18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Alison Riske - Jasmine Paolini: 2

19. september 2021 kl. 17:00 - WTA - Portoroz - Hardcourt
19. sep. 2021 kl. 01:51 (Opdateret 19. sep. 2021 kl. 21:46) 19/09
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (2)

Finale i Slovenien.

Chance (1-X-2): 55-0-45%
Betvalue: 112,50%
Spilbar ned til odds: 2,22
Rigtig/forkert: 0-2
ComeOn Spil nu hos ComeOn

Kigger man udelukkende på Riske's 2 sidste kampe, har det været resultatmæssigt overbevisende. Mladenovic havde flere chancer for at lukke sig selv ind i kampen, og Juvan som var meget bevægelseshæmmet i dagens kamp, spillede sig til breakbolde ved flere lejligheder, og blev lukket ind i et sæt, som Riske også burde have kørt sikkert hjem.

Når man står i finalen har man som regel gjort det godt, og det er også tilfældet for Riske. Hendes førsteserv sidder lige i skabet, og så har en beskærende forhånd der kan slå hårdt eller spidst, fuldt op med god volley spil i denne uge. I returspillet har hun også været stærk, her føler jeg dog hellere ikke hun har fået den modstand, der kunne gøre procenterne lavere. Hun kommer stadigvæk fra en lidt dårlig tid i hendes karriere, med skader og udeblevende resultater, men alt dette kan være glemt med en titel i dag.

Paolini der fra starten tog mit spot ud, har kørt den til finalen på en anderledes måde. Ser man hendes 2 sidste kampe har det været 3 sæt, men har efterladt et stærkt udtryk alligevel. I dag blev hun udstillet med 1-6 i første sæt mod Putintseva, der dog alligevel måtte ende med at give det kolde håndtryk da kampen var færdig.

Paolini er en god bevist grusspiller hvor hendes ustabile serv koster lidt mindre, end på det hurtigere underlag. Der sidder virkelig en voldsom styrke i hendes arme, og kan slå vindere fra både forhånd og baghånd fra alle steder på banen. I returspillet har hun kørt med lavere procenter end Riske, men har også været oppe imod 2 top 50 spillere. Når hun er "on a roll" er hun vanvittig stærk, og udviser mange gange mental styrke ved at kæmpe sig tilbage fra håbløse situationer, tricket er bare at undgå at komme i dem.

Tænker helt sikker at Paolini skal finde det rette spændingsniveau til denne kamp, og hvis hun gør det, vil der være masser af chancer for at kunne få muligheder til et godt resultat i denne kamp.

Det danske marked ligger fra 2,30-2,50, hvilket er fint for nu. Endnu en gang vil det være Riske der vil suge indsatser til sig, så forventer en stigning inden kampstart som der vil blive holdt øje med.

God kamp.

  • God brugeroplevelse
  • Spændende specialspil og høje odds på Superligaen
Feedback