18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Tips & Spilforslag : Anderlecht - TNS: Over 3,0

Match center
3. august 2010 kl. 20:30 - Fodbold, Europa - Champions League
Constant Vanden Stock
3. aug. 2010 kl. 16:33 (Opdateret 27. aug. 2019 kl. 16:51) 03/08
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+
Kommentarer (2)
Chance (over-præcis-under): 46-26-28%
Betvalue: 106,50%
Spilbar ned til odds: 1,61
Rigtig/forkert:
10bet Spil nu hos 10bet
3. kvalifikationsrunde, returkamp. Constant Vanden Stock Stadium, Bruxelles.

Man må tage hatten af for den walisiske gejst. TNS tabte 1-3 på hjemmebane - kæmpede godt, men var reelt oppe mod en overmagt - og nu skal lilleputterne forsøge at udfordre det belgiske storhold på et udsolgt (26.000 tilskuere) stadion hvor mange hold gennem tiderne har fået ørerne i maskinen.

Svært. Men waliserne er friske. Holdets anfører melder at holdet vil gå efter at score mindst 3 mål - og at han tror det kan lade sig gøre.

Anderlecht står på sin side med halvandet ben i næste runde, men vil næppe grave sig ned på eget græs (især ikke foran fyldte tribuner); holdet er naturligt målsøgende (i lørdagens ligakamp blev det til en 4-1-sejr). Desuden er sidste sæsons topscorer, unge Lukaku, klar efter en skade - han er nok sulten og vil nyde en åben kamp med mange chancer.

Alt i alt ligner det bestemt et målrigt opgør. Jeg tror på mindst 3 og håber på mindst 4 mål (dette spil giver odds 1 ved præcis 3).

Anderlecht mangler dog to midtbanespillere, herunder den dygtige strateg Biglia, men hans fravær går nok mere ud over den defensive organisation (holdet scorede 4 gange efter hans udskiftning i lørdags).

1X2-chancevurdering: 88-9-3

Taberen i denne runde overgår til Europa League (playoff-runde)

Første kamp, i Wales: TNS-Anderlecht 1-3

Belgierne satte sig på kampen fra start og scorede to hurtige mål, men gik ned i kadence i anden halvleg hvor TNS gjorde det flot, fik skabt flere chancer og scoret en enkelt gang. Hvorefter Anderlecht dog lige lukkede kampen med endnu et mål.

ANDERLECHT

Den hæderkronede storklub vandt det belgiske mesterskab i 09/10 efter 3 års fravær fra titlen (i 08/09 blev det til en andenplads).

Anderlecht startede sin 10/11-sæson 23. juli ved at vinde den belgiske supercup med 1-0 over Gent. I lørdags gjaldt det så første ligarunde i den belgiske liga; her blev det 4-1 hjemme over Eupen, efter 0-1 ved pausen. 2 mål af angriber Suaréz.

Næste ligakamp er på lørdag, ude mod Charleroi.

Europa

I 2008 røg røg Anderlecht allerede ud i 3. kvalrunde af CL – mod hviderussiske BATE.

Sidste år var Anderlecht også med i CL-kvalifikationen. Her blev det til et farvel i 4. runde (sidste skridt før gruppespillet) mod franske Lyon (1-5-tab ude, 1-3-tab hjemme). Eliminationen var ventet, men nederlagenes størrelse var ydmygende. Derefter gik det dog noget bedre i Europa League. Anderlecht vandt sin gruppe foran Ajax, Dinamo Zagreb og Timisoara; slog Athletic Bilbao i 1/16-finalen (1-1 ude, 4-0 hjemme), for så at tabe til HSV i 1/8-finalen (1-3-tab ude, 4-3-sejr hjemme).

Trupnyt for Anderlecht

Mangler: Jan Polak (midtbane; reserve), Marcin Wasilewski (højreback; langtidsskadet), Biglia (midtbane; fast), Kanu (angreb; fast/reserve), Kouyate (midtbane; fast)

Desuden mangler højreback Wasilewski - men han har været ude i et år, med et alvorligt benbrud.

(I forhold til sidste sæson har Anderlecht i øvrigt mistet den store forsvarer Van Damme).

Anderlecht må undvære to stamspillere der begge startede i sidste uge mod TNS: midtbanespillerne Biglia og Kouyate. Især argentinske Biglia, en dygtig defensiv-strateg der sammenlignes med Pirlo, regnes som en vigtig spiller - men det er dog værd at bemærke at holdet gjorde det flot (scorede 4 gange) efter at han blev udskiftet i 39. minut i lørdagens ligakamp.

Angrebet styrkes markant af det 17-årige stortalent Lukaku der blev topscorer i den belgiske liga i sidste sæson (15 mål i 25 kampe); han har manglet i holdets første tre kampe i denne sæson. Hans form er med andre ord et spørgsmålstegn, men mon ikke den talentfulde knøs er temmelig sulten.

Trup (ifølge Anderlechts hjemmeside):

Bernárdez, Boussoufa, Chatelle, Chavarría, Cordier, Deschacht, De Sutter, Diandy, Gillet, Juhasz, Kljestan, Lecjaks, Legear, Lukaku, Marecek, Mazuch, Proto, Rnic, Sare, Schollen, Suárez

THE NEW SAINTS F.C.

TNS (stod 1997-2006 for Total Network Solutions, et IT-firma der havde købt navnesponsoratet, men nu står det for The New Saints) er en fusionsklub fra Oswestry Town (England, tæt på den walisiske grænse) og Llansantffraid (Wales).

TNS er den bedste klub i den walisiske liga - mester 2009/10. Men ikke den bedste i Wales - der har større klubber som Cardiff og Wrexham (spiller i det engelske ligasystem).

I modsætning til hvad der fremgår diverse steder, er TNS faktisk en fuldtidsprofessionel fodboldklub. Men der er i sagens natur et stykke op til Anderlechts budget og kvalitet. Den walisiske liga rangeres blot som nr 47 på listen over UEFAs 53 ligaer.

Den walisiske liga går i gang 13. august; TNS har altså ikke spillet kamp siden sidste uge mod Anderlecht.

Europa

I 2005 tabte TNS 0-3 og 0-3 til Liverpool i CL-kvalifikationen.

I 2006 blev det 0-1 ude og 0-1 hjemme mod finske MyPa. og i seneste CL-forsøg, i 2007, blev det 3-2 hjemme over Ventspils fra Letland (der i 2004 slog Brøndby ud af UEFA Cuppen), 1-2-tab ude.

Og i år gøres altså endnu et forsøg. TNS lagde ud i 2. kvalifikationsrunde mod irske Bohemians. Det blev til et 0-1-tab i Irland, men på eget græs (dvs kunstgræs - som irerne ikke var vant til at spille på), i regnvejr, blev det 4-0 (to mål af angriber Matthew Williams).

Prominente spillere kan man ikke sige TNS råder over. Der er dog 3 landsholdsspillere: offensivfolkene Jamie Wood (fortid i den belgiske liga, hos Antwerp; scorede mod Anderlecht i 1999) fra Cayman Islands og Matthew Berkeley fra St. Kitts & Nevis, samt forsvarer Steve Evans med 7 kampe for Wales (fortid i Wrexham, så det er ikke ligefrem Ryan Giggs-klasse).

Taktik mod Anderlecht

TNS har ikke noget at tabe i Belgien, og en del tyder på at waliserne vil gå frisk til sagen. Anfører Steve Evans udtaler til walesonline.co.uk:

“We’ve got nothing to lose now. In the second leg we’ve got to score three goals so we will have to throw a little caution to the wind, nothing stupid, but we will need an attacking game-plan. We’ve scored one and created other chances in the first leg – we know there are goals in this team. We have to believe we can do it and hopefully we can get the right result.”

Trupnyt for TNS

Mangler: Marriott (venstreback; fast)

Jeg har ikke kunnet finde endeligt trupnyt for TNS (jeg går dog ud fra at væsentlige skader ville være fremgået på klubbens hjemmeside), men jeg antager at waliserne må undvære venstreback Marriott der blev ret alvorligt skadet i sidste uges kamp.

  • Høj tilbagebetaling
  • Mange asian handicap linier
  • Tidlige odds

Interesseret i mere? Så sørg for at se vores daglige odds tips og betting tips.

Kommentarer

Feedback