18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Ambush - Apeks: (AH: -1,5 Maps) 2

20. marts 2020 kl. 16:00 - ESEA Advanced s33
20. mar. 2020 kl. 13:06 (Opdateret 1. apr. 2020 kl. 14:18) 20/03
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (27)
Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 51-0-49%
Betvalue: 107,80%
Spilbar ned til odds: 2,04
Rigtig/forkert: 2-16, 8-16
Bet365 Spil nu hos Bet365

ESEA Advanced Playoffs Season 33 Europe

Danske Ambush tager imod norske Apeks, 11. seed mod 6. seed i første runde af Advanced Playoffs.

Vi kigger igen mod ESEA Advanced, hvor jeg igen ser et godt spil i form af Apeks 2-0 over Ambush.

Dette taler for:

- Ambush kan i playoffs ikke spille med deres ønskede lineup pga. roster locks, så de bliver tvunget til at bruge en af spillerene der allerede er på roster, hvilket ikke er at fortrække.

- Apeks har til gengæld spillet sammen siden september sidste år, så de er i den grad sammenspillede. Stabilitet giver resultater, hvilket også har vist sig senest da de kvalificerede sig til den lukkede minor kvalifikation.

- North's gamle coach, Mithr, var inde over Apeks, da de skulle forberede sig til den lukkede minor kval. Her fik de finpudset spillet, og spillede alle ugens dage fra 10-19, så de mangler ikke træning for tiden. 

- Apeks viste sig godt frem i minor kvalifkationen, hvor de tabte en uhyggelig tæt kamp 1-2 til Ninjas in Pyjamas, og igen en tæt 1-2 kamp til Nordavind. Jeg synes deres spil så utroligt roligt ud, og det lignede at de vidste præcist hvordan de skulle håndtere langt de fleste plays fra modstanderene.

- Ambush gik 11-5 i sæsonen, mens Apeks gik 12-4 i ESEA sæsonen. Dermed hører det, at Apeks gav et forfeit win til en modstander, da de spillede minor kvalifkation, og at de tabte en kamp lige efter at de var røget ud af minor kvalifkationen, hvor de ikke havde den store energi tilbage. De kunne altså godt have haft et endnu højere seed.

- Begge hold har den samme map pool i form af: nuke, overpass, train og vertigo, dog spiller Apeks også dust2. Jeg synes dette taler for Apeks, pga. Ambush's spillersituation, og pga. Apeks' stabilitet.

Hold øje med:

- Apeks spiller normalt fra deres lokaler i Oslo, men grundet corona er dette ikke muligt.

- Ambush har gode individuelle spillere, som sagtens kan være udslagsgivende, hvis de rammer dagen.

- Ambush har gjort det godt i hele ESEA sæsonen, hvor de generelt har spillet mod svære modstandere og vundet.

- Selvom Apeks spiller Vertigo, og har gjort det godt mod Ninjas på mappet, har de kun vundet 1 kamp på mappet i ESEA, og slet ikke vundet på det på HLTV. De har dog trænet det meget, så jeg håber de får hul på bylden.

Lineups:

Apeks: Akez, truth, Marcelious, Grusarn, Radifaction

Ambush: Ryxxo, Inzta, zeq, IceBerg, Maze/Bazzy

Dette er mere et spil på Apeks, end det er et spil mod Ambush, for jeg synes generelt Ambush klarer det godt, men jeg tror det bliver svært at bide skeer med Apeks. 16-9, 16-11 er mit bud.

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting
Feedback