18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

AC Milan - Inter

Infokamp
Match center
7. november 2021 kl. 20:45 - Fodbold, Italien - Serie A
San Siro    Daniele Doveri
4. nov. 2021 kl. 11:06 (Opdateret 7. nov. 2021 kl. 22:42) 04/11
139
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (1)
Der er lagt op til et tæt og jævnbyrdigt lokalopgør opgør i Milano søndag aften, og som kan blive en dreng eller pige. Inter er favoritter og Milan så skidt ud i opgøret i Champions League, men ingen vil tabe dette opgør, men hvor er værdien?
Oddsmarked

Nordicbet og Bet365 er i odds 3,00 på en Milan sejr, Nordicbet er i odds 3,75 på uafgjort, og i 2,30 på en Inter sejr.

DET TALER FOR MILAN:

 • Milans chancer for at spille sig videre var tæt på at være mere eller mindre væk i Champions League, og det betød da også at træner Stefano Pioli blandt andet valgte at sparer et par spillere som Simon Kjær, Zlatan Ibrahimovic og Franck Kessie, de to sidstnævnte kom dog ind sidst i anden halvleg.
 • Man har hjemmebanefordelen til opgøret søndag aften, og det betyder flest Milan tilhængere på lægterne til dette lokalopgør.
 • Man har fået nogen rigtige flotte sejre indtil videre i sæsonen både ude imod Atalanta og senest Roma, samt spillet uafgjort i Torino imod Den Gamle Dame, og besejret Lazio i Milano, og ud over det er det pligsejre man har hentet, men stadigvæk tæt opgør og imod mandskaber som Verona, Spezia, og Torino i den seneste hjemmekamp.
 • Inter spillede onsdag i Moldova, og hvor de vandt uden de store problemer med 3-1, men hvor man på ingen måder har kunne spare spillere, og spørgsmålet er hvor mange kræfter har de brugt, og kan trætheden begynde at melde sig ind i anden halvleg.
 • Bysbørnene har haft problemer med at lukke opgørene både hjemme imod Real Madrid, Atalanta og Juventus efter spil og chancer, og Milan har bevist i denne sæson at de har haft marginalerne på deres side, og offensivt har Milan bevist at man har meget at komme med hvad angår mål og chancer.
 • Milan og træner Stefano Pioli kan til søndagens opgør stille med et ganske slagkraftigt mandskab, dog er Maignan i målet forsat skadet, og Hernandez er i karantæne.
 • Skal Milan have point i dette opgør så skal man have stoppet bysbørnene især på midtbanen, og hvor der skal lukkes helt ned, og Kessie og Tonali har indtil videre vist et ganske højt niveau i sæsonen, og de kan blive meget afgørende.

DET TALER FOR INTER:

 • Inter er syv point efter Napoli og bysbørnene fra Milan efter elleve spillerunder i tabellen, ergo man må ikke tabe søndagens lokalopgør og skal helst have tre point, og man kan til opgøret stille i noget som ligner stærkeste opstilling, og har ingen vigtige fravær.
 • Man har smidt en del dum point væk indtil videre i sæsonen blandt andet ude imod Sampdoria hvor man spillede 2-2, hjemme imod Atalanta hvor man spillede 1-1 og brændte et straffespark sidst i opgøret, og i Derby D´Italia imod Den Gamle Dame fra Torino blev det ligeledes 1-1 og Juventus udlignede på straffespark sidst i opgøret, så man burde have haft lidt flere point på kontoen efter spil og chancer.
 • Det kan godt være at Napoli er det mandskab som har lukket færrest mål ind i Serie A indtil videre i sæsonen, men jeg synes at Inter har det klart bedste og stærkeste forsvar i Serie A, og det samme gør sig gældende med midtbanen og offensiven, og kan man få lukket ned for især Zlatan Ibrahimovic og Brahim Diaz, så kan Milan komme i problemer i det offensive.
 • Offensivt har man været det mest scorende mandskab indtil videre i sæsonen, og Dzeko og Lautaro Martinez fungere godt sammen, og ellers har man Correa som scorede to mål i 2-0 sejren over Udinese senest, og som også var afgørende i Verona med to mål i starten af sæsonen, og et bevis på at man har masser af kvalitet både på banen og på bænken med en bred trup, og det kan blive afgørende.
 • Milan så skræmmende ud i det defensive senest imod Porto i Champions League, og lavede mange personlige fejl og tabte mange bolde på midtbanen, og målmand Tatarusanu så heller ikke alt for sikker ud ved flere lejligheder, og det skal Inter se om de kan udnytte og især i luftspillet, og hvor Dzeko kan blive farlig.
 • Inter har normalt overtaget i Derby Della Madonnina man har vundet fem af de seneste seks indbyrdes opgør, og vandt det senest derby tilbage i februar med 3-0 og uden de store problemer, og i de senest fem år har Milan kun vundet to lokalopgør.
 • Theo Hernandez er ude hos Milan på venstreback med karantæne, og det betyder at Ballo Toure starter inde fra start, og det er en svækkelse at må undvære Theo Hernandez, og det kan give Inter gode muligheder.
 • Kigger man på de to mandskaber så virker Inter en tand bedre og som et bedre sammenspillet mandskab end Milan, og skulle jeg smide mine penge på opgøret som kan blive tæt, så vil jeg nok kigge Inters vej, men lukker Milan ikke ned defensivt, og viser samme usikkerhed som senest, så har Inter gode muligheder for at hente tre point i dette derby.

Milans forventede startopstilling: 4-2-3-1: Tatarusanu-Calabria, Kjær, Tomori, Ballo Toure, Tonali, Kessie- Saelemaekers, Diaz, Leao- Ibrahimovic.

Trupnyt: Maignan(fast) i målet er forsat skadet, Theo Hernandez(fast) venstreback er i karantæne efter det rødekort senest i Rom, Rebic(fast-reserve) i offensiven er tvivlsom til opgøret.

Inters forventede startopstilling: 3-5-2: Handanovic- Skriniar, De Vrij, Bastoni- Darmian, Barella, Brozovic, Calhanoglu, Perisic- Dzeko, Lautaro Martinez.

Trupnyt: Inter kan til søndagens Derby Della Madonnina stille i stærkeste opstilling.

Kilder

Gazzetta Dello Sport, corrieredellosport, Tuttomercatoweb.com, acmilan.com, sportmediaset.mediaset.it, inter.it, ilgiornale.it

Kommentarer

Feedback