18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Anna Bondar - Anna Schmiedlova: 1

8. september 2021 kl. 11:30 - Challenger - Karlsruhe - grus
8. sep. 2021 kl. 00:07 (Opdateret 8. sep. 2021 kl. 17:32) 08/09
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (1)

Schmiedlova bliver gjort til stor favorit mod en hun tabte til for 2 måneder siden.

Chance (1-X-2): 35-0-65%
Betvalue: 110,25%
Spilbar ned til odds: 2,86
Rigtig/forkert: 2-1
ComeOn Spil nu hos ComeOn

Scenen var WTA i Polen, Bondar vandt 6-2 6-7 6-1 og blev kun brudt 1 gang i hele kampen. Siden da har Schmiedlova vundet en challenger i Serbien, og gik igennem kval til US Open hvor hun tabte i 2 runde mod Pavlyuchenkova i 3 sæt.

Schmiedlova som tidligere har været omkring top 20 i verden, har haft et nogenlunde år, men kendetegnet på hende er højt topniveau og uhyggeligt lavt bundniveau. Flere kampe går i 3 sæt, og hun har svært med at dominere kampe fra start til slut. Hun er utrolig urytmisk, og er altid et ubehageligt bet objekt, da hun er den type spiller der tit kører en stime med vidne partier eller modsat.

i sidste uge så man flere fra kvalen i USA havde det svært i de lidt mindre omgivelser. Bondar var forbi Schweiz i sidste uge og vandt 3 kampe, inden hun rød til en stærktspillende Oz, og det var efter hun selv havde været forbi New York.

Bondar har selv været stærktspillende på gruset i år, men har ikke vundet nogen titler i år som tidligere. Hun spiller på et niveau under Schmiedlova, men syntes der er håb for hende. Efter sejren i Polen, gjorde hun også meget bedre figur mod Krunic, som de begge tabte til, så kan ikke helt forstå hvorfor Schmiedlova bliver gjort til så stor favorit.

Trods Schmiedlova's gode tur til New York, ser jeg store chancer for Bondar der har mærket gruset af igen, og næsten lige har vundet samme opgør. Bondar er mere konstant i sine præstationer, og Schmiedlova ved man aldrig rigtig hvad kommer med.

God kamp.

  • God brugeroplevelse
  • Spændende specialspil og høje odds på Superligaen
Feedback