18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

AC Milan - Inter

Infokamp
Match center
2. april 2011 kl. 20:45 - Fodbold, Italien - Serie A
San Siro
30. mar. 2011 kl. 21:13 (Opdateret 13. dec. 2018 kl. 17:00) 30/03
1
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Der er lagt i kakkelovnen til et brag af et lokalopgør, når de to største mesterskabsfavoritter skal duellere lørdag aften på den fælles hjemmebane, Stadio Giuseppe Meazza. Udfaldet af opgøret, som i Italien populært kaldes ”Derby della Madonnina” (med reference til Jomfru Maria-statuen der troner på toppen af Milanos berømte domkirke), kan blive yderst afgørende i det tætte Scudetto-ræs.

Siden den tidligere Milan-favorit, Leonardo, overtog styringen med Inter i slutningen af december måned er holdet stormet frem i tabellen og har barberet Milans forspring ned fra 13 point til sølle to point. Efter Milans pointtab de seneste uger, har Inter nu en gylden mulighed for at sætte sig på førstepladsen for første gang i tyve spillerunder. Men holdet er svækket af skader i defensiven.

Max Allegris Milan led deres første nederlag i kalenderåret 2011 da Palermo fik skovlen under ligaens duks på Sicilien i sidste runde. Det udnyttede de nærmeste konkurrenter til at hale ind på holdet, men nu har de en unik chance for at komme tilbage på mesterskabskursen. Det bliver dog uden Zlatan Ibrahimovic, der fortsat afsoner karantæne og det kan blive vitalt for holdet at undvære den vigtige svensker, der afgjorde sæsonens første derby.

(INFO: Inter er ifølge bookmakerne smalle favoritter, men oddset er ikke højt nok til at det er et interessant spil. Krydset er i mine øjne ikke så oplagt som bookmakerne gør det til; disse kampe finder ofte sin afgørelse. Selvom man i denne kamp kunne argumentere for at uafgjort er et fornuftigt resultat for begge hold, vil det ikke være deres udgangspunkt fra kampens start. De jagter den psykologiske fordel, der meget vel kan afgøre mesterskabet.)

CV: 33-32-35


AC MILAN

Nr. 1. 18-8-4 (51-22).

Milans næsten sikre vej mod mesterskabet i efterårssæsonen er afløst af en vaklende kurs, som de seneste uger har budt på pointtab hjemme mod allerede nedrykkede Bari og i sidste runde nederlaget på Sicilien til Palermo. Dermed har man selv været stærkt medvirkende til at lukke flere hold ind i mesterskabskampen.

Med et slutprogram der bl.a. indeholder rejser til Firenze, Rom og Udine vil Allegri næppe være tilfreds med et enkelt point på trods af forspringet på to point ned til Inter.

Derfor er det ekstra ærgerligt at de lørdag aften fortsat må undvære Zlatan Ibrahimovic, som topper den interne konkurrence som både målscorer og oplægger (14 mål, 11 oplæg red.,). Den store svensker slog for to runder siden Baris Marco Rossi i maven og da Milan kun fik delvist medhold i deres appel, må han altså se på fra tribunen mod sin gamle klub.

Milan kan dog glæde sig over at flere af de tvivlsomme spillere ser ud til at blive klar. Mark van Bommel, Kevin-Prince Boateng og Andrea Pirlo trænede således med resten af holdet i går. Den hollandske hardhitter, Van Bommel, som kom til klubben i januar, udgør dermed en yderst stærk midtbane sammen med Gennaro Gattuso og Mathieu Flamini. Boateng forventes at spille pladsen lige bag de to brasilianere, Robinho og Alexandre Pato.

De skal finde skarpheden frem igen, hvis Milan skal gøre sig forhåbninger om alle tre point i det 274. Milano-derby (når man tæller venskabskampe med red.,). Pato har således været målløs siden slutningen af februar måned. Manglen på en rigtig boksspiller var tydeligt mod Palermo, hvor midtbaneslideren, Gattuso, stod for kampens bedste Milan-forsøg.

Mangler:

Ibrahimovic (angriber, fast; karantæne), Inzaghi (angriber, reserve; skadet resten af sæsonen) og Ambrosini (midtbane, fast; skadet siden slutningen af januar).

Tvivlsomme:

Jankulovski (forsvar, reserve; udgik mod Palermo) og Bonera (forsvar, fast; skadet siden midten af februar).

Forventet startopstilling:

4-3-1-2: Abbiati; Abate, Nesta, Silva, Antonini; Gattuso, van Bommel, Flamini; Boateng; Robinho, Pato.

INTER
Nr. 2. 18-6-6 (56-32).

Der er ingen tvivl om at de forsvarende mestre, Inter går ind til kampen med en god portion selvtillid. Man har hentet elleve point på lokalrivalerne i løbet af foråret og kan erobre førstepladsen i Serie A lørdag aften med bare syv runder tilbage og et på papiret lettere slutprogram. Derudover lykkedes det på nærmest sensationel vis at sikre sig videre avancement i Champions League, efter et utroligt comeback i München. Det har for alvor givet tro på tingene i den blå-sorte del af Milano.

Men man havde i perioder store problemer mod Bayerns hurtige offensiv, og det samme kan gøre sig gældende lørdag aften, når Inter-forsvaret skal forsøge at tæmme en trio bestående af Pato, Robinho og Boateng. Leonardos offensive spillestil med et afslappet forhold til organisation giver næsten altid chancer til modstanderen.

Det bliver ikke nemmere af at Inter må se bort fra den brasilianske supermand, Lucio, der afsoner en enkelt spilledags karantæne. Den tidligere Bayern München-spiller er i forrygende form og det er en stor svækkelse at man må undvære ham. Den normale venstreback, Cristian Chivu, kan vikarere på pladsen, men han er tvivlsom til kampen, hvorfor det i stedet forventes at det bliver den rutinerede colombianer, Ivan Cordoba, som skal danne par med januartilføjelsen, Andrea Ranocchia, i midterforsvaret.

Leonardo kan tilgengæld glæde sig over at hans offensiv er i hopla for tiden. Samuel Eto'o har stort set gennem hele sæsonen scoret mål som det har passet ham, og han er i øjeblikket oppe på 32 mål i alle turneringer. Angrebsmakkeren, Giampaolo Pazzini, har også været flittigt scorende siden han kom til fra Sampdoria i januar måned.

Mangler:

Lucio (forsvar, fast; karantæne) og Samuel (forsvar, fast; skadet siden starten af november).

Tvivlsom:

Chivu (forsvar, fast).

Forventet startopstilling:

4-3-1-2: Cesar; Maicon, Ranocchia, Cordoba, Zanetti; Motta, Cambiasso, Stankovic; Sneijder; Pazzini, Eto'o.


INDBYRDES OPGØR

Årets første Milano-derby tilbage i november måned faldt ud til Milans fordel, da Ibrahimovic med sit tidlige straffesparksmål blev kampens enlige målscorer. Den seneste kamp, hvor Milan var "hjemmehold", vandt Inter hele 0-4.

Opgørene finder som oftest en vinder; ingen af de seneste ti indbyrdes opgør er således endt uafgjort. Inter har noteret sig for seks vundne kampe, mens Milan har trukket sig sejrsrigt ud af fire kampe.

Rent statistisk har det ikke vejet særligt tungt at være hjemmehold i det berømte derby. Ud af de seneste tyve kampe i ligasammenhæng, er det kun halvdelen af gangene lykkedes hjemmeholdet at få alle tre point.

  • Høj tilbagebetaling
  • Mange asian handicap linier
  • Tidlige odds

Kommentarer

Feedback