18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Alexandra Dulgheru - Vera Zvonareva: 1

Match center
19. maj 2011 kl. 14:00 - Tennis, WTA | f
19. maj. 2011 kl. 00:45 (Opdateret 13. dec. 2018 kl. 17:00) 19/05
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Chance (1-2): 29-71%
Betvalue: 108,75%
Spilbar ned til odds: 3,45
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365
I kvartfinalen af den forholdsvist stærkt besatte WTA-turnering i Bruxelles mødes Alexandra Dulgheru og Vera Zvonareva. Ingen af de to spillere har vist prangende form for nylig, men der fornemmes dog en fremgang for Dulgheru. Dulgheru har kæmpet ganske betragteligt med formen, men har spillet godkendt de to først runder i Bruxelles. Zvonareva gør sig bedst på hardcourt, men er en top 10 spiller på alle underlag.

Zvonareva er med rette favorit, men Dulgheru der har grus som sit yndlingsunderlag bør have mulighed for at presse og måske endda slå Zvonareva, der ikke rigtigt har fundet melodien på grus, og har været i problemer i stort set alle gruskampe i denne sæson.

Alexandra Dulgheru #29

Dulgheru (f. 1989) fik sit helt store gennembrud i 2009, hvor hun gik 35/7 på gruset. Hun vandt bl.a. turneringen i Warszawa som kvalifikationsspiller. Hun har klart sine største forcer på grus, men kan også gøre sig på hardcourt. I de sidste 4 turneringer på grus er hun røget tidligt til Hantuchova, Cabeza-Candela i Barcelona (ganske overraskede) og i Madrid røg hun til Kvitova, hvilket ikke er noget skam. Senest i Rom røg hun som favorit ud i 2 sæt til Polono Hercog - selv samme Polono Hercog mødte hun i 1. runde af turneringen her i Bruxelles, hvor hun dog præsterede langt bedre. Efter at have tabt 1. sæt overbevisende, fik hun vendt kampen til hendes fordel og tog sejren i 3 sæt. I 2. runde af turneringen mødte Dulgheru Klara Zakopalova, og på trods af problemer med at holde serv, vandt hun imponerende 74% af boldene i Zakopalova's servepartier til en sikker sejr på 6-3, 6-2.

Dulgheru er en ganske defensiv spiller, som primært udmærker sig ved sin gode forhånd. Serven er hendes helt store svaghed, og den har ikke fungeret optimalt på det seneste. Det er ikke utænkeligt, at Dulgheru ligger under 50% vundne point i sine egne games, så man skal ikke blive nervøs, hvis Dulgheru bliver breaket. Til gengæld returnerer Dulgheru fremragende til tider, og der kan være god snert i hendes spil. Et andet af Dulgherus problemer er, at hun kan blive en smule for defensiv, og kan blive kørt over af gode powerspillere.

Vera Zvonareva #3

Vera Zvonareva har egentlig spillet en godkendt sæson indtil videre, men det virker til, at hun ikke rigtig har fundet den flotte form fra sidste år, der bl.a. bød på finalenederlag i Wimbledon og US Open. Zvonareva vandt dog i Doha (hardcourt) og kom til semifinalen i Australian Open (hardcourt).

På grus har Zvonareva dog ikke helt fundet melodien endnu, og det er heller ikke et af de underlag, som hun gør sig mest på. I sidste sæson spillede hun udelukkende 4 turneringer på underlaget. I denne sæson har Zvonareva stort set haft problemer med alle sine modstandere. Hun røg i Stuttgart til Samantha Stosur (ingen skam), men var i Madrid i 3 sæt mod både Schnyder og Vesnina, før hun røg klart til den senere vinder Petra Kvitova.

I 1. runde af Bruxelles, var hun i 3 sæt mod forholdsvis ukendte Voskoboeva, før hun fik lukket kampen.

Zvonareva er en klassespiller. Lad os slå det fast. Zvonareva er meget solid i alle områder af sit spil, og har ligeledes en af tourens bedste defensiver. Zvonareva er hurtig, og bevæger sig godt rundt på banen. Hendes tohåndsbaghånd er et farligt våben, samtidig med at hun er god til at slå kontra på de rigtig tidspunkter.

En af Zvonarevas største ulemper, har dog tidligere været hendes mentale tilstand. Det var tidligere ikke utænkeligt at se hende gå grædende rundt på banen. Zvonareva har dog klart forbedret dette område af sit spil, hvilket også har resulteret i langt bedre resultater.

Match up

Der er ingen tvivl om, at Zvonareva med rette er favorit i dette match up. Zvonareva er en klassespiller, der gør sig godt på alle underlag, men grus er dog det underlag, som hun spiller klart færrest kampe på (omkring 15% siden 2007). Derudover har Zvonareva haft problemer med de fleste modstandere i år, og Dulgheru er en af de bedre.

Dulgheru har derimod grus som sit absolutte favoritunderlag, og hvis hun kan finde de gode takter frem fra sidste år, har hun mulighed for at følge med her. Jeg fornemmer en anelse fremgang for Dulgheru, og hvad kan være bedre end lidt selvtillid frem mod French Open?

Ligger mellem en 29-30% på Dulgheru. Markedet har efterhånden etableret sig. Pinnacle har pt. 3.68.

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback