18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

AC Milan - Torino

Infokamp
Match center
26. oktober 2021 kl. 20:45 - Fodbold, Italien - Serie A
San Siro    Gianluca Aureliano
26. okt. 2021 kl. 11:10 (Opdateret 26. okt. 2021 kl. 22:43) 26/10
162
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (5)
Milan er kommet godt fra land indtil videre i sæsonen, og bør have gode muligheder mod Torino. Gæsterne fra Torino har det normalt ikke nemt i Milano, men hjemmeholdet er svækket til opgøret, men hvor er værdien?
Oddsmarked

Marathonbet er i odds 1,67 på en Milan sejr i aftens opgør i Milano, Danskespil er i odds 4,10 på uafgjort, mens Bet365 er i odds 5,75 på en Torino sejr.

DET TALER FOR MILAN:

 • Efter ni spillerunder er Milan forsat ubesejret i dette års Serie A, og er placeret på en delt førsteplads sammen med Napoli, og er favoritter i aftens opgør mod Torino.
 • Milan har normalt et rigtig godt tag på Torino når man spiller i Milano, og gæsterne har ikke vundet i de seneste fjorten indbyrdes opgør på San Siro.
 • Gæsterne er allerede løbet ind i fire nederlag i de første ni spillerunder, og har det generelt svært når man er oppe imod de store drenge i Serie A, og de fire nederlag har været imod Atalanta, Fiorentina, Juventus, og Napoli.
 • Torino er svækket til tirsdagens opgør da man må undvære Ansaldi på den ene back, og yderligere er Mandragora ude på midtbanen altså to faste startere, og til sidst ser det ud til Andrea Belotti starter på bænken og har været ved siden af sig selv indtil videre i sæsonen i det offensive.
 • Skal Milan forsætte den gode start på sæsonen så er det et must win opgør, og mod et mandskab som generelt har det svært på udebane.
 • Milan må undvære Maignan i målet og Castillejo på den offensive midtbane, og yderligere er Brahim Diaz ude efter at have haft corona, men ellers kan man stille med et ganske slagkraftigt mandskab.
 • Milan besejrede gæsterne med ikke mindre end 7-0 tilbage i maj på Stadio Olimpico Grande Torino.

DET TALER FOR TORINO:

 • Gæsterne fra Torino kommer ikke til Milano for at underholde, og træner Ivan Juric er kendt for at have stort fokus på det defensive fra tiden i Verona, og som gav stor succes, og det bliver helt sikkert også defensiven som skal stå stærkt og kompakt hvis man skal have point.
 • Milan dummer sig snart på et tidspunkt, og det har været tæt på i de seneste to opgør mod Verona og Bologna, og ligeledes i udekampen mod Spezia hvor der skulle et sent mål til før man fik de tre point i hus.
 • Torino stod stærkt defensivt mod Juventus hjemme, og i udekampen i Napoli, og hvor det var sene mål som gjorde at man tabte.
 • Ser man bort fra Ansaldi på den ene back og Mandragora på midtbanen som begge er skadet, så kommer Torino til Milano i noget som ligner stærkeste opstilling.
 • To af de seneste fire indbyrdes opgør imellem de to mandskaber i Milano er sluttet uafgjort.
 • Træner Ivan Juric er en god taktikker og vil spille alle kortene for at splitte hjemmeholdets rytme i aftens opgør, og at milaneserne må undvære både Rebic og Brahim Diaz til aftens opgør kommer til at svække hjemmeholdet en smule på farten i det offensive.

Milans forventede startopstilling: 4-2-3-1: Tatarusanu- Calabria, Tomori, Romagnoli, Ballo Toure- Kessie, Tonali- Salemaekers, Krunic, Leao- Giroud.

Trupnyt: Maignan(fast) i målet er forsat skadet, Rebic(fast) i angrebet er skadet, Brahim Diaz(fast) på den offensive midtbane er ude med corona, dog vender Kessie tilbage på midtbanen.

Torinos forventede startopstilling: 3-4-2-1: Milinkovic- Djidji, Bremer, Buongiorno- Vojvoda, Lukic, Pobega, Aina- Praet, Brekalo- Sanabria.

Trupnyt: Cristian Ansaldi(fast) venstreback blev skadet senest mod Genoa og er ude til opgøret, og på den centrale midtbane er Rolando Mandragora(fast) også ude med en skade, og var heller ikke med senest i weekenden i 3-2 hjemmesejren over Genoa.

Kilder

Gazzetta Dello Sport, corrieredellosport.it, Tuttosport.com, acmilan.com, Tuttomercatoweb.com, torinofc.it, sportmediaset.mediaset.it

Kommentarer

Feedback