Åby løb 9: Hamilton Noa = Top 3.

28. februar 2018 kl. 21:40
2. maj. 2018 kl. 16:31 02/05
Kommentarer (5)
Denne side indeholder henvisnings-links
Chance: 40%
Betvalue: 106,00%
Spilbar ned til odds: 2,50
Rigtig/forkert:
Unibet Spil nu hos Unibet

Trav, Åby (V86)

(Løb 9/V86-7, 1640 meter Auto)

2 Hamilton Noa har her fået et godt tilbud, da den kan åbne meget hurtigt bag bilen og går godt over distancen. Jeg har dog især stor respekt for 10 Uccello Jet som har vist store fartressourcer, men samtidig har den også vist sig at være upålidelig.

Derfor skal du følge tippet:

 • Kan åbne rigtig stærk bag bilen, og bør ha god chance for at straks få en god position (spidsen eller ryg på førerhesten – der er jo ”Open Strech” på Åby).
 • Er en rigtig god sprinter – som ofte er garant for 1.12-1.13 tider over aktuel distance, hvilket normalt rækker langt i den her klasse.
 • Stalden udtaler at formen er bedre resultatrækken (se under noter).
 • Det er ikke det værste felt den møder her, og på en god dag så kan den også sagtens vinde et løb som dette.
 • Hvis vi ser bort fra især 10 Uccello Jet (4 Scorpion Kiss og favoritten 5 Pompano Euphoria), så skal den regnes meget tidligt i det her løb.
 • Har i de seneste 4 starter gået med en Amerikansk jänkervogn (bike), og det virker til at ha fungeret godt.
 • En af de på papiret bedste chancer i det her løb 10 Uccello Jet har næsten galopperet i halvdelen af sine starter (46%).

Det skal du være opmærksom på:

 • Hamilton Noa har ikke altid slutningen af løbene som sin bedste del.
 • Er en stor og mægtig hest som ligner en millionær traver undervejs, men ofte bliver skridtene lidt kortere til slut (har kostet en del placeringer).
 • Har hoppet i 38% af dens starter, hvilket altid uroer en smule (stalden påpeger dog at det ikke er nogen specielt usikker hest).
 • Vejret/banen kan desværre godt vise sig at være lidt af en usikkerhedsfaktor (det er ikke kun i Danmark det er koldt og sner fortiden!).
 • Hvis 4 Scorpion Kiss (kan også åbne stærkt) skulle komme til spids og derefter slippe til 5 Pompano Euphoria, ja så bliver det pludselig 3 par indvendigt.
 • Selvom jeg ikke vurderer favoritten PE som en bedre hest end Hamilton Noa, så har den stadig gjort det respektindgydende på det seneste (og slutter ofte i top 3).

Argumentpunkter i kursiv: De elementer jeg mener odds sætterne/markedet især overser/fejlvurderer.  

Oddset

Spillet kan findes her på unibet.dk – odds – trav - Åby– løb 9.

OBS: Vinderspil på Hamilton Noa giver lige nu odds 14,00 (unibet), og det syntes jeg bestemt der også er værdi i - jeg giver den minimum 10% vinderchance.

OBDATERING!!! Oddset (både top 3 og vinderodds) er blevet slashet reelt efter 10 Uccello Jet er udgået. Lige pt er oddset 1,95 for top 3 og 7,00 som vinder. Jeg syntes stadig der er fin værdi (da jeg troede nr. 10 var værst imod). Jeg vil faktisk vurdere hestens vinderchancer som ganske fine (mindst 20%), hvis alt er godt med hesten for dagen. Jeg nåede selv at få odds 9,00. 

Noter 

 

Stald Lugauer udtaler følgende angående chancen:

”Han slog ihop senast när han skulle accelerera, men det är egentligen ingen osäker häst. Både distansen och läget passar perfekt och jag skulle tro att Conrad kommer att köra för spets eller rygg på ledaren. Formen är bättre än raden och skulle det klaffa är han inte helt borta, säger Markus Waldmüller i stallet”.

 

Åby har ”Open Strech” på deres bane, hvilket betyder at der er 2 ekstra indvendige spor på opløbet, så på den måde er der flere som kan få en ekstra chance, selvom de sider fast i ryg på førerhesten eller i tredje par indvendigt. Mange syntes det er irriterende, men jeg syntes personligt at det er meget retfærdigt.

 

Kilder

Travfakta.se, atg.se, extra.expressen.se.

Startlister: https://www.atg.se/spel/2018-02-28/V86/solvalla-aby

(V86-7).

Løbet kan ses her: https://danskespil.dk/dantoto/spil-nu-side?in...

(Kl. 21.40).

 • Stort udvalg af sportsgrene
 • Ofte fokus på Skandinavien/DK
 • Stærk mobil platform
Feedback