18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

AC Milan - Atalanta

Infokamp
Match center
23. januar 2021 kl. 18:00 - Fodbold, Italien - Serie A
Giuseppe Meazza (neutral)    Maurizio Mariani
21. jan. 2021 kl. 10:16 (Opdateret 23. jan. 2021 kl. 19:57) 21/01
471
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (5)
Det ligner et tæt og jævnbyrdigt opgør lørdag aften i Milano, og selvom Milan er på førstepladsen er de ikke favoritter. Atalanta skal ud i deres tredje opgør på seks dage, og det kan måske mærkes og Milan er svækket til opgøret, men hvor er værdien?
Oddsmarked

Nordicbet er i odds 2,95 på en Milan sejr, Nordicbet og Bet365 er i odds 4,00 på uafgjort, mens 88sport er i odds 2,32 på en Atalanta sejr.

DET TALER FOR MILAN:

 • Milan har vundet de seneste tre opgør i træk, og har gang i en super sæson og har tre point ned til bysbørnene fra Inter på andenpladsen, og selvtilliden er stor i truppen i øjeblikket samtidigt med at man er blevet styrket af at Zlatan Ibrahimovic vendte tilbage igen i mandagens 2-0 sejr på Sardinien mod Cagliari.
 • Atalanta har skuffet i de seneste to opgør og hvor det kun er blevet til to uafgjorte opgør mod Genoa og Udinese.
 • Gæsterne fra Bergamo skal spille deres tredje opgør på seks dage, og selvom man roterede på fem pladser i opgøret i Udine så kan det måske mærkes i benene jo længere vi kommer ind i lørdagens opgør i Milano, hvilket kan blive til Milans fordel.
 • Milan har haft tur i den igennem hele sæsonen, og det har været mere stolpe ind end stolpe ud, men man kommer ikke udenom at spillet har fungeret og mandskabet har vist stor stabilitet i den først halvdel af sæsonen, samtidig med at man har set stærke ud i det defensive, og ligeledes i det offensive.
 • Hjemmeholdet er i de seneste fem indbyrdes opgør kun gået fra banen en gang som taber når man har spillet mod Atalanta.
 • Skal Milan have tre point i lørdagens opgør så kræver det at man kan lukke ned for især Atalantas omstillinger, og jeg synes at gæsterne har mistet noget kvalitet i det offensive efter at Papu Gomez blev smidt mere eller mindre ud af truppen.

DET TALER FOR ATALANTA:

 • Milan er svækket til dette opgør, og Atalanta har bestemt kvaliteterne til at kunne gøre ondt på milaneserne, og der hvor man kan gøre tingene surt for hjemmeholdet er ved at prøve at lukke ned for Zlatan Ibrahimovic, og især fordi at hjemmeholdet er meget afhængige af det store svensker.
 • Hjemmeholdet mangler Saelemaekers og Romagnoli som begge er i karantæne, yderligere er Hernandez og Calhanoglu meldt ude til opgøret med Covid-19 og Simon Kjær er tvivlsom til opgøret, og det vil sige at fire faste startere vil være ude til opgøret, og det kan blive til fem hvis Kjær ikke klare at blive klar, og det svækker Milan markant.
 • Man er kendt for at spille rimeligt hårdt fysisk, og man bliver også nød til at spille lige til grænsen for at stoppe hjemmeholdet i øjeblikket, og i de seneste ti indbyrdes opgør har man kun tabt et opgør mod Milan.
 • Defensivt kan det tyde på at hjemmeholdet må spille med Kalulu og Musacchio i midterforsvaret, og Dalot på højreback altså tre reserver, og det bør og skal Atalanta kunne udnytte til at kunne få point i Milano.
 • Træner Gian Piero Gasperini valgte at rotere i onsdagens udekamp i Udine, og hvor fem normale starter blev sparet fra start og blandt andet Zapata og Ilicic, og til lørdagens opgør kan man stille i næsten stærkeste opstilling, og hvor kun Pasalic er meldt ude til opgøret.
 • Med de fravær hjemmeholdet har og når man kan stille i noget som ligner stærkeste opstilling, så bør og skal Atalanta have noget med hjem fra dette opgør, og om det så bliver et point eller tre point vil tiden vise, men jeg har fidus til at Milan ikke henter tre point i dette opgør.

Milans forventede startopstilling: 4-2-3-1: Donnarumma- Calabria, Kalulu, Musacchio, Dalot- Kessie, Tonali- Castillejo, Brahim Diaz, Hauge- Ibrahimovic.

Atalantas forventede startopstilling: 3-4-1-2: Gollini- Toloi, Romero, Djimsiti- Hateboer, De Roon, Freuler, Gosens- Pessina- Ilicic, Zapata.

Trupnyt: Romagnoli(fast) i midterforsvaret og Salemaekers(fast) på den højre offensive midtbane er begge i karantæne, Hernandez(fast) back er ude med Covid19, Calhanoglu(fast) offensive midtbane er ude med Covid19, Simon Kjær(fast) i midterforsvaret er tvivlsom til opgøret, Bennacer(reserve-fast) på den centrale midtbane er tvivlsom, og til sidst er Rebic(reserve) i angrebet også meldt ude til opgøret.

Atalanta må kun undvære Pasalic(reserve) på midtbanen, men ellers har Atalanta ikke vigtige fravær til opgøret.

Kilder

Gazzetta Dello Sport, corrieredellosport.it, acmilan.com, atalanta.it, tuttomercatoweb.com, sport.sky.it

Kommentarer

Feedback