Annonce

Åby løb 6: Ronzon Face = Vinder

3. februar 2018 kl. 16:42
2. maj. 2018 kl. 16:31 02/05
Kommentarer (2)
Denne side indeholder henvisnings-links
Chance: 30%
Betvalue: 150,00%
Spilbar ned til odds: 3,33
Rigtig/forkert:
Unibet Spil nu hos Unibet

Trav, Klasse II, Åby

(Løb 6, 1640 meter auto) 

4 Ronzon Face (Tommy Karlstedt) havde jeg stor fidus til i dens seneste start (Et V75 - klasse II løb på Jägersro fra spor 12 over sprint). Den så rigtig lækker ud og havde det ikke været for en uheldig galop så tror jeg den havde været meget tæt på vinderen Global Unlimited i mål (Det på trods at den havde lidt pladsproblemer i sin nye vogn – en amerikansk bike model som den derudover ellers fungerede godt med). Lige efter løbet tænkte jeg straks ”den må jeg holde øje med næste gang den kommer til start” og den start er nu kommet på lørdag.

RF har efter min mening fået et rigtig godt tilbud her og jeg tror den skal ses med en fin vinderchance hvis alt går normalt til. Odds 5,00 er i hvert fald alt for højt som jeg vurdere det -  og jeg tror ikke den ender i mere end 3,00 på banen når løbet skal køres (hvis ikke der sker noget uventet). Har fået et perfekt spor da den er hurtig fra start og jeg har svært ved at se den skulle misse spidsen i det her løb (har vundet 2 af sine 3 sejre fra spidsen). At den derudover starter over favoritdistancen, har god statistik på Åby og de 2-3 formodet værste modstandere alle har fået dårlige spor gør ikke sagen værre.

Har tidligere i sit forhenværende regi (Ludde Kolgjini) haft lidt problemer med stridsmoralen i slutfasen af løbene og af modstanderne er især 8 Sauron Pil og 11 Enjoy The Life to heste som har vist god V75 kapacitet.

Derfor skal du følge tippet:

 • Har super form og i de 6 starter den har gjort for Tommy Karlstedt har den ikke gjort et dårligt løb endnu – har set rigtig godt ud i hver start og har modsat i sit forhenværende regi vist god stridsmoral i slutningen af løbene. Det er som om den udviklet sig et niveau eller 2 og jeg tror den kan gå et stykke op i klasserne hvis den fortsætter ad samme vej. Er en hest som altid har lovet meget som 2-4 åring, men har ikke helt kunne indfri forventningerne. Det ser dog ud til at komme nu.
 • Først slap den spidsen på Färjestad og sad fast med kræfter over mål, derefter så vandt den på en 12-tid efter spids og slut på Kalmar, dernæst gik den et topløb fra dødens på Åby (var moralsk vinder) og sluttede som nr. 3 mod gode heste også på en 12-tid, i starten efter hoppede den ind i første sving på Mantorp efter en hård åbning fra spor 1 (gik siden fint med og gik over mål med sparret), forrige gang vandt den så efter spids igen på en 13-tid efter at ha kørt sig til den position efter små 500 meter og senest var den så ude på V75 for første gang (spor 12 på Jägersro) og her var den uheldig at galoppere efter en trang situation 200-300 meter efter start, men den gik efterfølgende et rigtig stærkt løb og gik over mål med kræfter sparret på en 13-tid. Havde været tæt på vinderen i mål uden den situation. 
 • Er hurtig fra start og har god spidschance – har vundet sine 2 seneste to gange den har gået i spidsen.
 • Er ude på sin favoritdistance og har god statistik på Åby.
 • De på papiret værste modstandere (8 Sauron Pil og 11 Enjoy The Life) har fået dårlige spor.
 • Derudover kommer Sauron Pil efter lidt pause og med Enjoy The Life er det kun positivt for tippet at den har fået bagspor, da den plejer at ruse afsted i spidsen i høj fart de gange den har fremspor, hvilket er med til at gøre løbene mere uforudsigelige. Den plejer derimod at gå mere roligt de gange den har bagspor og løber i ryg på andre heste.

 Det skal du være opmærksom på:

 • Har i sit tidligere regi tabt flere løb fra spidsen som den så ud til at ville vinde, men har ligesom ikke haft den der rigtige stridsmoral når løbene skulle afgøres.
 • Træner og Kusk Tommy Karlstedt er ikke den som vinder flest løb på V75 (modsat fx træner og kusk Peter Untersteiner som kører 8 Sauron Pil).
 • Selvom om RF har god statistik på Åby, så kan den bane godt nogle gange være lidt mere drilsk for spidshestene pga. ”Open Strech” (2 ekstra inderspor på opløbet), som kan betyde at den som evt sidder i ryg på førerhesten ind til opløbet automatisk vil få muligheden for at gå indvendigt hvis der ikke er plads på ydersiden. En hest som kan blive farlig hvis den skulle ramme ryg på førerhesten er 7 Desefinado med Björn Goop som netop vandt via Open Strech forrige gang.
 • Har galopperet 2 gange indenfor de seneste 5 starter og det skal man altid være lidt opmærksom på, selvom det har været i lidt uheldige og trænge situationer.
 • En hest som 8 SP har høj kapacitet og har vundet vundet 7 ud af 10 starter, så den skal man naturligvis ha stor respekt for.
 • Og 11 ETL har flere gange tidligere vist høj fart (har tidsrekorden i løbet på 1.11.9) og så har den også været ude på V75 et par hvor den har været betroet.

Argumentpunkter i kursiv: De elementer jeg mener odds sætterne/markedet især overser/fejlvurderer.  

OPDATERING!!! Det var ikke særlig længe at odds 5,00 fik lov til at bestå. Det er allerede slashet ned i odds 4,35 (jeg nåede dog selv at få odds 4,75). 

(Ny Opdatering - oddset er nu helt nede i 3,25).

Odds: https://www.unibet.dk/betting#filter/trotting/1004473031

(Et alternativ spil på den kan også være top 3 til godkendte odds 2,15, da jeg vil give den miminimum 50% chance for at ende blandt de 3 første).

Starlister: https://www.atg.se/spel/2018-02-03/V75/aby (V75-2) 

Løbet kan ses her: https://danskespil.dk/dantoto/spil-nu-side?in...

(kl 16.42).

Feedback