18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Gruppe B (OL kvindehåndbold 2024)

Opdateret
Nicolai J.Ekspert Nicolai J.
Tekstforfatter og redaktør hos BetXpert med en forkærlighed for den engelske Premier League. Har arbejdet indenfor spilbranchen siden 2017, hvor jeg begyndte min iGaming-karriere hos den maltesiske spilvirksomhed, Aspire Global. Derfra gik turen til affiliate-virksomheden Game Lounge, hvor jeg arbejdede som tekstforfatter i omkring 5 år, før jeg begyndte hos BetXpert (Raketech Limited) i 2024. Mit ekspertområde er Premier League-fodbold, men jeg har også interesse for golf, tennis og håndbold.
Vis mere
Vis mindre

Gruppe B ved OL i kvindehåndbold 2024 består af Frankrig, Angola, Ungarn, Holland, Spanien og Brasilien. Frankrigs håndboldkvinder er kæmpe favoritter til at vinde gruppen, hvor kun Holland spås en lille chance for at tage førstepladsen. Her kan du se den aktuelle stilling i gruppen og oddsene på den endelige vinder.

Stillingen i Gruppe B


Odds på vinderen af Gruppe B

Ifølge bookmakerne vil der ikke være den store spænding om, hvem der slutter på førstepladsen i Gruppe B i kvindernes håndboldturnering ved OL 2024. Det bliver højst sandsynligt de franske OL-værter, og derfor er oddset på Frankrig som gruppevinder også i bund.

Hvem vinder Gruppe B i kvindernes håndboldturnering ved OL 2024 Højeste odds Bookmaker
Frankrig 1,25
Holland 4,33
Ungarn 26,00
Spanien 26,00
Brasilien 26,00
Angola 201,00

Sådan kvalificerede holdene i Gruppe B sig til OL 2024 

Bortset fra Frankrig, der som OL-værter var automatisk kvalificeret til turneringen, kvalificerede holdene i Gruppe B gennem tre forskellige OL-kvalifikationsturneringer.

Brasilien kvalificerede sig ved at vinde de panamerikanske lege i 2023, hvor de bedste landshold fra Nord- og Sydamerika kæmper mod hinanden. Angola kvalificerede sig ved at vinde den afrikanske OL-kvalifikationsturnering i 2023, mens Spanien, Ungarn og Holland fik en billet til OL gennem IHF kvindernes olympiske kvalifikationsturneringer i 2024.

Spaniens og Hollands håndboldkvinder

Foto: Spaniens og Hollands håndboldkvinder fejrer deres kvalificering til OL i Paris 2024. Copyright: JOSE JORDAN / AFP

Ofte stillede spørgsmål

Her finder du svar på ofte stillede spørgsmål om Gruppe B ved OL i kvindehåndbold 2024.

Hvilke hold er i Gruppe B i kvindernes håndboldturnering ved OL i Paris?

Gruppe B udgøres af Frankrig, Angola, Ungarn, Holland, Spanien og Brasilien.

Hvornår spiller holdene i Gruppe B deres første kampe?

Holdene i Gruppe B spiller deres første kampe d. 25. juli 2024.

Hvem er favoritter til at gå videre fra Gruppe B?

Foruden storfavoritterne fra Frankrig er Holland, Ungarn og Spanien de største favoritter til at gå videre fra Gruppe B.

Holdene i Gruppe B (OL kvindehåndbold 2024)

Kommentarer

Feedback