18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Ambush - FATE: 1

20. juni 2020 kl. 14:00 - CyberBet Summer Cup 2020
20. jun. 2020 kl. 04:00 (Opdateret 20. jun. 2020 kl. 16:55) 20/06
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (2)

CyberBet Summer Cup 2020

Chance (1-2): 47-53%
Betvalue: 105,75%
Spilbar ned til odds: 2,13
Rigtig/forkert: 1-2
Bet365 Spil nu hos Bet365
Revanche opgør for Fate. Lad os se om de har forbedret nogle ting, til denne kamp!?
Det taler for
 • Ambush har lige vundet 2-0 mod Fate. #1
 • Fate har skiftet godt ud i lineup. #2
 • Fate laver endnu RIGTIG mange fejl når de spiller. #4
 • Vetoen over 3 maps ligger bedre til Ambush. #5
Hold øje med
 • Ambush er ikke super etableret endnu. De mangler en del for, at være med hvor det sjovt.
 • Spiller for spiller er Fate bedre. #3
 • Ambush er afhængig af EN mand, som skal være på toppen af sit game i Ryxxo.
 • Fate så fornuftige ud i sidste kamp mod B5. #6
Oddsmarked

Bet365 er dem der ligger højest med 2.25 - Synes ikke, at kunne finde kampen mange steder. Ikke åbnet alle steder endnu.

#1 - Ambush har for 2 dage siden vundet 2-0 mod Fate rimelig overbevisende trods et map ramte overtid. Det var to helt igennem gode T sider Ambush viste klasse med. At Nuke overhovedet endte i overtid, burde aldrig havde haft været sket. Inferno mappet sad Ambush på fra start til slut. De var bare klasser bedre i denne kamp.

#2 - Fate har lige skiftet deres IGL ud, samt en anden kvalitets spiller. Lige nu er de to ikke blevet erstattet en til en. Det kan de godt blive, på længere sigt. De har til tider vist fin cs, men der mangler rigtig meget endnu, som den nye IGL ikke kan have spillet ind endnu.

#3 - Fate skal være favorit i denne kamp, men mener selv det skal være meget små. Spiller for spiller, ja så er Fate bedre som hold. Men Ambush spiller meget på kollektivet. De har en stjerne spiller som klart er Ryxxo. Han snitter 1.19 i ratio og 1.16 i impact. En super vigtig spiller for Ambush, at få i gang. De andre spillere ligger lige omkring 1.0 i ratio men lige under. Det så fint, at se dem spille som et HOLD og det virker også mod mange hold på dette niveau. Men udover Ryxxo, har de bare ikke andre der forventes, at snitte +20 kills hver kamp. Det kan blive et problem.

#4 - Normalt ville jeg ikke bruge et argument spot for, at fortælle et hold laver fejl. Men problemet for Fate er bare, de laver så mange, at det slet ikke kan tælles. Når to mand på inferno for Fate kun rammer over 1.0 rating, så der noget galt. Ikke nok med, man bliver rundbarberet, men man laver også bare fejl på fejl. Fortsætter dette i dagens kamp, så kan det igen blive en hurtig kamp. Jeg forventer dog, at se et mere skarpt Fate, dog med en masse fejl endnu.

#5 - Jeg tror på ingen måde, at Ambush kører denne hjem nemt. Vetoen bliver spændende, men tror den igen kommer til, at ligge til Ambush. Dust2, Mirage & Train er maps jeg vil se Fate være favoritter på. Dog kunne Train godt gå begge veje. Overpass, Vertigo, Inferno & Nuke ligger til Ambush i min bog. Vi kunne sagtens komme til, at se alle 3 maps denne gang.

#6 - Det var tydeligt, at se spillet sad lidt bedre i skabet mod B5 end da de mødte Ambush for 2 dage siden. De så ud til, at have forbedret nogle ting. Men bliver spændende, at se om deres CT's sites er forbedret. Der skal være noget kommunikation der sidder meget bedre næste gang.

Alt i alt:

Ambush teamet har spillet sammen længere end Fate har. Ambush har spillet op med hold der er mindst lige så gode, som Fate. Det farlige er, at rammer 2-3 mand niveau fra Fate, så kan jeg godt se Ambush få meget store problemer. Ambush levede meget på Fate's fejl i sidste kamp. Har Fate ikke fået rettet ind, kan dette klart ses igen.

Kilder

www.hltv.org

www.Betbrain.com

www.oddsportal.com

Deres respektive twitter kontoer + evt hjemmesider.

 • Stort udvalg
 • Tidlige odds
 • Markedets bedste livebetting
Feedback