18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Alison Riske - Coco Vandeweghe: 2

2. august 2021 kl. 23:30 - WTA - San Jose - Hardcourt
1. aug. 2021 kl. 16:45 (Opdateret 3. aug. 2021 kl. 07:18) 01/08
262
+3
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (2)

2 spillere der undgik hård modstand, skal nu dyste om næste skridt.

Chance (1-X-2): 50-0-50%
Betvalue: 107,50%
Spilbar ned til odds: 2,00
Rigtig/forkert: 2-0
NordicBet Spil nu hos NordicBet

Så starter den Amerikanske hardcourt endelig, og lad os starte med et lokal opgør.

Alison Riske har haft et skuffende år, men har også været skadet. 2-6 hedder hendes år, og skuffede på græs der ellers var årets højdepunkt, og var forbi Japan for at tabe 1 runde. Ser hende præstere på græs og asiatisk hardcourt, og er slet ikke hvor hun gerne vil være på nuværende tidspunkt.

Hun er en typisk Amerikansk spiller som server godt, og har god variation i sine slag.

Den "hvide" Coco, har kæmpet en lang kamp for at komme tilbage til toppen, hvor hun engang var nummer 10. Så hendes første hardcourt kampe tilbage i starten af året, og der kunne man godt se at hun var i en process, som hun efter en god græstour er kommet meget nærmere. Hun ser meget mere fit ud, og server allerede på et højt niveau. Selvtilliden gør også at hun tror mere på sit returspil, hvor hun hamrer til den, men hendes spil er stadigvæk bygget op på at holde serv hver gang.

Syntes det er et utrolig lige match up, hvor Coco kommer med plus i serv, power og selvtillid. Spændt på at se hvordan Riske kommer til denne turnering, med tvivlsom selvtillid, men stadigvæk burde være spilstyrende i boldene over 5 slag.

Den geografiske del mener jeg kommer Coco til gode, og muligheden for at komme videre til Bouzkova, som hun slog sidste gang i denne turnering, burde være guleroden for hende.

God kamp.

  • Tidlige odds
  • Stort udbud af over/under
  • Stærk app
Feedback