18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Serie A 2023/24 Odds Tips

Opdateret
Mark BlucerchiatoEkspert Mark Blucerchiato
Jeg har fulgt italiensk fodbold siden starten af 80erne både på tv og på italienske stadions. Italiensk far/Dansk mor og kommer fra Cagliari på Sardinien, og hvilket betyder jeg taler og skriver flydende italiensk. Jeg ser frem til at dele mine tips med jer fra både Serie A, Serie B, Lega Pro, og kom gerne med input. Sampdoria-fan siden 1987, og elsker generelt alt fodbold.Vis mere
Vis mindre

På denne side finder du en oversigt over BetXperts Serie A tips. Vores Serie A-ekspertpanel har masser af års erfaring med at tippe på Italiens bedste fodboldrække. 

Det betyder, at de følger ligaen uhyggelig tæt, og at de gør alt, hvad der er muligt, for at skabe profit til dig på din Serie A betting. Du kan se på alle vores Serie A odds-forslag, at vores eksperter altid har gennemgået kampen og odds-forslaget ned til mindste detalje. Dette kan du ikke mindst se via vores analyseformular, hvor eksperten både finder de ting, der taler for og imod spillet. 

Leder du efter Serie A 2023/24 tips, er du dermed kommet til det helt rigtige sted. 

Serie A odds tips

Ovenover finder du alle BetXperts Serie A odds tips. Vores kompetente Serie A eksperter sonderer hver uge alle kampene i Støvlelandets bedste fodboldrække. Det betyder, at du får 100 procent gratis Serie A odds tips hver eneste uge, mens turneringen står på. 

For at finde odds-forslag til dig, bruger vores eksperter den velkendte value betting-tilgang. Det betyder, at de sætter en chancevurdering (cv.) på kampen. Det kan for eksempel være, at de vurderer en kamp til at være 55-30-15. Altså 55 procent for hjemmeholdet til at vinde, 30 procent for uafgjort og 15 for en udesejr. 

Er der så en bookmaker, der eksempelvis udbyder odds 1,95 for hjemmesejren, så er det et godt spil. Det er det, fordi der var 55 procent for hjemmesejren. 55 x 1,95 = Værdi på 107,25. 

Lige så snart værdien kommer over 100, er det et spilbart odds. Enhver kan skrue på sin chancevurdering, så der opstår værdi i et givent spil. Dette er selvfølgelig ikke meningen. Det hele handler om at lave så præcis og så objektiv en chancevurdering som muligt. Optimalt set laves cv'en, inden øjnene har hvilet på oddsene. 

Ovenstående tager fem minutter at lære, men flere års erfaring og know-how at mestre. Dette er én af grundene til, at du bør overlade alt det træls arbejde til vores eksperter, når du vil have Serie A 2023/24 odds tips. 

Serie A bets

BetXperts Serie A bets 2023/24 indeholder alskens slags spil. Vores eksperter lægger spil ud på 1X2, over/under mål, over/under hjørnespark, over/under kort, begge hold scorer, målscorerspil, specialspil, langtidsvæddemål og så videre. 

Der er ikke nogen spil, vi ikke dækker her på siden. Det hele handler alt sammen om, at der skal findes værdi via konceptet om value betting som beskrevet i afsnittet ovenover. 

Vi har historisk set leveret odds tips og forslag til vinderen af Serie A, Serie A-topscorer, nedrykkere, top-6-placering og selvfølgelig et hav af 1X2-anbefalinger. For slet ikke at glemme et hav af over/under-spil af forskellig karakter.

Feedback