18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Anhelina Kalinina - Danielle Collins: 1

17. juli 2021 kl. 17:00 - WTA - Budapest - grus
16. jul. 2021 kl. 22:03 (Opdateret 17. jul. 2021 kl. 20:09) 16/07
137
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (2)

Brandvarme Ukrainer tager imod kompetent Amerikansk modstand.

Chance (1-X-2): 50-0-50%
Betvalue: 110,00%
Spilbar ned til odds: 2,00
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365

Da jeg tilbage i April måned spillede på Kalinina til at tabe sin første gruskamp, kunne jeg ikke forudse hvilket grusmonster hun vil blive efterfølgende. Hun kørte 14 grus kampe hjem, 2 itf titler og 4 kampe ind i French Open, inden Collins kom er smadrede hende fuldstændigt 12-2 i partier. Her på den anden side af Wimbledon er Kalinina nu 13 sejr i træk på grus, 2 itf titler rigere og står i semifinale mod Collins igen, så forhåbentlig en sød revanche der venter. Hun har allerede været 2 timer længere på banen end modstanderen, men har simpelthen glemt hvordan man taber, og så også forholdsvis frisk ud i dagens kamp mod tricky Udvardy.

Det er et matchup hvor det er 2 spillere som bringer det samme til banerne. De begge er rigtig gode i grundspillet, og slår meget hårdt både fra forhånd og baghåndsiden, hvilket bringer en defensiv til en offensiv med et enkelt slag. Kalinina server bedre end Collins, og det er især den del der tipper mig Ukrainerens vej. Collins er mere intimiderende at spille mod, og laver drop bolde der er klasser bedre end Kalinina's, som helt sikkert er et punkt hun skal droppe i denne kamp. Det er altid dejligt et se når en kvindespiller kan stå på baglinjen, og alligevel hamre en vinder ind, uden at det er hit or miss spillestilen.

Collins stillede kun op i French Open og Wimbledon, inden sin grustour nu, som gerne skulle bygge op til en god Hardcourt sæson på hjemmebane, så hun kommer med super friske ben. Collins har brugt 2 timer mindre, hvilke vi gerne havde været foruden, men har også mødt blød modstand, hvorimod Kalinina har haft 2 gode modstandere i træk, som hun ordnede i 2 sæt begge gange.

Med friske ben og et en nylig slagtning af Kalinina, tænker man burde gøre Collins favorit, men deler ikke helt den holdning. Dette vil være prikken over i'et for Kalinina, og tror hun er super opsat på også at køre denne turnering hjem. Som sagt så hun ikke medtaget ud i dagens kamp, hvor hun spillede mod Udvardy som angreb alle førsteserver, så tror helt sikkert hun har lært at være oppe på dupperne fra første slag til denne kamp.

Oddset har været faldende på Kalinina, og lige nu er det vist Unibet med 2,12 som er højest. Regner med at den ender omkring 2 +- 0,5.

God kamp.

P.s har sympati for Collins, hvilket piner mig lidt at lave forslag imod hende, men går simpelthen med selvtillid i dagens kamp.

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting
Feedback