18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

5. etape, vinder:: Mark Cavendish - Tips & Spilforslag

3. juli 2013 kl. 12:00
3. jul. 2013 kl. 00:00 (Opdateret 13. dec. 2018 kl. 17:00) 03/07
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE: STOPSPILLET.DK
SELVUDELUKKELSE: ROFUS.NU | SPIL ANSVARLIGT | 18+
Kommentarer (16)
Chance: 26%
Betvalue: 148,20%
Spilbar ned til odds: 3,85
Rigtig/forkert:
MermaidBet Spil nu hos MermaidBet
5. etape

På denne etape forventer jeg en massespurt til trods for, at etapeprofilen er kuperet. Tager man et nærmere kig på stigningerne, er stigningerne nemlig ikke særligt hårde.

Såfremt det bliver en massespurt, er Mark Cavendish normalt favoritten. Briten har dog på de første par etaper været ramt af sygdom. Dette kan være en svækkelse. Selv melder han dog sig selv rask, og han virkede stærk på fjerde etapes holdtidskørsel.

Selv for en småsyg Cavendish er oddset alt for højt efter min mening, hvorfor der er stor værdi. Jeg holder lidt igen med chancevurderingen, da vi reelt ikke kan være sikker på britens tilstand.

4,8 @ Betsafe

4,5 @ Nordicbet og Ladbrokes

Den britiske supersprinter, Mark Cavendish, har haft en svær start på Touren. På 1. etape blev han fanget bag et styrt, og på 2. etape blev han sat hurtigt på en bakke, han måske på en meget god dag kunne komme med over. Efter 2. etape fik vi at vide, at han på de første to etaper var på antibiotika pga. bronkitis. Han stoppede dog med at tage antibiotika efter 2. etape. Uden at være ekspert på området, må man formode, at sygdommen ikke helt er ude af kroppen.

På 4. etapes holdtidskørsel så Mark Cavendish dog stærk ud. Han sad med helt til det sidste og kørte således en gennemsnitsfart på knap 58 km/t over 25 km. Dette må indikere, at sygdommen er ved at være ude af kroppen.

5. etape er på profilen på grænsen til at være en sprinteretape. Den er kuperet med en kategori 4-stigning sidst på etapen efterfulgt af en knold kort før mål. Disse to stigninger er dog på ingen måde frygtindgydende, når man ser på dem enkeltvis. Kategori 4-stigningen stiger i gennemsnit kun med 3,1 % over små 6 km. Den sidste knold, Col de la Gineste, er måske årsagen til det høje odds. Tager man et kig på den (link til bakken) er den dog helt flad på midten, hvilket reelt fjerner effekten af bakken efter min mening.

Efter bakken er der en let nedkørsel på 12 km. Skulle Col de la Gineste mod forventning sætte de tungere sprintere som Cavendish, er der altså tid til at få dem frem forrest igen.

Af konkurrenter er der stærke Marcel Kittel, som vandt 1. etape i år, som også har rekorden for at have slået Cavendish i reelle spurter flest gange. Derudover er der André Greipel, som længe har været Cavendishs største konkurrent. De delte tre etaper imellem sig i sidste års Tour. Fra de tre ryttere er der et spring ned til de næste, og jeg har meget svært ved at se andre tage sejren end de tre, såfremt det bliver en massespurt.

  • Høje tilbagebetalinger
  • Multi-linjer på Asian Hcp og O/U

Interesseret i mere? Så sørg for at se vores daglige odds tips og betting tips.

Kommentarer

Feedback