale-område: Fodbold.
Med baggrund i de foregående års regnskaber må det ultimative "jagt-område" beskrives som Europa Cup’en. De seneste syv år har med én sæsons undtagelse givet solidt overskud i Champions League, UEFA Cup og Intertoto Cup. Specielt sommeren/det tidlige efterår er traditionelt overskudsgivende, hvilket vil sige Intertoto Cup’en, kvalifikationen til Champions League samt kvalifikationen og hovedturneringens 1. runde i UEFA Cup’en.
Andre fodbold-områder med traditionelt godt afkast: Landskampe, Italien, Østeuropa, Latinamerika.
Vis mere
Vis mindre
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+
Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 48-27-25%
Betvalue: 104,70%
Spilbar ned til odds: 1,52
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365
Armenien viste i VM-kvalifikationen, at de er i fremgang, mens Irland – set gennem mit optik – viste, at de fortsat har et stykke vej op til tidligere tiders niveau. De fleste husker sikkert fra irernes VM-kvalifiktion, at holdet fra den grønne ø i den afgørende playoff-kamp mod Frankrig blev godt, grundigt, og uretfærdigt snydt af Thierry Henrys hand-ball og dommerens blinde øje, men med til historien hører også, at Irland i en relativ nem kval.gruppe havde meget vanskeligt ved at sætte de mindre fodbold-nationer på plads.

Spil-form: Jeg har valgt en lidt ”midt-imellem-løsning” i denne kamp, da jeg er gået på Armenien på Asian Handicap +0,75, hvilket betales med odds 1,90 hos Bet365 og Ladbrokes. Vinder Armenien, eller slutter kampen uafgjort, er der fuld odds-udbetaling, og vinder Irland, men kun med ét mål, så betales halvdelen af indskuddet tilbage. Andre spil-former så som et 1X-spil eller Armenien +0,5 til højere odds, eller et mere sikkert Armenien +1-spil til lavere odds, er selvfølgelig også mulige.

 

Bedste 1-tals-odds: 5,50 (Bet365, Ladbrokes, Unibet) – min vurdering: 19 %

Bedste X-odds: 3,60 (Unibet) – min vurdering: 29 %

Bedste 2-tals-odds: 1,76 (Pinnacle) – min vurdering: 52 %

EM-kvalifikationsgruppe B – bestående af Rusland, Slovakiet, Irland, Makedonien, Armenien og Andorra – åbnes i den armenske hovedstad Jerevan med denne kamp mellem Armenien og Irland.

Det meste af verden havde ondt af Irland, da de via Thierry Henrys hånd blev elimineret i VM-kvalifikationens playoff-kampe mod Frankrig, og set i bagklogskabens klare lys ville Irland næppe have gjort det dårligere i Sydafrika, end Frankrig gjorde.

Alt det er imidlertid nødt til at være vand under broen for irerne, der nu i stedet skal koncentrere sig om at slå sig igennem til EM-slutrunden 2012 i Polen/Ukraine.

Armenske fremskridt: Skal dén mission lykkes, vil tre point i Armenien være et vigtigt skridt på vejen. Nemt, er det imidlertid langt fra klart, at det bliver for irerne, for det armenske landshold har gjort fremskridt de seneste par år. Fra at være et af Europas absolut ringeste landshold har armenerne oppet sig til at kunne byde selv store fodbold-nationer trods, og selvom det endnu ikke er blevet til noget gennembrud, så er Armenien fra at være et hold, hvor kun nederlagets størrelse udgjorde spørgsmåltegnet, gået til, i hvert fald på hjemmebane, at være en halv-giftig modstander. 

Ganske vist har Armenien for vane at tabe til de europæiske top- og mellem-landshold, men cifrene viser ikke som før i tiden kæmpe-nederlag. Tværtimod er Armeniens tab nu om dage som regel snævre, og i flere af kampene de seneste par år har marginalerne heller ikke været på Armeniens side. Men holdet er i fremgang, og et større odds-chok på et eller andet tidspunkt i denne EM-kval. ligger ikke langt væk.

Lad os kigge lidt på, hvordan VM-kvalifikationen til slutrunden i Sydafrika forløb.  

Armeniens VM-kval: Armenien sluttede sidst i sin gruppe, som blev vunde af Spanien foran Bosnien/Hercegovina, Tyrkiet, Belgien og Estland, og armenerne scorede via en sejr og en uafgjort kun fire point af de 10 kampe. Det lyder jo umiddelbart ikke lovende, men lad os kigge på resultaterne. Armenien startede med at tabe 0-2 hjemme til Tyrkiet (et temmeligt uretfærdigt resultat vurderet efter spil og chancer, husker jeg  - jeg så kampen fra tv-skærmen), hvorefter det blev til 0-4 ude mod senere verdensmester Spanien. Så fulgte et 0-2-nederlag i Belgien, et 1-4-nederlag i Bosnien/Hercegovina, uafgjort 2-2 hjemme mod Estland, 0-1 ude mod Estland, 0-2 hjemme mod Bosnien/Hercegovina, en 2-1-sejr hjemme over Belgien, inden Armenien sluttede af med at tabe 1-2 hjemme til Spanien og 0-2 i Tyrkiet.

Kiger vi på Armeniens hjemmekampe, afslører de således en fin 2-1-sejr over Belgien, uafgjort 2-2 mod Estland, samt tre nederlag, hæderlige 1-2 til Spanien samt 0-2 til Bosnien/Hercegovina og 0-2 til Tyrkiet.

Armeniens venskabskampe: Armenien, der er nummer 96 på FIFA’s verdensrangliste, har blot spillet tre landskampe, siden VM-kvalifikationen sluttede i efteråret. I starten af foråret tabte de i Tyrkiet 1-3 til Hviderusland, i maj vandt de hjemme 3-1 over Usbekistan, og for tre uger siden tabte de i en venskabskamp hjemme 1-3 til Iran.

Over til Irland, som rutinerede italienske Giovanni Trapattoni ikke var langt fra at få med til VM.

Irlands VM-kval.: Irland sluttede anden i sin VM-kval.gruppe efter Italien, men foran Bulgarien, Cypern, Montenegro og Georgien. Resultaterne var som følger (i kronologisk rækkefølge): 2-1 ”ude” over Georgien (kampen blev pga. Georgiens konflikt med Rusland spillet i Tyskland – Irland var i øvrigt dårligste hold i den kamp, og sejren var temmelig ufortjent), 0-0 ude mod Montenegro, 1-0 hjemme over Cypern, 2-1 hjemme over Georgien (igen en heldig sejr, Georgien var temmelig uheldig i holdets to kampe mod Irland), 1-1 hjemme mod Bulgarien (igen en kamp, hvor Irland vel havde fortjent at tabe), 1-1 ude mod Italien (dér spillede Irland til gengæld en flot kamp), 1-1 ude mod Bulgarien, 2-1 ude over Cypern, 2-2 hjemme mod Italien, og i gruppens sidste spillerunde 0-0 hjemme mod Montenegro.

Hands!! ... men...: Med andenpladsen i gruppen skulle Irland så op mod en anden gruppe-toer, Frankrig, i to playoff-kampe. Irland tabte hjemme i Dublin det første møde 0-1, men havde langt hen i returen i Paris franskmændene på krogen efter at Robbie Keene i første halvleg havde udlignet den samlede stilling. Efter 1-0 til Irland efter 90 minutter måtte de to hold ud i forlænget spilletid, hvor det meste af verden ved, at Thierry Henry spillede håndbold til en fri William Gallas foran mål, hvormed det blev Frankrig, der tog billetten til Sydafrika.

"Irsk-kritisk" sammenregning: Synd for Irland naturligvis, men ser man bort fra tre kampe i Irlands kvalifikationen, de to i gruppespillet imod Italien, samt playoff-returen i Paris, så spillede Irland faktisk ringe fodbold, men havde blot en god portion held. Bortset fra Italien, så var irenes VM-kval.gruppe ikke synderlig stærk, og begynder jeg at tælle efter, hvor mange point irerne reelt havde fortjent i stedet for de 18, de fik, så kan jeg selv med meget god vilje ikke drive det til mere end maksimalt 14 (og her er jeg venlig, for en ”irsk-kritisk” sammenregning kunne lige så godt være endt med blot 11 point).

Irlands venskabskampe: Irland, der er nummer 36 på FIFA-verdensranglisten, har, siden de tabte den famøse playoff-kamp i Paris, spillet fire venskabskampe. I starten af 2010 blev det i London til et 0-2-nederlag mod Brasilien, hvorefter de senere på året har spillet tre kampe hjemme i Dublin. I slutningen af foråret besejrede de de to VM-slutrundedeltagere Paraguay og Algeriet med henholdsvis 2-1 og 3-0, og for tre uger siden tabte Irland 0-1 til Argentina.

Nul sejre med mere end ét mål: Man bemærker en interessant ting, idet jeg her især fokuserer på de vigtige kval.kampe. Irland under Trapattoni gør det flot mod stærke hold (Italien og Frankrig), men har det vanskeligt mod mindre mandskaber.

Det kan måske bringe panderynker frem hos irske fans forud for kampen i Armenien, for det kunne ligne et af den slags opgør, hvor Irlands spids-kompetencer ikke kommer til sin ret. Irerne har nemlig haft meget vaskeligt ved at skabe kampene mod mindre hold. At de så alligevel (i VM-kval’en) har vundet en del af dem alligevel, er en anden sag. Man bemærker, at Irland i sine 10 gruppekampe i VM-kval’en vandt fire, spillede seks uafgjort, og ikke tabte nogle. Nok så væsentligt – især hvis man skal bedømme værdien af dette væddemål – så vandt Irland ingen kamp med mere end ét mål.  

Sagt på en anden måde, så var samtlige Irlands kampe, fuldstændigt ligegyldigt om vi taler ude mod Italien eller i den anden ende af skalaen hjemme mod Georgien, tætte... det både fodbold- og ciffer-mæssigt.

Konklusion: Med Armeniens fremgang in mente begynder et Asian Handicap-spil på Kaukasus-hjemmeholdet derfor at lugte af at kunne være en god idé. Det ”helt sikre” væddemål (dette skal bestemt ikke tages bogstaveligt, idet ingen spil er ”sikre”) bør være Armenien på Asian Handicap +1, idet indskuddet ved Irland-sejr med ét mål betales tilbage, men oddsene bliver en smule lave. Jeg har i stedet kastet mig over Armenien på Asian Handicap +0,75, hvor kun halvdelen af indskuddet i tilfælde af irsk ét-måls-sejr tilbagebetales, men hvor oddset, i fald Armenien skulle undgå nederlag, til gengæld er lidt mere interessant.

Holdene: De to trupper:

Armenien: Målmænd – Roman Berezovskij, Gevorg Kasparov og Stepan Ghazarjan. Markspillere – Sargis Hovsepujan, Robert Arzumanjan, Artak Edjgarjan, Aghvan Mkrtsjan, Hrajr Mkojan, Ararat Arakeljan, Artur Juspasjan, Hovhannes Hambardzumjan, Levon Hajrapetjan, Karlèn Mkrtchjan, Masis Voskanjan, Davit Manojan, Levon Patjajan, Artur Edjgarjan, Artak Grigorjan, Edgar Malakjan, Artak Dasjan, Artak Aleksanjan, Jura Movsisjan, Edgar Manutjarjan, Samvel Melkonjan, Gevorg Ghazarjan, Henrik Mkhitarjan, Hovhannes Goharjan og Markos Pizzelli.

Irland: Målmænd – Shay Given, Keiren Westwood og Joe Murphy. Markspillere – John O’Shea, Richard Dunne, Sean St. Ledger, Greg Cunningham, Kevin Foley, Stephen Kelly, Paul McShane, Darren O’Dea, Kevin Kilbane, Glenn Whelan, Darron Gibson, Paul Green, Liam Lawrence, Aiden McGeady, Andy Keogh, Keith Fahey, Keith Treacy, Robbie Keane, Kevin Doyle og Shane Long.

To spillere fra den danske Superliga vil måske være at finde på banen i Jerevan for hjemmeholdet, nemlig Randers-forsvareren Robert Arzumanjan (der er blevet degraderet til at træne med ynglingene i Randers), samt den betydeligt mere succesfulde klub-kammerat i Randers FC, den farlige forward Jura Movsisjan. Jeg vil ikke blive overrasket, hvis sidstnævnte kommer på måltavlen, for han har været rigtigt godt kørende for Randers både i foråret samt i den ny-startede sæson og er en af den danske Superligas store profiler, som jeg ser det.  

  • God velkomstbonus på sport
  • Stort spiludvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting
  • Rigtig god mobilapp
  • Meget brugervenligt og flot site
  • Konkurrencedygtige odds

Interesseret i mere? Så sørg for at se vores daglige odds tips og betting tips.

Fremtidige tips

Onsdag 29. Maj 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
21:00 Olympiacos - Fiorentina: 2
2,35
Placer Bet
Torsdag 6. Juni 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
12:00 Flest mandater uden EPP og S&D: Identitet og Demokrati (ID)
2,38
Placer Bet
Fredag 7. Juni 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
23:55 DK's trup: Udtaget: Jacob Bruun Larsen
10,00
Placer Bet
Søndag 9. Juni 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
18:00 Antal mandater til SF: Over 1,5 Antal mandater
1,50
Placer Bet
Fredag 14. Juni 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
21:00 Kommer med i den engelske EM-trup: Kalvin Phillips
2,00
Placer Bet
21:00 EM 24 - når finalen: ☆ Skotland ☆
101,00
Placer Bet
21:00 Gruppe C-special: Danmark går videre fra gruppespillet
1,75
Placer Bet
21:00 Gruppe D-special: Holland går videre fra gruppespillet
1,75
Placer Bet
21:00 EM24: går videre fra gruppen: Slo, Slk, Kro, Sch, Ser, Hol, Rum, Tyr
1,70
Placer Bet
21:00 Går videre: Italien
1,55
Placer Bet
21:00 Udtages til Englands EM-trup: Ollie Watkins
1,40
Placer Bet

Kommentarer

Feedback