18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

AC Milan - FC Porto: Over 8,5 Hjørnespark

Match center
3. november 2021 kl. 18:45 - Fodbold, Europa - Champions League
San Siro    Clément Turpin
3. nov. 2021 kl. 11:14 (Opdateret 3. nov. 2021 kl. 20:25) 03/11
151
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

AC Milan tager hjemme på San Siro, imod FC Porto, en kamp som jeg har kigget lidt på, og har en lille fidus til at der kan komme mange hjørnespark.

Chance (Over-Under): 60-40%
Betvalue: 104,40%
Spilbar ned til odds: 1,67
Rigtig/forkert:
ComeOn Spil nu hos ComeOn
Det taler for
  • Som Mark Blucerchiato (https://www.betxpert.com/tips/ac-milan-fc-porto) er inde på i infoen til kampen, så er det kun en sejr der tæller for AC Milan, og det betyder at der kommer til at være offensiv, og fremadrettet spil, hvor man slipper håndbremsen. Det kan få en positiv effekt på hjørnesparkstotalen.
  • Milan har nogle gode offensive folk oppe foran med god fysisk, og tilstedeværelse i luftrummet. Leao, Giroud og Zlatan er alle typer der kan gøre sig gældende på indlæg, og derfor kan det give mening for dem i dette opgør at ligge boldene ind i feltet, da det også kan blive vanskeligt at brodere sig forbi de dygtige Portospillere.
  • Porto snitter 5.9 hjørnespark pr. kamp i deres hjemmelige liga og tillader 3.8, hvilket giver dem et samlet snit på 9.7. Kigger vi på deres CL kampe så snitter de 3,66 hvilket ikke er voldsomt, men de får hjørnespark, og jeg tror også de får gode muligheder til at blive farlige i dette opgør.
  • Milan spiller med relativt mange indlæg, som er en god vej til at få hjørnespark. I deres 11 Serie A kampe har de slået 137 indlæg, og tilladt 107 indlæg imod sig. Ift. Skud på mål, så har de lavet 154 skud, hvilket også er yderst positivt, og ligger højt.
  • Porto er et skydeglad, og med et Milan hold der er offensivt, og spillere med risiko, kan også give Porto muligheder den anden vej. I den hjemmelige liga har de haft 168 skud på 10 kampe. Kigger vi på deres seneste kamp mod Milan havde 19 målforsøg, hvilket er positivt, og hvis de også har det i dette opgør kan det give hjørnespark.
Hold øje med
  • Milan snitter 3.9 hjørnespark pr. kamp og tillader 4.4, i den italienske serie A. Det er ikke prangende, og giver dem et samlet snit på 8.4 hjørnespark pr.kamp hvilket er det næstlaveste i Serie A.
  • Porto kan leve med et point. Det vil give dem muligheden for at afgøre tingene selv, og derfor kan jeg godt være nervøs for om de vil stille sig lidt lavere, og overlade meget af initiativet til Milan.
  • 7 ud af 11 gange er Milans Serie A kampe gået under de 8,5 og i CL kampene er 8-7-17, og Portos CL kampe er alle gået under de 8,5 hjørnespark.
Oddsmarked

Oddset på over de 8,5 hjørnespark kan findes hos comeon! til de 1,74, kigger man hos bet365 står den til 1,66, hos Marathonbet 1,69 og hos betfair er vi i 1,60 så jeg synes det er en okay pris for mange hjørnespark i en kamp, hvor det er lidt knald eller fald.

Holdene:

AC Milan:
Hjemmeholdet har et par profiler ude til dette opgør, og man må se bort fra Maignan (fast mand) i buret, og derudover er Rebic (fast mand) Messias (ny mand/reserve) Florenzi (ny mand/fast) Castillejo (fast mand) alle ude. Afsltutningsvis så er Ballo Toure (ny mand/ fast) meldt tvivlsom, det giver ifølge de steder jeg har kigget en følgende start 11'er:
Tatarusanu; Calabria, Tomori, Kjær, Hernandez; Kessie, Tonali; Saelemaekers, Diaz, Leao; Giroud

Porto:
Gæsterne har Wendell (ny spiller/fast mand) ude, og derudover er Uribe (fast mand) Marcano (fast mand) og Esteves (reserve) tvivlsomme til dette opgør. Det betyder at vi ifølge de steder jeg har kigget får følgende start 11'er:
Marchesin; Corona, Pepe, Mbemba, Sanusi; Otavio, Oliveira, Grujic, Diaz; Evanilson, Taremi

  • God brugeroplevelse
  • Spændende specialspil og høje odds på Superligaen

Kommentarer

Feedback