18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Bet365 taber retssag: Danske sportsstjerner får millionerstatning

Opdateret
Frank PilantraEkspert Frank Pilantra
Oddsnørd og tidligere arbejdet i spillebranchen. Følger industrinyheder og udviklingen på det danske spillemarked tæt.
Vis mere
Vis mindre
Kommentarer (2)

Bookmakeren Bet365 har uden tilladelse benyttet en række af de største danske sportsstjerne i markedsføring på de sociale medier. Spilgiganten er derfor blevet dømt til at betale erstatning på 4,75 millioner kroner til landsholdsprofiler som Christian Eriksen, Kasper Schmeichel og Pernille Harder for krænkelse af deres imagerettigheder.

Med opslag på Twitter og Facebook har Bet365 over en to-årig periode fra 2019 til 2021 benyttet sportsstjerner til at promovere deres odds og spiludbud. Den britiske bookmaker Bet365 blev i marts sagsøgt af 23 danske sportsstjerner, der forlangte erstatning for uberettiget at være blevet brugt i markedsføringsøjemed. Det er blandt andet Mikkel Hansen Christian Eriksen, Simon Kjær, Kasper Schmeichel og Viktor Axelsen.

Christian Eriksen: ´Jeg vil gerne undgå, at Bet365 laver opslag med mig, fordi det kan danne en række forkerte associationer.´

Sø- og Handelsretten i København er enig med Christian Eriksen og de øvrige danske sportsstjerner, og Bet365 skal nu betale millionerstatning.