18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

AaB - FC København: 2

Match center
28. november 2021 kl. 18:00 - Fodbold, Danmark - Superligaen
Aalborg Portland Park    Jakob Kehlet
26. nov. 2021 kl. 16:14 (Opdateret 28. nov. 2021 kl. 19:58) 26/11
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (1)

FCK skal i runde 17 imod AaB. En kamp som jeg tror de kan trække sig sejrsrigt ud af, og ligge lidt pres på FCM, samt afstand til AaB.

Chance (1-X-2): 30-26-44%
Betvalue: 106,92%
Spilbar ned til odds: 2,27
Rigtig/forkert: 1-3
Unibet Spil nu hos Unibet
Det taler for
 • FCK er det hold i Superligaen der har scoret mest, og lukket færrest ind. Så det er lidt vildt de ikke ligger nr.1, men de har smidt nogle dumme point hist og her, og derfor ligger de efter FCM, men de seneste 5 er blevet til 3 sejr og 2 uafgjorte (i alle turneringer) og hvis de kan fortsætte med at lukke godt af bagtil, og være kreative oppe foran så skal pointene nok komme.
 • Defensivt er FCK rigtig svære at skabe store chancer imod. I dette opgør er Khocholava tilbage og det er et stort plus, for han kan sammen med de andre FCK forsvarer gøre livet surt for AaB.
 • FCK har brug for de 3 point, og jeg tror man kommer til at se et kampforløb hvor FCK er mest på bolden, og mest målsøgende. AaB er ikke dårlige, men i de seneste 3 kampe synes jeg de har overladt meget initiativ til deres modstandere, og det er da også yderst sjældent at de holder deres modstandere fra mål.
 • At FCK har Falk tilbage kan give dem en ekstra dimension, jeg tror godt han kunne være i spil til dette opgør, i og med de går på pause efter dette opgør, og hans tilstedeværelse kan være med til at give FCK de offensive idéer der skal til for at vinde.
Hold øje med
 • FCK har ikke det bedste tag på AaB, hvor de har vundet en, spillet en uafgjort og tabt en over de seneste tre indbyrdes opgør.
 • AaB er svingende, men når spillet kører så kan de sagtens gøre livet surt for FCK, hvor de på midten har nogle gode folk som kan stå imod FCKs fysik, og det kan sagtens gå hen og blive et opgør hvor det hold der får kontrollen på midten vinder opgøret.
 • FCK har også haft deres udfald, og de skal ikke miste fokus i dette opgør, for AaB har nogle rigtig gode folk som kan gøre ondt på FCK. Især er Prip og Fossum nogle dygtige folk, og hvis Kusk har tro og tillid kan han også noget på egen hånd.
 • AaB har ikke som FCK været ude i en midtugekamp. FCK spillede d. 25 og spiller så igen her d.28 og det kan give AaB friskere ben og bedre forberedelse.
Oddsmarked

Oddset på en FCK sejr imod Aab stod i 1,70 sidst de mødtes og i de seneste 4 opgør mellem Aab og FCK har oddset heddet 1,70 1,80 1,75 og 1,90. Så at FCK står i 2,43 synes jeg er interessant. 

Holdene:

Aab: 
Hjemmeholdet har Lucas Andersen (fast mand) og Granli (fast mand) ude, og deruodver fik Fossum (fast mand) ud i sidste runde mod SønderjyskE. De har dog Ferreira tilbage efter karantæne, så de har flere muligheder. Jeg tror dog det bliver deres normale 3-5-2. 

Rinne; Hagelskjær, Thelander, Ross; Ahlmann, Højholt, Ferreira, Christensen, Pallesen; Makaric, Prip.

FCK:
Her er Zeca (fast mand) Baldursson (reserve) og Diks (fast mand) alle ude, og derudover er Wilczek tvivlsom. Jeg tror derfor vi får dem at se i en 4-5-1, og håber det bliver med Bardagji igen, for hold da op en ung knægt med et stort potentiale.

Grabara; Ankersen, Khocholava, Boilesen, Kristensen; Bardajo, Stage, Lerager, Biel, Bøving; Wind

 • Stort udvalg af sportsgrene
 • Ofte fokus på Skandinavien/DK
 • Stærk mobil platform

Kommentarer

Feedback