Annonce

Adonis Stevenson - Badou Jack: 2

20. maj 2018 kl. 04:00 - Boksning, International | mix
Spillested: Air Canada Centre
16. maj. 2018 kl. 04:28 (Opdateret 17. jun. 2018 kl. 05:31) 16/05

Kommentarer (1)

WBC-titelkamp på letsværvægt. Main event i Toronto.

Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (1-X-2): 52-4-44%
Betvalue: 105,60%
Spilbar ned til odds: 2,27
Rigtig/forkert:
NordicBet Spil nu hos NordicBet
Jack er en mand på vej ind i sin prime. Stevenson er farlig med sin power og eksplosivitet, men han er blevet ældre, så det er langt fra sikkert han kan holde til Jacks pace og output over tolv runder.
Det taler for
 • Jack virker både stærkere og mere kraftfuld på letsværvægt, hvor han ikke længere behøver at dræne sig selv.
 • Jack har mødt enorm stærk modstander på det sidste, så han er velforberedt til en hård kamp.
 • Jack bør tage over i kampens anden halvdel med sin kondition, sit pres og mere stabile output.
 • Jack er en af sportens bedste body punchere. Dette kan blive nøglen mod en ældre modstander.
 • Stevenson er blevet hele 40 år gammel. Før eller siden bør dette begynde at vise sig i ringen.
 • Stevenson har mødt rimelig svag modstand de seneste par år, så det er uvist, hvor han er henne.
Hold øje med
 • Stevenson er på sine bedste dage en eminent fighter, som både besidder store evner og power.
 • Stevenson har ikke vist tegn på, at han er gammel, om end han ikke er blevet testet i lang tid.
 • Stevenson bør have en fordel tidligt i kampen pga. sin enorme eksplosivitet, speed og power.
 • Stevenson er på hjemmebane. Hvis der kommer flere tætte runder, kan de sagtens gå til ham.
 • Jack er stadig et relativt ubeskrevet blad på denne vægt, så hans niveau er svært at vurdere.
 • Jack blev fanget tidligt i karrierens enlige nederlag. Han skal være rigtig opmærksom fra start.
Odds
 
Jack er smal underdog overalt på markedet. Bet365 og Jetbull giver blot 2,10 på en svensk sejr, Bwin og Danske Spil giver 2,25, 888Sport og Unibet giver 2,30, Betfair Sportsbook giver 2,38, mens Betsafe og Nordicbet giver 2,40. En toneangivende bookmaker uden dansk licens giver 2,20 på underdoggen.

Adonis Stevenson
 
Canada
40 år (22. september 1977)
29-1, 24 KO
Southpaw
Højde: 180 cm.
Rækkevidde: 196 cm.
Vægt: 79 kg.
 
Adonis ”Superman” Stevenson er WBC-mester på letsværvægt og er rangeret som nummer to i divisionen hos The Ring. Han er tidligere WBC International- og IBF Inter-Continental-mester på supermellemvægt. Han har bl.a. besejret Derek Edwards, Noe Gonzalez Alcoba, Donovan George, Darnell Boone, Chad Dawson, Tavoris Cloud, Tony Bellew, Andrzej Fonfara, Dmitry Sukhotskiy, Sakio Bika, Tommy Karpency og Thomas Williams, mens han har tabt til samme Boone.
 
Badou Jack
 
Sverige
34 år (31. oktober 1983)
22-1-2, 13 KO
Ortodoks
Højde: 185 cm.
Rækkevidde:  185 cm.
Vægt: 79 kg.
 
Badou ”The Ripper” Jack er rangeret som nummer otte i letsværvægtsdivisionen hos The Ring. Han er tidligere WBC-mester på supermellemvægt. Han har bl.a. besejret Alexander Brand, Farah Ennis, Rogelio Medina, Jason Escalera, Anthony Dirrell, George Groves, Lucian Bute og Nathan Cleverly, han har et draw mod Marco Antonio Periban og James DeGale, mens han har tabt til Derek Edwards.
 
Matchup
 
Jeg har svært ved at regne ud, hvad der skal ske i denne kamp. Jack så forrygende ud i sin debut på vægten mod Cleverly, men en enkelt kamp er et alt for spinkelt grundlag at bedømme ham ud fra. Det hjælper ikke på sagen, at Cleverly måske ikke havde så frygteligt meget tilbage inden deres kamp, idet han efterfølgende gik på pension.
 
Til gengæld er det ikke nemmere at blive klog på Stevenson. Der har ikke været nogle tegn på, at han er ved at blive indhentet af alderen, selvom han efterhånden er blevet hele 40 år, men han har ikke mødt særlig stærk modstand de sidste mange år. Det kan være et spørgsmål om tid, før han bliver afsløret som en gammel fighter. Hvis dette er tilfældet, så er Jack netop en type modstander, som kan udnytte dette med sin vilje og kondition.
 
Dette ligner en kamp, som kan gå en af to veje. Stevenson er en frontrunner, der er uhyggelig farlig fra start, mens Jack omvendt bliver stærkere, som kampen skrider frem. Stevenson har poweren og evnerne til at stoppe enhver tidligt. Jack blev fanget i første runde, hvor han endnu ikke var kommet i omdrejninger, i karrierens enlige nederlag, så dette er en reel fare. Til gengæld kan Jack begynde at tage over, hvis han først overlever den tidlige storm. Hans pres og mere stabile arbejde var en enorm mundfuld for alle på supermellemvægt. Dette vidner hans præstationer mod bl.a. Dirrell, Groves og DeGale om.
 
Jack er formentligt kun blevet stærkere og mere kraftfuld på den nye vægt, hvor han ikke behøver at dræne sig selv. Jeg tror, at hans body work kan blive nøglen til succes. Dette bør minde Stevenson om hans alder og vise forskellen i erfaring fra hårde kampe. Hvis dette først udvikler sig til en dog fight, som handler om, hvem der vil det mest, så hælder jeg til Jack, som har præsteret flere gange under disse omstændigheder på det seneste.
 • Tidlige odds
 • Stort udbud af over/under
 • Stærk app

Kommentarer

Feedback