18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Vild med dans 2020 optakt: Hvem tager sejren i år?

Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (58)

Vild med dans er tilbage på skærmen med en ny sæson fra fredag den 2. oktober. Du kan som altid følge dansekonkurrencen på TV 2 og TV2 Play. Det er den 17. sæson fra Vild med dans i år. 

Sidste år vandt det mandlige par Jakob Fauerby og Silas Holst, og det var første gang i Vild med dans-historien at et mandligt par stillede op. Det var tredje gang, at Silas Holst vandt Vild med dans. Holst vandt i 2011 med Sophie Fjellvang-Sølling, og i 2014 vandt han med Sara Maria Franch-Mærkedahl. Sangeren Coco O. blev nummer to sidste år sammen med sin partner Morten Kjeldgaard. På tredjepladsen endte Den vildeste danser-vært Christopher Læssø, og han dansede sammen med rutinerede Karina Frimodt. 


Sidste års optakt ramte både vinderparret rigtigt (odds 8) og første udstemte (odds 6), så lad os se, om vi kan gøre kunsten efter igen. De seneste fire sæsonoptakter har ramt tre vindere og en runner-up.

I sidste uge måtte Kristian Bech og partner Mille Bech forlade årets Vild med dans som det andet par i dansekonkurrencen.

På fredag skal der ikke findes nogle udstemte par findes, da det er en særudgave af programmet som en del af Knæk Cancer-ugen. I sidste uge sagde Mathias Reimer Larsen følgende om Vicky Knudsen og partneren Martin Parnov Reichhardt. 

- Vores analyse er, at selvom Vicky smed nervøsiteten i sidste program, og dansede udmærket, så mangler hun stadig kendisfaktoren. Statistikken siger desuden, at hvis man har været i farezonen den ene uge, kommer man det med stor sandsynlighed igen. Og denne gang tror vi ikke, at hun får stemmer nok fra seerne, siger Mathias Reimer Larsen og fortsætter.

- I Faustix' tilfælde, så gik det igen ikke særlig godt for ham på dansegulvet i fredags. Til gengæld har han en kendt kone (Irina Olsen), som har mange følgere på sociale medier, plus at han er kendt i målgruppen af unge seere. Men vi tror på, at de to ender i omdans, og at Vicky bliver taberen i den dyst på grund af manglende opbakning fra seerne.

Odds på Vild med dans 2020

Normalvis er det muligt at livebette på Vild med dans hos blandt andre Danske spil, Bet365 og NordicBet under hvert enkelt show helt frem til afgørelsen. I omdansen er det ofte det par, der ifølge bookmakerne er underdog, som ryger ud af konkurrencen. 

Hvis et par stadig er i konkurrencen efter at have klaret en omdans ugen før, siger statistikken, at der er lidt over 50 procent chance for, at de ryger ud den efterfølgende uge. Det svarer til et odds på lige under to, og det er en god huskeregel. 

Odds på vinderen af Vild med dans

Herunder finder du de bedste odds på, hvem der vinder Vild med dans 2020. Du kan også finde de bedste odds på, hvem der kommer i top-3, og hvem der bliver stemt ud som næste par i Vild med dans.

Vmd odds på vinderen (den professionelle danser er i parentes) Bedste odds Bookmaker
Emili Sindlev (Mads Vad) 3,25
Nukâka Coster-Waldau (Silas Holst) 4,00
Merete Mærkedahl (Thomas Evers Poulsen) ​​​​4,50
Sara Bro (Morten Kjeldgaard) 13,00
Albert Rosin Harson (Jenna Bagge) 15,00
Janus Nabil Bakrawi (Karina Frimodt) 15,00
Hilda Heick (Michael Olesen) 20,00
Wafande (Mie Moltke) 22,00
Faustix (Asta Björk) 40,00
Vicky Knudsen (Martin Parnov Reichhardt) ​​​​50,00

Odds på vinderen af Vild med dans er senest opdateret torsdag den 22. oktober klokken 15.39. 

Næste udstemte (den professionelle danser er i parentes) Bedste odds Bookmaker
Vicky Knudsen (Martin Parnov Reichhardt) 3,00
Faustix (Asta Björk) 6,00
Hilda Heick (Michael Olesen) 6,00
Sara Bro (Morten Kjeldgaard) 7,00
Wafande (Mie Moltke) 7,50
Janus Nabil Bakrawi (Karina Frimodt) 10,00
Albert Rosin Harson (Jenna Bagge) 11,00
Merete Mærkedahl (Thomas Evers Poulsen) 40,00
Nukâka Coster-Waldau (Silas Holst) 50,00
Emili Sindlev (Mads Vad) ​​​​60,00

Odds på næste udstemte af Vild med dans er senest opdateret torsdag den 22. oktober klokken 15.56. 

Kommer i top-3 (den professionelle danser er i parentes) Bedste odds Bookmaker
Emili Sindlev (Mads Vad) 1,20
Nukâka Coster-Waldau (Silas Holst) 1,42
Merete Mærkedahl (Thomas Evers Poulsen) ​​​​1,45
Sara Bro (Morten Kjeldgaard) 3,75
Albert Rosin Harson (Jenna Bagge) 4,50
Janus Nabil Bakrawi (Karina Frimodt) 4,50
Hilda Heick (Michael Olesen) 6,50
Wafande (Mie Moltke) 6,50
Faustix (Asta Björk) 9,00
Vicky Knudsen (Martin Parnov Reichhardt) ​​​​12,00

Odds er senest tjekket torsdag den 22. oktober klokken 16.13.  

Hvem kommer i omdans den 30. oktober? (den professionelle danser er i parentes) Bedste odds Bookmaker
Vicky Knudsen (Martin Parnov Reichhardt) 1,65
Faustix (Asta Björk) 2,90
Sara Bro (Morten Kjeldgaard) 2,90
Wafande (Mie Moltke) 3,75
Janus Nabil Bakrawi (Karina Frimodt) 4,75
Albert Rosin Harson (Jenna Bagge) 4,75
Merete Mærkedahl (Thomas Evers Poulsen) 12,00
Nukâka Coster-Waldau (Silas Holst) 17,00
Emili Sindlev (Mads Vad) ​​​​22,00

Odds er senest tjekket torsdag den 22. oktober klokken 16.21. 

Som oddsene viser, så er Silas Holst og partneren Nukâka Coster-Waldau, der nok mest er kendt som Nikolaj Coster-Waldau hustru, de næststørste favoritter. Hun er også selv skuespiller og har medvirket i serier som Forsvar og Forbrydelsen samt filmene Himmerland og Eksperimentet med mere. De største favoritter på forhånd er influencer Emili Sindlev og Mads Vad. 

Oddsekspert Mathias Reimer Larsen fortæller, at det i år er rigtig svært at udpege en favorit. 

- Normalt kan vi ret hurtigt udpege en favorit. Men i år er der virkelig mange, som er gode. Så det er virkelig spændende - både for seerne og for os, der skal sætte odds på de modige danseres meritter, lyder det fra Mathias Reimer Larsen.

Matematikken omkring ranglistepoint gør, at seerpoint er meget vitale, når det kommer til omdans/udstemning. Et par som ligger suverænt nederst i dommerpoint kan sagtens ligge nr. fire i seerpoint. Det gør, at der kan forekomme overraskelser omkring udstemning/overlevelse - især i starten.

Det er også værd at notere sig, at udstemningsoddset på bundfavoritten typisk falder om fredagen op til showet.

Highrollers prediction


Vinderkandidater:
- Emili Sindlev (Mads Vad)
- Faustix (Asta Björk)
- Nukâka Coster-Waldau (Silas Holst)

Outsidere:
- Merete Mærkedahl (Thomas Evers Poulsen)
- Sara Bro (Morten Kjeldgaard)
- Janus Nabil Bakrawi (Karina Frimodt)

Midterplaceringer:
- Albert Rosin Harson (Jenna Bagge)
- Wafande (Mie Martha Moltke)
- Hilda Heick (Michael Olesen)
- Vicky Knudsen (Martin Parnov Reichhardt)

Kan få det svært:
- Kristian Bech (Mille Funk)
- Lars Krogh Jeppesen (Malene Østergaard)


Jeg vælger at spille på de to øverste heste i år. Grunden til ikke at tage favoritten Silas, er dels, at oddset er sat lavt, at Nukâka jo ikke er helt ung (49 år) som mange vindere, og dels at folk elsker underdogs og overraskelser, og den brede VmD-befolkning vil måske i sidste ende vælge en anden vinder end sidste år, og Silas er efterhånden lidt vel eksponeret i tv, selvom han er helt outstanding.

Statistik - hvad skaber en vinder

Kigger man i historiebøgerne og på Wikipedia, er der overraskende en nogenlunde lige fordeling af mænd og kvinder blandt nydanserne, som tager titlen i det danske Vild med dans.

Hvad der derimod er stor forskel på er, at i top-3 til 5 er kvinderne i overtal, mens i bundens top-3 til 5 er det mændene, der er i overtal.

Det kan skyldes, at de største stjerner blandt de professionelle dansere er mænd som Silas Holst, Morten Kjeldgaard, Mads Vad, og så videre. De er som ofte  endt i top-3, selvom dommerne i starten kigger mest på nydanseren og især teknik.

I finalen er det oftest yngre par, der står. Det kan skyldes en bedre fysisk form, kemi mellem parret og/eller den visuelle udstråling. Sportsfolk og skuespillere har oftest bedre chancer, hvilket bookmakerne godt ved.

For vinderen er der historisk nogle karakteristiske egenskaber:

  • Yngre, dynamisk par i 20'erne - 30'erne, som passer godt sammen.
  • God kemi, hvor kvinden tør røre manden, og de udstråler og taler i "os"-termer modsat "dig vs. mig".
  • Sportsfolk (indenfor dynamisk/rytmisk bensport) eller en dansevant skuespiller er et plus.
  • En læremester med god statistik for at nå langt og god kreativ koreografi. Vindermentalitet og kompromisløshed hos både nydanser og den professionelle.
  • Nydanser som kigger op og ikke ned på fødder i starten. Svage nydansere vil ofte sige, at de ikke kan finde ud af fodarbejdet.
  • Modelflotte ansigter og kroppe er ikke et must. Makeup-gruppen er fantastisk, og deltagerne bliver ikke straffet for fysiske skavanker eller skønhedsfejl.

Modsat kan de hurtigt udstemte typisk have nogle karakteristika:

  • Mandlig nydanser uden rytmisk krop. Har tilsyneladende aldrig danset.
  • Dårligt fodarbejde og teknik.
  • Manglende kemi - dvs. afstand, og manglende udtryk og glæde.
  • Par med gråt og middelmådigt udtryk, som er let forglemmeligt.

Format

Formatet er det samme som sidste år.

Dommerpoint omregnes til ranglistepoint fra f.eks. 1 til 12 og lægges sammen med seerpoint f.eks. fra et til 12. Ved pointlighed mellem to par rundes begge pars point op, og seerpoint er tiebreaker. I den endelige finale bestemmer seerne den endelige vinder.

De to par med færrest sum af ranglistepoint skal i omdans (undtagen den første runde samt op til finalen). I omdansen bestemmer seerne. Der stemmes et par ud fra 2. runde, hvor point fra første og anden runde kombineres. Når der er tre deltagerpar tilbage, udgår omdansen for at holde spændingen op til finalen.

Der konkurreres i forskellige dansestilarter - både standard og latin - med forskellige temaer, og længere henne i programmet krydres der med flere danse per par og fællesdans, marathondans, freestyle, m.m.

Parrene er altid grupperede fra start i 3 x 4 par, således at hvis fire par danser fx mambo i uge 1, så danser de samme fire par også ensartede stilarter de næste uger, undtagen dem som udgår. Dette gør det lidt lettere at undersøge, hvad de enkelte par skal danse i en given uge, da producenterne og parrenes Facebooksider ofte er blevet uhyre sparsomme med informationer de senere år.

Her er de 12 par

Nedenfor kan du læse om de 12 par, der stiller til start i Vild med dans 2020. Inden showstart er favoritfeltet tæt, men det er den forsvarende vinder Silas Holst og hans nye partner, Nukâka Coster-Waldau, der på forhånd er bookmakernes favoritpar til titlen. 

Nukâka Coster-Waldau og Silas Holst

Silas Holst har som skrevet vundet Vild med dans hele tre gange før, og han er altså favorit til endnu en sejr i år med sin partner Nukâka Coster-Waldau, der er skuespiller og sanger, men nok mest er kendt for sit efternavn. Hun er nemlig gift med den verdenskendte danske skuespiller Nikolaj Coster-Waldau. Det har hun været siden 1998, og parret har sammen to døtre. 

Silas Holst er i øjeblikket aktiv som dommer i Den vildeste danser, der ligeledes er et underholdningsprogram fra TV 2. Der er finale i det program ugen før Vild med dans starter op. 

Hun har fået den bedste og mest populære professionelle danser. De scorer også bedst i TV2s afstemning, som du i øvrigt kan se længere nede i artiklen efter præsentationen af alle parrene. Dog er hun med sine 49 år ikke helt ung og måske lidt for ´Hollywood.´ Skuespillere er ofte en smule dansevante, men nok ikke i standart. Hun glæder sig i hvert fald, så helt håbløs er hun nok ikke. Skal det virkelig være Silas´ tur igen to år i træk? Han er god til at nytænke, og har altid været en dommerfavorit. Statistiken taler sit sprog, stort set altid top 3. I finalen bestemmer seerne, men gider de hylde samme vinder to år i træk?

Emili Sindlev og Mads Vad

Influenceren Emili Sindlev har hele 487.000 følgere på Instagram, og hun er en af de største danske modeinfluencere. Derudover er hun også stylist på Euroman og Go' morgen Danmark og Go' aften Live. 

Mads Vad har vundet Vild med dans to gange. Hans seneste sejr er fra 2013, hvor han dansede sig til sejren sammen med partneren Mie Skov. For ti år siden vandt Mads Vad sammen med Cecilie Hother. 

De virker til at have god kemi, og de er vel begge ret heldige med matchet. Hun er 24 år og virker som stærkeste kvindelige kort og har fået en god makker, som endda gør comeback fra barsel, og det er vel snart igen hans tur til at vinde. Kvindelige seere har ofte tendens til at bedømme andre kvinder/stemme ud fra tøjstil, hvor 500.000 følgere ikke kan tage fejl. Produktionsholdet er dog ofte vældig dygtige til at dresse de øvrige kvinder også. Se i øvrigt Mikbjers top-3 spiltip. Jeg afventede faktisk selv at lægge præcis samme spil op til 2,10, så det er godt, at vi er enige der.

Faustix og Asta Björk

DJ'en Faustix stiller også til start i Vild med dans 2020, og det gør han sammen med danseren Asta Björk, der i 2018 vandt Vild med dans sammen med skuespilleren Simon Stenspil. Faustix er kendt for hits som "Come Closer" og "Thorns", og han er også kendt for sit ægteskab med influenceren Irina Olsen, der i sin tid blev kendt i realityprogrammet "Fristet". 

Faustix medvirker også i programmet "The Olsens", der bliver vist på Dplay. Anden sæson i serien kører i øjeblikket. 

Morten virker populær, og parret scorer med afstand andenhøjst i TV2s poll. Asta har en god historik, og parret fungerer umiddelbart visuelt godt sammen. En mørkhåret maskulin mand, som måske kan mestre den svære latin, og 31 år er vel en rigtig god alder i programmet og til træningen.
 

Merete Mærkedahl og Thomas Evers Poulsen

Badehotellet-skuespilleren Merete Mærkedahl skal danse med den rutinerede Thomas Evers Poulsen, der vandt den første sæson af Vild med dans helt tilbage i 2005. Dengang vandt han sammen med Mia Lyhne. Der skulle gå ti år, før han vandt igen. I 2015 vandt Evers Poulsen sammen med Ena Spottag. 

38-årige Mærkedahl er mest kendt for sin rolle som Otilia i Badehotellet. 

Forvent måske en visuel forvandling i forhold til rollen fra badehotellet. Seere har før overtrumfet dommerne - Ena Spottag vandt jo endda med selv samme Thomas Evers Poulsen. Hun er dog et kontrolmenneske, hvilket aldrig er nemt for en danselærer, men Thomas er jo så ligetil og nede på jorden, og han kan tit hive sikre kort op af lommen.

Janus Nabil Bakrawi og Karina Frimodt

Der er mange skuespillere med i årets Vild med dans-felt, og endnu en er Janus Nabil Bakrawi, der for alvor blev et kendt ansigt i 90'erne for rollen som Valid i den populære tv-serie Taxa. Siden dengang har han dog medvirket i en lang række andre produktioner såsom Ørnen, Forbrydelsen 2 og Rita. 

Karina Frimodt må siges også at være en rutineret kvinde i Vild med dans, men hun har faktisk aldrig vundet. Hendes bedste resultat er en andenplads fra 2013, hvor hun dansede sammen med komikeren Uffe Holm. 

Karina er hvert år meget populær hos seerne uanset makkerens niveau. Men mon ikke at Janus teknisk er bedre end Rolf Sørensen eller John Faxe? Skuespillere er ofte en smule dansevante:

- Jeg kan rigtig godt lide at danse, og jeg håber, jeg kan få lov til at udleve den latino-danser, jeg tror, der er gemt inde i mig, siger han selv.

Spørgsmålet er så, om han mon har samme "Allan Simonsen"-likeability som Rolf og Faxe havde det med Karina?

Wafande og Mie Moltke

Musikeren Wafande skal danse sammen med Mie Moltke, der også må siges at være rutineret i Vild med dans-regi. Hun har dog aldrig vundet programmet, og faktisk er det aldrig lykkedes hende at komme i top-3 med en partner. 

Bookmakerne spår dem til at komme langt i programmet, men ikke til en top-3. 

Han er 34 år og slår mig mere som en freestyler end en standarddanser. En skøn person og musiker med stort udtryk, hvilket 9 procent i TV2-afstemningen også viser, men jeg kan være i tvivl om især standarddansen bliver kønt nok hos dommerne. Stilart bliver afgørende.

Sara Bro og Morten Kjeldgaard

Radio- og tv-værten Sara Bro skal danse med Morten Kjeldgaard. Sara Bro har været i mediebranchen siden midten af 90'erne, og hun har været hos både DR og TV 2. 

Morten Kjeldgaard har fire gange danset sig til en top-2-placering i Vild med dans, og hans bedste resultat er førstepladsen fra 2016, hvor han vandt sammen med bokseren Sarah Mahfoud. 

Trods alderen på 46 år siger Sara Bro, at hun elsker at danse, og jeg tror måske, at hun kan overraske lidt på trods af sin alder, selvom hun ikke er sportskvinde eller skuespiller.

Albert Rosin Harson og Jenna Bagge

Skuespilleren Albert Rosin Harson er mest kendt for sin rolle som Lasse i julekalenderne Tinkas Juleeventyr og Tinka og Kongespillet. Han skal danse sammen med Jenna Bagge, der har været med som danser i Vild med dans siden sæson 11. Det er indtil nu ikke lykkedes for hende at danse sig i top-3 i programmet. 

Sidste år dansede Bagge med kokken Umut Sakarya, men her røg hun ud, fordi Sakarya selv valgte at forlade programmet grundet negative kommentarer på sociale medier. Da Umut Sakarya traf den beslutning, var der syv par tilbage i konkurrencen. 

Jenna Bagge har generelt haft svært ved at vinde. Hun er slet ikke dårlig, men hun er bare ikke en af de allerbedste ifølge dommere og seere. Albert er blot 18 år, og yngre end vi er vant til. Adræt virker han, men er han mon teknisk? Han er ifølge eget udsagn "glad for at danse", men "tvivler på, at det vil se godt ud." Parret kan måske hente lidt flere yngre seerstemmer i en coronatid. Det er eventuelt lidt afhængig af, om nogen kan sige, om han spillede en god eller ond nisse i Tinka?

Kristian Bech og Mille Funk

Der er nok ikke vildt mange, der kender Kristian Bech, der måske er mest kendt som vært på Kanal 5-programmet Eftersøgt. Han har siden da også været vært på Station 2. Bech er tidligere politiassistent. Han skal danse sammen med Mille Funk, der har været med i Vild med dans siden sæson 12. 

Funks bedste placering i programmet er tredjepladsen fra 2018, som hun sikrede sammen med skuespilleren Esben Dalgaard. 

Mandlige nydansere plejer desværre at ryge først, de svageste vel at mærke, ofte på grund af manglende udstråling og danseteknik. Dette par kan måske blive den usynlige ´grå mus´ som på grund af manglende seerstemmer stort set altid falder først? De scorer ligesom Lars og Malene kun 2 procent i TV2s afstemning. Kristian er 44 år, ikke helt ung og har udtalt, at han føler sig dum på et dansegulv. Asta og Faustix ligner dem lidt visuelt og kan måske stjæle opmærksomheden og seerstemmerne fra parret, men de kan selvfølgelig også overraske os.

Hilda Heick og Michael Olesen

Hilda Heick er den klart ældste deltager i årets Vild med dans med sine 74 år, og hun har været et kendt ansigt i mange år. Hun er gift med Keld Heick og er mor til Annette Heick. Hilda Heick har siden 1976 været aktiv i dansktop-duoen Keld & Hilda, hvor hun optræder sammen med sin mand. 

Michael Olesen, som hun skal danse med, har været med i Vild med dans siden 2007. Dengang dansede han med Anne Louise Hassing uden videre succes. Til gengæld har han vundet, og det gjorde han i 2017 sammen med Sofie Lassen-Kahlke. Han har også to tredjepladser på sit Vild med dans-CV. 

Disse gamle elskede koryfæer plejer at overleve en runde eller to på seerpoint. Michael er dygtig, men... det plejer at være på en lidt mere lidenskabelig og intim facon. Mange har nok fordomme om den medievante "søde middelklasse pige," men jeg tror, at hendes sande jeg kan omvende dem. Heick rammer den danske folkesjæl meget godt - forhåbentlig med masser af god 80´er musik at danse til.

Lars Krogh Jeppesen og Malene Østergaard

Den tidligere håndboldspiller Lars Krogh Jeppesen er også klar til at trække i danseskoene fra den 2. oktober. Krogh Jeppesen skal danse med Malene Østergaard, der er tilbage efter mange sæsoners fravær. Hun har ikke været med i Vild med dans siden sæson 10, hvor hun dansede med Thomas Ernst.

Hun har i øvrigt erfaring med at danse med håndboldspillere. I sæson ni dannede hun dansepar med Lars Rasmussen, men de røg ud som det første par. 

Lars er 41 år og 2 meter høj. Parret har en stor ulempe i den kæmpe højdeforskel. Han er dog sportsmand, men selvfølgelig ikke i noget der ligner finmotorisk dans, og han indrømmer gerne, at han nok ikke er helt perfekt ud i det rent finmotoriske. Han er heller ikke så dansevant. Så parret skal nok satse på seerstemmer, og jeg er i tvivl, om det kan lykkes. Parret scorer da også kun 2 procent i TV2s afstemning. Malene returnerer i 2020 i Vild med dans. Hun deltog i 2012 og 2013, med en 11.- og 7. plads til følge, og hun er dermed lidt en underdog blandt profferne.

Vicky Knudsen og Martin Parnov Reichhardt

Vicky Knudsen er biolog, ornitolog og naturvejleder. I 2017 blev hun kåret til Danmarks bedste naturformidler. Knudsen skal danse med den mindst erfarne Vild med dans-deltager blandt de profesionelle dansere, og det er Martin Parnov Reichhardt. I sidste sæson dansede han sammen med Marie Bach Hansen, og de røg ud som nummer to i programmet.

Den 34-årige biolog er lidt af et sats. Sportsfolk og skuespillere plejer at klare sig bedst. Men efter et par uger glemmer seerne folks baggrunde. Martin har ikke lige så megen VmD-erfaring som de andre. Jeg tror, at Martin bliver bedre i år, end hvad han nåede i premieren sidste år, og at parret kan løfte hinanden, men nok ikke hele vejen, da de scorer tredjelavest i polls. De passer dog godt sammen.

Bookmakerne spår heller ikke parret mange chancer for at vinde, og de giver på forhånd det højeste odds som vinder. 

Afstemninger på TV2 (24k)/Billedbladet (2k) - hvem holder du med i Vild med dans?

Nukâka Coster-Waldau og Silas Holst: 17%/26%
Morten Olsen (Faustix) og Asta Björk: 15%/7%
Wafande og Mie Martha Moltke: 9%/8%
Merete Mærkedahl og Thomas Evers Poulsen: 8%/17%
Emili Sindlev og Mads Vad: 8%/7%
Sara Bro og Morten Kjeldgaard: 8%/7%
Hilda Heick og Michael Olesen: 6%/7%
Janus Nabil Bakrawi og Karina Frimodt: 6%/6%
Albert Rosin Harson og Jenna Bagge: 6%/5%
Vicky Knudsen og Martin Parnov Reichhardt: 4%/3%
Kristian Bech og Mille Funk: 2%/4%
Lars Krogh Jeppesen og Malene Østergaard: 2%/3%

Meget skyldes nok kendisfaktor og den professionelle dansers popularitet, indtil folk lærer dem mere at kende.

Kommentarer

Feedback