18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Andy Schleck - Ivan Basso: Draw no bet: 1 - Tips & Spilforslag

11. juli 2010 kl. 12:40
10. jul. 2010 kl. 23:37 (Opdateret 13. dec. 2018 kl. 17:00) 10/07
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE: STOPSPILLET.DK
SELVUDELUKKELSE: ROFUS.NU | SPIL ANSVARLIGT | 18+
Kommentarer (3)
Chance (1-X-2): 73-0-27%
Betvalue: 109,50%
Spilbar ned til odds: 1,37
Rigtig/forkert:
SportingBet Spil nu hos SportingBet
Andy Schleck så yderst ubesværet ud på lørdagens første bjergetape, mens Ivan Basso har indrømmet, at han fortsat ikke er flyvende efter et hårdt Giro d’Italia.

Andy Schleck har – med undtagelse af sin brors exit – fået det præcis som han ville. Han har lagt afstand til Alberto Contador og Lance Armstrong, og skal nu og vise, at han rent faktisk kan vinde Tour de France. Det er forventet, at favoritterne vil lukke op af posen på stigningen op til Avoriaz, og her er jeg personligt ikke i tvivl om, at Andy Schleck vil sidde med helt fremme. Han har været lidt on/off i sin opvarmning til Touren, men selv på halv kræft viste han sig stærk i Tour de Suisse, og så skal det også med, at han godt nok så godt ud på de to stigninger på 7. etape.

Andy Schleck har arbejdet meget med at kunne gå med, når Alberto Contador rykker, og søndag får han så lov til at vise om træningen har båret frugt. Det er givet, at Andy Schleck gerne vil forære en etapesejr til sin bror, der desværre måtte udgå med et brækket kraveben, og det bør give den sidste motivation, der evt. skulle mangle. Jeg tror derfor på, at vi får at se Andy Schleck helt fremme og dyste med om etapesejren.

Jeg tvivler derimod på, at Ivan Basso på nuværende tidspunkt er stærk til at køre med de bedste (her tæller jeg Alberto Contador, Andy Schleck og Lance Armstrong). Ivan Basso kom til start med ambitioner om en tangering af Marco Pantanis bedrift i 1998 med sejr i både Giro og Tour, men har efterfølgende indrømmet, at formen måske endnu ikke helt er, hvor den skal være. Jeg tror således først, at det bliver i den sidste halvdel af årets Tour de France, at vi får italieneren at se blandt de stærkeste i bjergene. Ivan Basso bør dog være god nok til at køre en top10 hjem, men spørgsmålet er også om ikke Ivan Basso kan ende med at blive brugt som hjælperytter for Roman Kreuziger, der sagtens kunne finde på at brænde en superetape af til Avoriaz.

  • Stort spiludbud
  • Stort live betting-udvalg
  • God support
Feedback