18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Apeks - Espada: (AH: -1,5 Maps) 2

22. oktober 2020 kl. 15:30 - LOOT.BET Season 8
22. okt. 2020 kl. 09:55 (Opdateret 22. okt. 2020 kl. 16:57) 22/10
68
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.

LOOT.BET Season 8

Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 60-0-40%
Betvalue: 104,80%
Spilbar ned til odds: 2,50
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365
Den fortabte søn Jkaem, er vendt hjem til Apeks. Kan Apeks blev et hold, der udfordre de lidt bedre tier2 hold? Eller bliver dette en walkover for Espada?
Det taler for
 • Apeks er et hold, hvor der er sket to udskiftninger: Nasty er kommet på holdet, på en prøveperiode. En mand der ikke har spillet cs på hverken tier2 eller tier3 niveau. Jkaem kommer hjem med jetlag, hvad kan han præstere i sin første kamp? Et Apeks med en masse udfordringer. Kemien på serveren, samt sammenspillet er langt fra på plads. Det bliver op ad bakke for Apeks, fra start til slut.
 • En veto der ligger til Espada. Espada kan spille 6/7 maps i map pool. #1
 • Apeks har de sidste 7 uger kun spillet 11 kampe. Den sidste måned har Apeks spillet 2 kampe. Det giver dem ikke ligefrem en fordel mod Espada. Kampformen er i bund. Derudover har der været en masse internt. Roster ændringer og uro, på hvem der kom ind. Er spændt på, at se om der er kommet ro på de interne linjer.
 • Efter en lille pause på 3 uger. Har Espada spillet 7 kampe. 4 sejre og 3 nederlag. Sejre mod HR, Forze & K23. Espada er et af de bedre hold, når vi rammer cs på dette niveau. Espada kommer med et sammenspillet hold, et kollektiv godt hold og med mere fire-power end Apeks har. Taktisk står Espada også bedre.
 • Når Espada vinder, så vinder de størstedelen af deres kampe 2-0. Kigger vi på de seneste 10 sejre, er kun 3 blevet 2-1 og de resterende 7 kampe er vundet med 2-0
Hold øje med
 • Apeks kan spille frit. Ikke mange forventer det store, fra dette Apeks hold allerede. Et nyt roster, som ingen ved hvor står. Et hold der kan spillet frit, er aldrig sjovt, at spille imod. Kan sagtens give Espada problemer.
 • Marcelious, Dennis & jkaem bringer en masse erfaring og fire-power til serveren. 1.10, 1.05 & 1.10 i rating. 1.15, 1.05 & 1.19 i impact. Skal Apeks have, bare den mindste chance i denne kamp, så skal den trio vise A-game.
 • Nu har Apeks ikke spillet mange kampe, de seneste par måneder. Men kigger vi tilbage, så har de altid leveret en god Nuke, Dust2 eller Overpass. Klart Nuke el Overpass, hvor jeg ser størst chance, for Apeks til, at vinde et map.
 • Apeks kommer fra en flot 2-0 sejr mod Movistar Riders. Den kamp burde give lidt selvtillid. Med Jkaem inde over holdet, så mener jeg det burde løfte gejsten en del. Han kommer trods alt, med en masse erfaring. Nyt hold, ny start.
Oddsmarked

Værdi hos bookie uden licens

Værdi hos: Onsidebetting & Comeon

Overpass: Et map Apeks sagtens kan udfordre Espada på. Det normalt en map Espada spiller meget og med fine resultater. Apeks har dog vundet 5/6 kampe. Senest mod Alternate Attax. Det er dog omkring 6 uger siden, de sidst har spillet mappet. SÅ om de tør, at gå den vej, tvivler jeg lidt på.

Dust2: Har også været et map som Apeks godt kunne lide, at spille. Ulempe der er bare, at Espada har vundet samtlige kampe på det map de seneste 3mdr. De er 10 for 10 i sejre. 

Nuke: Apeks har altid godt kunne lide, at spille Nuke. Men med to nye mand, så kan Nuke blive noget af en mundfuld. Det er som regel kun hold, der har spillet sammen længe, der tør at rode sig ud på en omgang Nuke. Nuke er normalt et map, hvor Espada er meget svingende. De har godt kun vundet 5/6 kampe de sidste 6 ugers tid. Så et map de har vist bedre takter på. Apeks har tabt deres seneste 6 kampe på Nuke. Så hvilken vej Apeks vil gå i dagens kamp, er mig lidt usikker. Personligt mener jeg, at Apeks burde gå med Overpass. Klart der jeg ser deres største chancer. 

Kilder

www.hltv.org

www.Betbrain.com

www.oddsportal.com

Deres respektive twitter kontoer + evt hjemmesider

 • Stort udvalg
 • Tidlige odds
 • Markedets bedste livebetting
Feedback