18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce
21. februar 2021 kl. 15:00 - Fodbold, Italien - Serie A
San Siro (neutral)    Daniele Doveri
15. feb. 2021 kl. 14:14 (Opdateret 21. feb. 2021 kl. 16:55) 15/02
434
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (8)
Chance (1-X-2): 23-27-50%
Betvalue: 105,00%
Spilbar ned til odds: 2,00
Rigtig/forkert: 0-3
NordicBet Spil nu hos NordicBet
Inter står med gode muligheder i Derby della Madonnina mod bysbørnene som har tabt pusten. Det er et lokalopgør som ingen vil tabe og frygten for nederlag kan spille ind, men Inter virker skarp og så stærke ud senest mod Lazio som blev besejret.
Det taler for
 • Inter er favoritter i Derby della Madonnina og har set rigtig stærke ud i de seneste spillerunder, og hvis man lige ser bort fra nederlaget i Coppa Italia mod Juventus og det skuffende uafgjorte resultat i Udine, og en bænk med mere bredde end Milan, og det taler bestemt til Inters fordel.
 • Milan er løbet ind i tre nederlag i de seneste fem opgør man har spillet, og blandt andet også mod Inter i Coppa Italia, og senest tabte man i La Spezia mod oprykkerne fra Spezia, og hvor man virkede utrolig dårlige både i det offensive, men generelt over hele banen.
 • Bysbørnene fra Inter spillede sig søndag aften op på førstepladsen i tabellen efter at have besejret et formstærkt Lazio mandskab med 3-1, og hvor man viste stor styrke i alle kæderne, og hvor belgiske Lukaku virkede skarp i det offensive med to mål og en assist til Lautaros 3-1 mål.
 • Umiddelbart ser det ud til at Milan er ved at tabe pusten en smule, man løb ind i en lussing hjemme mod Atalanta hvor man blev overmatchet igennem hele opgøret, herefter blev det til et nederlag til Inter i Coppa Italia, og senest mod oprykkerne fra Spezia, og mandskabet begynder at se en smule træt ud og ikke mindst ramt af det hårde program, og man har torsdag et opgør i Serbien i Europa.
 • Inter har ingen opgør hverken i pokalturneringen eller i Europa, og det betyder at alt fokus kun er på Serie A, og det betyder også at man kommer til at have mindre opgør i foråret. og i kampen om mesterskabet, og det kan allerede blive til Inters fordel i dette opgør.
 • Kigger man på de to mandskaber så virker Inter mere skarpe i øjeblikket, og især defensivt har man været dygtige til at lukke af, og hvilket man også så senest mod Lazio hVor især Immobile blev pakket helt ned, og det kan blive samme opskrift mod Milan og Ibrahimovic søndag aften, og især på midtbanen kan Inter sætte sig på opgøret.
 • Inter har et godt tag på Milan og i de seneste ni Derby Della Madonnina i Serie A har Milan kun vundet et af opgørene, og det var det seneste tilbage i oktober.
 • Offensivt er Rebic ikke helt på toppen, Calhanoglu har været ude med Covid19 og kom først tilbage senest mod Spezia, og generelt har man slidt en del på det seneste i det offensive, og hvis man ser bort fra sejren mod bundproppen fra Crotone, og man kan komme i problemer med at skabe chancer og ikke mindst scorer mod en modstandere som i øjeblikket virker en tand bedre.
Hold øje med
 • Der er ingen som vil tabe dette Derby, og frygten for et nederlag kan spille ind og betyde en meget taktisk affære fra begge mandskabers side.
 • Milan vandt det omvendte opgør tilbage i oktober med 2-1 og på to mål af Zlatan Ibrahimovic, og hvor Inter havde svært ved at komme sig over den tidlig føring på 2-0 i opgøret, men hvor Milan bestemt også virkede skarpere end lige nu.
 • Antonio Conte har været kendt for at være lidt for defensiv i disse head to head opgør, og fokus kan være på det taktiske, og man vil være tilfreds med det ene point.
 • Defensivt har Milan set stærke ud i denne sæson, og inden man løb ind i den dårlige stime som man er i lige nu, og kan man finde de samme takter igen, så har man bevist to gange i denne sæson at man kan spille lige op med bysbørnene.
 • Det kan blive et jævnbyrdigt og hårdt spillet opgør, og hvor Milan sandsynligvis vil prøve at slå rytmen ud af Inters spil.
Oddsmarked

Nordicbet er i odds 2.10 på en Inter sejr i Derby della Madonnina, Cashpoint og Danske Spil er i odds 2.05, mens de fleste andre boomakere på markedet er i odds 2.00 på en Inter sejr.

MILAN: Er Milan ved at tabe pusten i toppen af tabellen med tre nederlag i de seneste fem opgør man har spillet, eller er det bare en lille formkrise som man er inde i lige i øjeblikket, men man kommer ikke udenom at især i det seneste opgør i La Spezia mod oprykkerne fra Spezia virkede man utrolig tandløse, og tabte fortjent mod en modstander som på dagen virkede bedre end milaneserne.

Torsdag skal man en tur til Beograd og spille i Europa League, og hvor de forsvarende mestre fra Crvena Zvezda venter, men hvor træner Stefano Pioli allerede har meldt ud at man rotere en del i startopstillingen, og netop med henblik på søndagens derby mod bysbørnene fra Inter.

Inter er favoritter i opgøret og det er de fordi de i øjeblikket virker skarpere end Milan, og fordi man på papiret har et bedre mandskab end Milan, og de svagheder som Milan har vist især i opgøret mod Spezia og ikke mindst i nederlaget hjemme mod Atalanta hvor man blev skilt ad, og hvor man især på fysikken ikke kunne være med fra start til slut, og hvor Bergamo klubben defensivt fik lukket helt ned for Ibrahimovic og co kan godt gå hen og blive samme billede mod Inter.

Som tingene er lige nu vil Milan være fint tilfreds med en pointdeling, og være et point efter Inter i tabellen, men problemet er dog at man i den kommende weekend efter opgøret mod Milan skal en tur til Rom, og hvor et formstærkt Roma mandskab venter på Stadio Olimpico, og de to kommende opgør kan blive utrolig vigtige for milaneserne i kampen om årets scudetto.

Milans hjemmebanestatistik: 6-3-2, målscore 24-15.

Trupnyt: Milan skal en tur til Beograd torsdag, og det kan betyde skader osv i det opgør, men indtil videre kan man stille i stærkeste opstilling søndag eftermiddag i lokalopgøret.

Milans forventede startopstilling: 4-2-3-1: Donnarumma- Calabria, Kjær, Romagnoli, Hernandez- Bennacer, Kessie- Saelemaekers, Calhanoglu, Leao- Ibrahimovic,

INTER: Gæsterne fik en fornem og fortjent sejr i søndagens hjemmekamp mod formstærke Lazio som blev sendt hjem til den italienske hovedstad med et 3-1 nederlag, og Inter overmatchede romerne igennem hele opgøret og hvor belgiske Lukaku virkede utrolig skarp i det offensive med to mål, og en assist til Lautaro Martinez ved 3-1 målet, og man så Inter mandskab som så skarpe ud i samtlige kæder.

Jeg har sagt det mange gange i denne sæson, og jeg gentager det igen, jeg tror at denne sæson bliver Juventus væltet af tronen, og Inter vinder årets scudetto da man kun har Serie A at fokusere på, og med fokus på kun en ting i hele foråret, og ikke mindst færre opgør end både Milan og Juventus i øjeblikket, det kan og skal tale til Inters fordel, samtidig med at den bredde bænk man har kan komme til at gøre en stor forskel for træner Antonio Conte og Inter mandskabet.

Man kommer sandsynligvis ikke til at se de store ændringer i startopstillingen i forhold til søndagens hjemmekamp mod Lazio, og det kan måske give en lille håb om at Christian Eriksen igen kommer til at få chancen fra start i søndagens lokalopgør, og han afgjorde jo tingene i pokalopgøret for et par uger siden, og det har Conte sikkert ikke glemt.

Jeg synes Inter har alt lige nu til at kunne sætte Milan på plads da man spiller bedre er mere stabile, og virker skarpere over hele banen, og samtidigt så man rigtig stærke ud i det defensive senest mod Lazio.

Kommer man med samme tilgang til søndagens lokalopgør, så bør man have gode muligheder for at hente tre point mod et Milan mandskab som i øjeblikket bestemt er til at tale med, og ikke virker helt så skarp som tidligere på sæsonen og hvor trætheden måske er begyndt at melde sig ind, og Inter ved at at bysbørnene også kan smide point i Rom næste weekend, og derfor er der en masse ting som spiller ind i dette opgør.

Inters udebanestatistik: 6-4-1, målscore 22-10.

Trupnyt: Vidal(fast) på den centrale midtbane er småskadet til opgøret, men ellers har man ikke vigtige fravær til opgøret.

Inters forventede startopstilling: 3-5-2: Handanovic- Skriniar, De Vrij, Bastoni- Hakimi, Barella, Brozovic, Eriksen, Perisic- Lukaku, Lautaro.

Kilder

Gazzetta Dello Sport, corrieredellosport.it, sportface.it, acmilan.com, tuttomercatoweb.com, inter.it, fcinternews24.com, milannews.it

 • Tidlige odds
 • Stort udbud af over/under
 • Stærk app

Kommentarer

Feedback