Annonce

Anaheim Ducks - Edmonton Oilers: Anaheim Ducks vinder serien

Match center
27. april 2017 kl. 04:30 - Ishockey, USA - NHL
Honda Center
2. maj. 2018 kl. 16:23 02/05

Kommentarer (12)
Denne side indeholder henvisnings-links
Chance: 61%
Betvalue: 113,46%
Spilbar ned til odds: 1,64
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365
Playoffs, Western Conference, 2. runde (bedst af 7). Anaheim slog Calgary 4-0 i en ellers tæt serie og har dermed haft tid til restitution. Connor McDavids Oilers slog et skadesramt Sharks-hold og kan muligvis gøre serien tæt, men der er generelt mere erfaring og kvalitet hos Ducks, især defensivt.

DET TALER FOR TIPPET 

 • Anaheim har nydt godt af en uges pause mellem runderne pga deres 4-0 sweep af Flames.
 • Defensivt bør Ducks være Oilers overlegne med en kraftigt undervurderet defensiv dybde.
 • Der er flere ”clutch” målscorere på Ducks-mandskabet. Spillere som scorer når det gælder.
 • Anaheim har lige den ekstra erfaring over-all som er en kæmpe faktor i playoffs.
 • Hjemmebanefordelen er stor, da Ducks træner, Randy Carlyle, elsker kædematch aspektet.  
 • Getzlaf og Rakell er i storform og er derfor alt det som Edmonton ikke så i 1 runde: Sharks var skadesramte i 1.-rundeserien mod Oilers.
 • Ryan Kesler vs  Connor McDavid er en duel som jeg ser Kesler som mulig vinder af.
 • Edmontons har en smal trup. Problem ved skader. Oilers ”sygdoms-epidemi” dækker enten over skader eller for at gøre sig selv til underdog.

DET SKAL DU HOLDE ØJE MED 

 • Sharks, skadesramt eller ej, er stadig et imponerende hold at slå ud i 1 runde.
 • Oilers har tilsyneladende ingen skadede spillere (men kan det nu også passe? Det er playoffs...).
 • Anaheim kalder 3 backs ”game-time decisions”. De har dog ligaens måske dybeste defensiv.
 • Fortsætter Cam Talbot det flotte spil i Oilers-målet, kan han blive den primære grund til et evt avancement.
 • Connor McDavid. Ja, bare punktum. Årtiets største talent. Stor profil hos Oilers.
 • Oilers-backduoen med Adam Larsson og Oscar Klefbom har imponeret og overrasket mig voldsomt.
 • Får Oilers held med at udnytte deres fysik til deres fordel, så kan det blive en afgørende faktor.

Punkter i kursiv: De argumenter jeg mener at markedet/oddssætterne især undervurderer.

 

Odds

 

Bwin 1,80, Nordicbet 1,75, Betsafe 1,75 og Unibet med 1,74. Danske Spil har ikke odds på vinder af serien, hvilket er en anelse besynderligt.

Markedet uden licens er også helt oppe i 1,862.

Markedet

 

Odds er steget kraftigt på Ducks i de seneste dage. Markedet er jo ret naivt i forhold til skader, for Oilers har jo tilsyneladende ingen. Det er playoffs og Edmonton er om nogen tight-lipped omkring skadessituation. At de ikke roterer spillere skyldes vel lige så meget at de ingen dybde har til at gøre det. Markedet reagerer jo blindt på sådanne faktorer og ignorerer samtidig de nyheder der kom ud omkring at Joe Thornton spillede med ”torn ACL og MCL”(betyder vist at han skøjtede på et ben). Ydermere spillede Tomas Hertl med en brækket fod og Partick Marleau med en brækket tommeltot. Nyheder som burde have den modsatte effekt på markedet, men odds steg på Ducks efter disse nyheder. Ergo må markedet ikke se det som relevant hvilken status Sharks var i under første runde. Havde jeg info omkring de skader der, så havde Sharks jo ikke være tilnærmelsesvist samme favorit som de var i 1 runde. Og dermed har vi jo reelt ikke den store overraskelse i at Edmonton er her i 2 runde. Alligevel har en eller Vegas-bookie Edmonton som favorit til Stanley Cup sammen med Penguins/Capitals. Det giver ingen mening, men det gør markedet jo ofte ikke.

Skader

Ducks har nogle game-time decisions i Cam Fowler, Hampus Lindholm og Sami Vatanen. Det er dog rent spil for galleriet og hvis 1-2 af dem ikke er med i kamp 1, så er det i kamp 2. De har alle trænet med og så vil  jeg igen bare nævne at Ducks har en voldsomt undervurderet defensiv dybde. For det blinde øje(markedets) så er det jo top 3 som Ducks mangler i defensiven, men skulle vi nu ikke lige klappe hesten. På to skadesfri mandskaber ville kun 3 af Edmontons backs kunne komme på Anaheims hold. Teori, ja, men siger lidt om min vurdering af styrkeforholdet. Kris Russell er ikke blandt dem som kunne komme på Ducks-holdet ;) Offensivt er der ingen meldinger om skader hos Anaheim. En uges fri i det lune sydlige Californien må jo være fantastisk mellem runde 1 og 2 af playoffs i NHL. Edmonton kommer så nærmest direkte fra en 6 kamps serie og har slet ikke haft samme mulighed for restituition.

Edmonton har slet ingen skader :P Eller også så snakker de bare ikke højt om dem. Selvfølgelig har de skader, men det får vi først at vide efter afslutningen af runde 2. Min CV er dog baseret på at Oilers er skadesfri og at Ducks muligvis mangler 1-2 backs i kamp 1.

 

Startende målmænd

John Gibson for Anaheim Ducks (unconfirmed) og Cam Talbot for Edmonton Oilers (unconfirmed).

 

Mulige lineups

 

Anaheim Ducks

Optional morning skate, så ingen lineup tilgængelig før ca en time inden kampen. 

Edmonton Oilers

Træneren ville ud med ret meget ift lineups da han snakkede med journalister her for kort tid siden. Så også her må vi vente med en lineup til kort før kampstart. 

 • Stort udvalg
 • Tidlige odds
 • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback