18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Cesar Santin, Antal sæsonmål:: Højst 21

2. april 2011 kl. 15:00
27. mar. 2011 kl. 15:14 (Opdateret 13. dec. 2018 kl. 17:00) 27/03
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (6)
Chance: 70%
Betvalue: 102,20%
Spilbar ned til odds: 1,43
Rigtig/forkert:
Unibet Spil nu hos Unibet
Brasilianske Cesar Santin er delt ligatopscorer sammen med klubkammeraten Dame N´Doye, de har begge scoret 14 mål i denne sæson.

Der mangler endnu 11 spillerunder, og der bør være diverse scoringer tilbage hos FCK´s målfarlige angrebsduo.

Cesar Santin kan dog få svært ved at følge med førsteangriberen Dame N´Doye i kampen om titlen som ligatopscorer. Brasilianeren virker til at måtte indtage en mere tilbagetrukken rolle som reserve, da Ståle Solbakken har flere spændende offensive profiler at vælge imellem i de sidste kampe.

Det er ikke umuligt, at Cesar Santin vælger at score mål på samlebånd i de resterende Superligakampe, men det ser umiddelbart ret svært ud at komme over de 21 scoringer i denne sæson.

FIND SPILLET

Unibet -> Odds -> Fodbold -> Danmark -> Sæsonspil -> scroll ned til "Superligaen 2010/2011 - Cesar Santin: Total Goals Scored"

ODDS

Cesar Santin: 14-17 scoringer odds 4,00

Cesar Santin: 18-21 scoringer odds 2,30

Samlet odds: 1,46 (63,5% - 36,5% fordeling af indskud). Hvis odds ændrer sig, benyt BetXperts oddsværktøjer til at udregne indsatsfordeling.

Unibet tilbyder blot odds 1,85 for 22 eller flere scoringer fra Cesar Santin, hvilket er et virkeligt dårligt odds. Det kræver minimum 8 scoringer i de sidste 11 kampe, hvor Cesar Santin sandsynligvis må se flere af kampene fra bænken.

Cesar Santin er har rundet de 30 år, og det er ved at være sidste mulighed for endnu et eventyr til den brasilianske angriber. Cesar Santin har da også flere gange luftet ønsket om et skifte væk fra FCK til sommer, og det har sat rygter igang på transfermarkedet.

Den komfortable førsteplads og Santins transferønske kan dog få Ståle Solbakken til at give mere spilletid til den unge Kenneth Zohore eller flytte Jesper Grønkjær mere permanent frem i angrebet og forsøge at spille nyindkøbte Jonas Absalonsen ind på holdet.

Der er bestemt plads til at eksperimentere i de sidste 11 spillerunder, hvor det forventes, at Cesar Santin vil tilbringe en del tid på bænken. Vi oplevede en indikation af denne reserverolle til Cesar Santin, da han blev vraget til startopstillingen mod Chelsea på Stamford Brigde, mens Kenneth Zohore endda blev skiftet ind, mens Cesar Santin stadig lunede bænken. Netop Champions League kampene viste også begrænsninger for Cesar Santin, hvor det specielt var Dame N´Doye, der måtte overtage ansvaret i angrebet fra den noget anonyme brasilianer.

Forårssæsonen har vist, at Cesar Santin nok må indstille sig på en reserverolle.

I udekampen mod AaB måtte Cesar Santin således tilbringe de 90 minutter på bænken. Ståle Solbakken valgte yderligere at indskifte Kenneth Zohore midt i anden halvleg, og det virker ikke til, at Cesar Santin står forrest til en stamplads.

Cesar Santin spillede dog fra start og scorede i seneste spillerunde mod Brøndby, men blev også udskiftet i anden halvej, da unge Thomas Delaney blev sendt i aktion. Det bliver yderst sjældent til fuld spilletid til Cesar Santin, der har startet på banen i 15 af de 22 kampe og er blevet udskiftet 14 gange.

Det bliver spændende om Cesar Santin kan snige sig foran Dame N´Doye på topscorerlisten, men med udsigt til begrænset spilletid bør det blive vanskeligt at score mere end 7 mål i de sidste 11 kampe.

STATS

Cesar Santin

Kampe 18

Kampe fra start 15

Ind- og udskiftninger 3 / 14

Spilletid 1141 min. (63 min. pr. kamp)

Mål 14

Målgennemsnit 0,78 pr. kamp / 82 min. pr. mål

  • Stort udvalg af sportsgrene
  • Ofte fokus på Skandinavien/DK
  • Stærk mobil platform
Feedback