18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

AaB - FC Midtjylland: FCM vinder + under 4 mål ( 3 vejs)

Match center
19. februar 2021 kl. 19:00 - Fodbold, Danmark - Superligaen
Aalborg Portland Park    Jørgen Burchardt
16. feb. 2021 kl. 12:34 (Opdateret 19. feb. 2021 kl. 20:58) 16/02
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (13)

Kombineret FCM vinder og under 4 mål i kampen mod AaB til samlet odds 2,50 ved Bet365

Chance: 50%
Betvalue: 125,00%
Spilbar ned til odds: 2,00
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365

Vær opmærksom på der her spilles på to spil ved Bet365: FCM vinder kampen og kampen ender under 4 mål ( 3 vejs).

16 runder er spiller af de 32 runder, så nu er vi halvvejs i sæsonen. FCM skal kæmpe om, at nå guldet og holde FCK bag sig - og et overrasende bedre spillende Brøndby end, jeg havde forventet før sæsonstart. 

AaB har en top 6 ambition, som snart kræver nogle sejre, ellers begynder det at se svært ud for AaB, at holde fast i den målsætning.

Taler for

FCM har en af de stærkeste spillertruppe individuelt, som henter en del sejre på udebane. FCM har hentet 10 sejre i sæsonen og 4 sejre på udebane af 8 mulige. 

AaB har hentet 5 sejre i sæsonen, og 3 på hjemmebane af 8 mulige. FCM har i deres indbyrdes opgør et stort overtag i vundne kampe. 

FCM spillede en testkamp på 2x60 min. mod AaB 24/1 - 21 på kunstgræs i Herning: Den vandt FCM overbevisende 3-1. Luca fra FCM scorede efter 5 min. på hovedstød. Luca har ligeledes i sæsonstarten set mere målfarlig ud end nok mange eksperter troede. Ander Dreyer 2-0. Den unge spændende Hannesbo i AaB viste allerede her sin målfarlighed med mål 2-1, som vi allerede har set fortsætte for AaB i sæsonstart. Heidelberg 3-1 en spiller de færreste kender, men som nok ikke får spilletid. Men han er en " coming man" for FCM. 

FCM er godt til at spille bolden i de små rum. AaB har haft svær ved at skabe chancer, når de vinder bolden. 

Både FCM og AaB har en tendens til, at spille under linjen 4 mål. FCM vandt sidst kneben over ACH med 1-0 og en XG på 1,14. Kneben igen over RFC med 1-2 og en XG på 1,98. Lidt uheldig nederlag mod SEJ med en XG på 1,43. 

FCM er det hold i ligaen med 3. flest mål og AaB nr. 10. AaB er det hold i ligaen, som har fået 7. flest mål imod sig, og FCM er det hold, som har fået 10. flest mål i mod sig. 

FCM har den højeste XG i ligaen med 28,6 for sæsonen, men har kun ligaens 10. bedste scoringprocent. AaB har 8. højeste XG med 18,9, men er overgår FCM med 9. bedste scoringsprocent. Det vidner bl.a. om Kaba har haft mange skud på mål, men ikke lavet mål. Luca virker mere skarp foran mål for FCM. Det samme gør Isaksen, som har fået mere spilletid på FCMs kant. 

FCM har en tendens til kontrollerende sejre uden, at " smaske" modstanderne med undtagelse var FCK hjemme. Men der kan være signal deri. Ellers plejer FCM at energiforvalte i kampen, hvis de kommer på 0-1. 

Hold øje med

FCM har besvær med på de ujævne baner, og udnytte den fart i spillet, som de gerne vil spille med. Deres spil har i de seneste 3 kampe båret præg af langsom spil. Det kan være godt for under 4 mål, men være skidt for at kunne hente alle 3 point i et svært match up mod AaB.

AaB er en svær modstander. Deres kampe mod FCM er oftest forholdsvis lige. Sidst de spillede i Ligaen 28/11 - 20 blev det til 0-0 på MCH. XG FCM 1,24 og AaB 1,06, som det viser, så var det en chancefattig kamp. 

Kaba er ikke på 100% efter Covid-19, og Brumado er langtidsskadet. Her er tale om de to angriber, som de fleste havde tiltænkt en hovedrolle i FCM. I stedet har Luca grebet chancen i angrebet med mål, og selvom han er høj, så er han også ret god med fødderne. Kaba mener jeg, at FCM har manglet en del i deres opspil i de seneste 3 kampe mod Sej, RFC og ACH. 

AaB har mod stærke modstander som FCK, BiF og RFC i de 3 seneste kampe fået point mod både BiF og RFC. AaB er velspillende defensivt. AaB har mange gode boldspiller. AaB er ikke en nem modstander for nogen hold i ligaen. 

AaB har vist mod nogle af de stærkeste hold, at de kan stå højt på banen, men har en tendens senere i kampen til, at de falder længere ned i deres defensiv.

AaB har præsteret bedre på banen til tider end resultatet afspejler. Det er lidt den samme gamle historie med AaB, at de svinger under kampen. Til tider har de svær ved at holde fast i bolden, og bevare det initiativ som de har i starten af kampene, fx mod BiF og FCK. De var foran 2-0 mod FCK og tabte 2-3. I pokalkampen mod AGF var AaB tæt på, at smide en 3-0 føring. 

Klitten har været en svaghed på venstre bak. Alman er retur, og startede sidst inde. Det var efter min vurdering en væsentlig defensiv forstærkning for AaB. Børsting er også tilbage, som har vist sig vigtig i AaBs presspil. 

Unge Hannesbo i AaBs angreb har haft et godt samarbejde med Prica, som er skubbet ud på højre kanten. Han har lagt op til Hannesbos scoringer. Prica virker lidt langsom, men som en spiller, hvor der er gode relationer. Hannesbo er hurtig, fysisk stærk og vist sig målfarlig. Han har i ungdomsrækkerne lavet en del mål fra højre side. 

Oscar Hiljemark kan muligvis være tilbage fra skade. Han kan komme i spil i kampen. En spiller som FCM var ude efter, men mistede interessen for pga. skaderisikoen. Lyder det til. 

Kasper Kusk bringes evt. ind med ny energi fra bænken, som erstatning for Hannesbo. Han har spillet både Falsk 9er og kant, men er nok mest målfarlig fra kanten. Han virker ikke til, at passe så godt defensivt ind i Marti Cifuentes ideer, som han er i gang med at implementere i AaBs spil. Tro muligvis Kusk mangler noget defensivt, som gør han ikke får så meget spiltid. 

FCM har både mod SJE, RFC og ACH vist en svaghed i form af, at de har stor besvær med at spille sig igennem stærke defensive organisationer - og sådan en er AaB. 

Andet

Midterforsvar Daniel Granli er i karantæne, og forventes at blive erstattet af Ross. 

Lucas Andersen forventes fortsat skadet. Det samme gælder Mikkel Andersen og Joel Andersson. Det er efter min mening AaB, som er hårdest ramt. Da Lucas Andersen på 90% stadig ville have været en gevinst for  AaB. Jeg tror ikke AaB tør satse, og bring Lucas Andersen i spil for tidligt, da han har nogle problemer med sit baglår. Han har dog trænet med nogle gange samme med fys. Det virker til, han stadig er i en genoptræningsfasen. 

En del spiller i begge trupper et i karantæne ved næste kort: Ferreira, Ahlmann, Paulinho, Cools, Onyeka og Cajuste. FCM har en bred trup, som forventes mindre sårbar end AaB, hvis det koster et kort. I de næste 3 kampe møde AaB FCN, ACH og Sej. FCM møder allerede i næste runde rækkens nr. 1 BiF, Lyngby og nr. 3 AGF. Så de skal vinde over AaB - så har de et godt udgangspunkt hjemme mod Brøndby, og kan tage 1.pladsen tilbage. 

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback