18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Andy Schleck - Frank Schleck: Draw no bet: 1 (h2h)

16. juli 2011 kl. 12:00
16. jul. 2011 kl. 00:49 (Opdateret 13. dec. 2018 kl. 17:00) 16/07
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (1)
Chance (1-X-2): 64-0-36%
Betvalue: 107,52%
Spilbar ned til odds: 1,56
Rigtig/forkert:
Centrebet Spil nu hos Centrebet
169 kilometer, 6 kategoriserede stigninger, etapeafslutning på toppen af en stigning uden for kategori. Andy Schleck er bedre i bjergene end brormand Frank. Frank sluttede bedst på den første bjergetape, men det var fordi de andre til dels lod ham køre. Lørdag får Frank næppe lov til at smutte, og så bør Andy slutte bedst, da han er den stærkeste af de to brødre.

Lørdag går det løs med en af de helt store bjergetaper i årets Tour de France når 169 kilometer og hele 6 kategoriserede stigninger venter rytterne. Etapen slutter på toppen af Plateau de Beille, der er en frygtindgydende stigningen uden for kategori og inden det har man blandet andet været over to hårde kategori 1 stigninger, to kategori 2 stigninger og en enkelt kategori 3 stigning, så rytterne vil være godt brugt inden finalen. Det er dog vigtigt at bemærke at der er et relativt langt stykke der er nogenlunde fladt inden den sidste stigning.

Man må forvente, at flere af de stærke bjergfolk, der ikke ligger helt med i klassementet, vil forsøge sig med udbrud tidligt på etapen ligesom Trek eller Saxo Bank måske vil sende en forpost ud for Contador eller Schleck brødrene. Ellers kommer det helt store slag mellem favoritterne nok til at starte noget tidligere på det sidste bjerg end vi så på 12.etape til Luz-Ardiden. I forhold til det sidste stykke ind mod mål flader stigningen en smule mod målstregen.

Andy Schleck er sat og mod Frank Schleck i en rigtig brødre duel. Frank er bedre kørende end længe set, men jeg er af den opfattelse, at det kun var fordi at Evans, og co. ikke jagtede Frank, at han sluttede så godt på den første bjergetape som han gjorde. De lader ham ikke køre igen, og det sidste bjerg kommer til at blive kørt meget længere ude fra denne gang, og så har de sidste års Tour de France vist, at Andy er bedre end Frank og det er han også i år.

Centrebet topper med 1,68 på Andy, mens Pinnacle 1,676 og Bet365 1,65 er godt med som alternativer.

  • Stort spiludbud
  • Stort live betting udvalg
  • Rigtig god support
Feedback