18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Anna Zaja - Katharina Gerlach: 2

6. juli 2021 kl. 10:00 - WTA Hamburg - grus kval
6. jul. 2021 kl. 01:46 (Opdateret 6. jul. 2021 kl. 12:50) 06/07
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (1)

Tysk kval finale med 2 lokale deltager.

Chance (1-X-2): 46-0-54%
Betvalue: 101,52%
Spilbar ned til odds: 1,85
Rigtig/forkert: 2-1
NordicBet Spil nu hos NordicBet

Tidligere head 2 head 2-0 Anna Zaja, begge gruskampe i Tyskland for 2 år siden.

Lad os starte med Gerlach, som jeg forventer mig meget af i fremtiden. Når jeg ser hende spille kan jeg ikke lade vær med at samligne hende med Mona Barthel, dog ikke kvalitetsmæssigt. Gerlach er grusspiller, men har ikke rigtigt stemplet ind i 2021, som har været ok, men heller ikke mere end det. Hun har en 1 hånds baghånd, som når den virker får hende ud af pres, og sætter hende i angreb. Hun mangler stadigvæk en masse på kvaliteten i sit spil, og forventer hun er på fra start, da hun ikke har god erfaringer med dagens modstander, som jeg ser spille sit bedste tennis på hardcourt.

Anna Zaja er 30 år, hvilket er 7 år ældre end dagens modstander, og er i den sammenligning end del mere rutineret. Hun fandt først ketcheren frem sent i dette kalenderår, og har faktisk været god på gruset med fine sejre, så selvtilliden er sikkert i top. Hun anser sig selv som hardcourt spiller, men seneste 2 titler kom på gruset.

Markedet startede lige, men reagere nu på Zaja's fine form, så oddset er stødt stigende på Gerlach. Det er Gerlach der har det højeste top- og laveste bundniveau, så det skulle være svært at argumentere for hvorfor hun dog lige skulle gå videre i dag. Hun kørte fine procenter i dagens kamp, og ser hende som favorit. Faklen skal jo gives videre på et tidspunkt, og syntes hun har den rette alder til det nu.

God kamp.

  • Tidlige odds
  • Stort udbud af over/under
  • Stærk app
Feedback