18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Bet365: Bonus, Sports Betting og Anmeldelse

Opdateret
Jeg er først og fremmest oddsnørd, men også chefredaktør for BetXpert og samtidig artikelskribent samt ansvarlig for ekspertpanelet. Jeg leverer derudover eksperttips og har været tilknyttet BetXpert siden 2006. Jeg har tidligere arbejdet i spillebranchen og følger industrinyheder og udviklingen på det danske spillemarked tæt.
Vis mere
Vis mindre
Reklame for bet365. Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+

Bet365 er den måske mest kendte bookmaker i verden, og det er generelt en meget anerkendt og respekteret online bookmaker. Bet365 har opereret i Danmark igennem mange år. Bookmaker har licens til at udbyde spil i landet, hvilket betyder, at du som spiller kan føle dig sikker, hvis du vælger at spille hos dem.

Bet365 nyder blandt andet stor popularitet takket være deres omfattende spiludbud, der indebærer både sportsvæddemål og casinospil.

Bet365 også et spiludbud, der er større end hos de fleste andre, og du vil nok sjældent opleve, at du ikke kan finde odds på det, du gerne vil spille på. Der er dog andre bookmakere, der har endnu flere spillerspecials på fx fodboldkampe, men Bet365 har også en masse.

Bet365 Bonus

I denne anmeldelse af bet365 stiller vi først skarpt på deres bonus. Længere nede i anmeldelsen kan du læse en masse om deres spiludvalg, odds, kundeservice, indbetalingsmuligheder med mere.

Som ny kunde hos bet365 kan du  indkassere hele 1.000 kroner i bonus, som du får at spille for.  

Bet365 Velkomstbonus på sport

Hvis ikke du i forvejen har en Bet365 konto, så kan du benytte dig af Bet365 velkomstbonus på sport.

Der er dog nogle krav, du skal opfylde, før du kan få bonussen. Du skal fx være minimum 18 år gammel, og du skal også være bosat i Danmark, før du kan oprette en konto hos Bet365.

Hvis du indbetaler minimum 50 kroner, gør krav på Bet365’s velkomsttilbud og placerer et væddemål, der svarer til værdien af din første indbetaling. Dit første væddemål skal opfylde nogle betingelser, før det er gældende i forhold til bonussen. Det skal indeholde odds på 1,20 (1/5) eller højere.

Når du har sat et gyldigt væddemål, der opfylder kravene, og når væddemålet er afgjort, får du tildelt væddemålskreditter, der svarer til din første indbetaling. Dette går maksimalt op til 1.000 kroner. Netop 1.000 kroner er den højest mulige bonus i Danmark hos en bookmaker.

bet365 bonus

1.000 kroner er for de fleste mange penge, og med sådant et ekstrabeløb er der til mange flere spændende og underholdende – og forhåbentlig indbringende – bets. Der er eksempelvis fodbold fra de store ligaer, du kan oddse på, næsten hver dag, hvorfor en 1.000-kroners bet365 bonus er bestemt ikke at kimse ad.

Du skal være opmærksom på, at din bet365 bonus først bliver synlig på din bet365-konto, når du har opfyldt bet365’s regler og vilkår for gennemspilning. Derefter er du klar til at placere dine odds bonus

Læs mere om reglerne vedrørende bonussen i afsnittet her nedenunder.

Velkomstbonus Bet365

Den bonus, vi lige har beskrevet ovenfor, er bet365’s velkomstbonus. Dette er nok det mest gængse navn for beskrivelsen af denne slags bonusser. Det er også det udtryk, man bruger på engelsk: welcome bonus

I tilfældet med bet365’s velkomstbonus kan du modtage mellem 50 og 1.000 kroner. Det kommer helt an på, hvor meget du indbetaler første gang. Indbetaler du 50 kroner, får du 50 kroner. Indbetaler du 200 kroner, får du 200 kroner og så fremdeles op til 1.000 kroner. Ergo bestemmer du selv, hvor meget du vil have i velkomstbonus hos bet365; dog indenfor intervallet 50 til 1.000 kroner.

Bemærk, at bet365 kalder denne bonus for ”væddemålskreditter”.

Sådan får du din velkomstbonus hos bet365

  • Gå til bet365.dk og opret dig – det tager under 5 minutter
  • Indbetal mellem 50 og 1.000 kroner
  • Placer et eller flere spil for hele dit indbetalte beløb (fx ét spil til 1.000 kroner eller to spil til 500 kroner stykket)
  • Minimumsodds for dit spil er 1,20 
  • Du kan både spille singlespil og/eller multikupon, så længe hvert valg er til minimum odds 1,20
  • Dine væddemålskreditter er tilgængelige, kort efter at dine kvalificerede væddemål er afgjort

1.000 kroner er det højeste bonusbeløb, som bookmakere med dansk spillelicens må tilbyde. Ergo finder du ikke større velkomstbonusser på det danske marked. 

Du skal være opmærksom på, at indsatsen for dine væddemålskreditter ikke inkluderes i eventuelle gevinster. Lad os sige, at du indbetaler 1.000 kroner, laver et bonus-kvalificerende spil for 1.000 kroner og herefter får 1.000 kroner i væddemålskreditter. 

Du vælger at bruge dine 1.000 kroner i væddemålskreditter til odds 7,00 og vinder. I dette tilfælde får du 6.000 og ikke 7.000 kroner udbetalt, da de 1.000 kroner i indsats/væddemålskredit trækkes fra. Herfra er dine midler eller gevinster ikke underlagt nogle regler eller restriktioner. 

Hvis du ikke gør krav på tilbuddet, når du foretager din første indbetaling, kan du gøre dette på et hvilket som helst andet tidspunkt inden 30 dage, efter du oprettede din konto. Bare log ind på din bet365-konto, gå til menuen Konto, vælg Mine tilbud og klik derefter på Anmod nu for det relevante tilbud. Hvis du foretager flere indbetalinger, før du gør krav på tilbuddet, vil din største kvalificerende indbetaling bidrage mod værdien af dine væddemålskreditter (max. 1.000 kroner).

Bemærk! Vi bestræber os på altid at holde informationer om bonus ajour via tæt kommunikation med bookmakerne. Vi påtager os imidlertid intet ansvar, da bookmakerne kan ændre i vilkår uden at varsle os. Derfor skal man altid dobbeltchecke de gældende vilkår på bookmakernes egne hjemmesider.

Hvordan får jeg min Bet365 Bonus til bet365

Bet365 anses af mange for at være en af Europas bedste bookmakere. Dette skyldes ikke mindst, at de har et formidabelt udvalg af gratis livestreams, du kan vælge imellem. Her får du et lille udpluk af, hvad du kan se: 

La Liga, Segunda División, Serie A, Serie B, Ligue 1, Ligue 2, Bundesliga, 2. Bundesliga, Allsvenskan og meget, meget mere, heriblandt andre sportsgrene end fodbold. 

Bet365 velkomstbonus

Hvordan fungerer bet365's væddemålskreditter?

Så snart du har opfyldt betingelserne for indbetaling og placering af kvalificerende væddemål, kan du anvende væddemålskreditter til at placere væddemål uden at sætte dine egne kontanter på spil. 

Væddemålskreditter kan anvendes på alle sportsgrene fordelt på et bredt udvalg af markeder. Eventuelle gevinster fra væddemål, som placeres med væddemålskreditter, tilføjes til din udbetalingsbare saldo. Gevinster er eksklusive indsatsen for dine væddemålskreditter. 

Du kan også finansiere et væddemål med en kombination af væddemålskreditter og kontanter.

Sådan bruger du din bet365 velkomstbonus

Med sund fornuft og en seriøs tilgang til betting er det muligt at stå med et overskud, efter du har gennemspillet din bonus hos en bookmaker med et højt omsætningskrav - også selvom bookmakerne i længden har en kæmpe fordel af at kunne justere på tilbagebetalingsprocenten. Her er et par gode råd til, hvordan du kan gennemspille din bonus:

  • Spil på sportsgrene eller specifikke hold, som du ved noget om.
  • Brug internettet til at søge efter informationer om kampen. Det kan eksempelvis være helt afgørende, hvordan skadesituation ser ud for de involverede hold.
  • Find eksperter på området, der giver spilanbefalinger til kampen. Her er det vigtigt at finde eksperter, der ved, hvad de taler om og kan dokumentere det. Her på BetXpert er alle eksperters statistik offentlig tilgængelig og har været det i hele BetXperts levetid. Du kan finde vores eksperters spilforslag her og eventuelt følge dem, du stoler på eller er enig med. 
  • Vær meget opmærksom på, hvad oddset er på et givent udfald. Selvom du føler dig helt sikker på, at eksempelvis Barcelona eller Juventus vinder på hjemmebane over et mindre hold, så er det ikke sikkert, at væddemålet er fornuftigt, hvis oddset er alt for lavt. Det handler om at finde de odds, som du mener, at bet365 har sat forkert i forhold til den reelle chancevurdering. Barcelona eller Juventus vinder måske nok de fleste af deres hjemmekampe mod mindre hold, men det afspejles også i oddset. I sport og betting fejler selv de største favoritter af og til. Det er vigtigt at have i baghovedet.
  • Lær dig selv og dine bettingvaner at kende. Hvis du vil vinde penge på betting, så bør du altid forsøge kun at spille fornuftige og velovervejede væddemål, hvor du har sat dig ind i omstændighederne omkring en specifik kamp. Tænk over, hvorfor du spiller et givent væddemål. Hvis du kan mærke, at dine grunde for at vælge et specifikt væddemål er mere følelsesbetonede end rationelle, så lad enten være med at spille eller juster din indsats betragteligt ned.
  • Hvis du blot har for øje at gennemspille din bonus, kan det være en god idé ikke at gå efter de alt for høje odds, selv om spillet kan være fornuftigt.
  • Det er generelt en god idé kun at spille et enkelt væddemål prer kupon, altså singlespil.

Hvad er den aktuelle bet365 sport bonus?

Du kan åbne en konto hos bet365 i dag og benytte deres 100 procent åbningstilbud, der gives til nye spillere.

Husk, at regler og vilkår gælder.

Du skal være opmærksom på, at din bonus først bliver synlig på din bet365-konto, når du har opfyldt bet365's regler og vilkår for gennemspilning. Derefter er du klar til at placere dine bonus bets. Det maksimale, du kan modtage, er 1.000 kroner. 

Sådan bruger du din bet365 bonus

  • Få tilbud om væddemålskreditter på op til 1.000 kroner, efter du foretager en kvalificerende indbetaling (min. 50 kr.).
  • Placér kvalificerende væddemål til værdien af din kvalificerende indbetaling (max.1.000 kr.) og vent på væddemålenes afgørelse.
  • Dine væddemålskreditter er tilgængelige, kort efter at dine kvalificerende væddemål afgøres.
  • Du kan derefter placere væddemål med væddemålskreditter. Du skal bare vælge 'Brug væddemålskreditter' på kuponen.

For eksempel, hvis du foretager en kvalificerende indbetaling på 50 kroner og gør krav på dit tilbud, skal du placere et væddemål på 50 kroner på et udvalg af odds på 1.20 eller højere. Når væddemålet afgøres, kan du bruge dine 50 kroner i væddemålskreditter.

Hvis du ikke gør krav på tilbuddet, når du foretager din første indbetaling, kan du gøre dette på et hvilket som helst tidspunkt inden 30 dage, efter du oprettede din konto. Bare log ind på din bet365-konto, gå til menuen Konto, vælg Mine tilbud og klik derefter på Anmod nu for det relevante tilbud. Hvis du foretager flere indbetalinger, før du gør krav på tilbuddet, vil din største kvalificerende indbetaling bidrage mod værdien af dine væddemålskreditter (max 1.000 kr.).

Bet365 EM 2024 bonus

Bet365 har i øjeblikket ikke nogen specifik bonus for EM 2024. Der er i skrivende stund længe til, at den store begivenhed løber af stablen, hvorfor det slet ikke kan udelukkes, at de når at komme en sådan bonus. 

Indtil da kan du benytte dig af bet365’s normale velkomstbonus. Her tilbydes op til 1.000 kroner i bonus. Dette er det højeste beløb, som bookmakere med dansk spilletilladelse må tilbyde. 

Bonussen er tilmed nem at omsætte. Du skal blot spille til odds 1,20 eller derover. Du kan læse mere om bonussen længere oppe i anmeldelsen under afsnittet ”Bet365 velkomstbonus” samt lige under i ”Sådan får du din velkomstbonus hos bet365”. 

Det er såre simpelt at få din velkomstbonus hos den populære britiske spiludbyder. 

Bet365 loyalitetsbonus

Bet365 uddeler loyalitetsbonus til deres loyale sportsbetting og kasino-kunder. Der er desværre ingen regler udskåret i granit for, hvornår disse bonusser udbetales; ej heller hvor meget beløbet er på. 

BetXpert var i kontakt med bet365’s kundeservice for at få noget konkret info herom. Svaret lød således:

”Vi tilbyder loyalitetskreditter som et tegn på god vilje og er ikke forpligtet til at give kunder væddemålskreditter på regelmæssig basis. Loyalitetskreditter uddeles ud fra bet365’s eget skøn.”

BetXperts egne erfaringer er meget lig ovenstående citat. Det kan svinge en del, hvornår du får dine loyalitetsbonusser. Nogle gange kan du få flere af dem inden for et par dage; andre gange kan der gå nogle uger imellem. 

Bemærk i øvrigt, at du både får disse tilbud til sportsbetting og til kasino. 

Bet365 startbonus

Er du ny kunde hos den populære bookmaker, kan du få en bet365 startbonus. Det er den bonus, velkomstbonus, om man vil, vi har beskrevet i afsnittene herovenover. Du kan indbetale mellem 50 og 1.000 kroner og herefter få fordoblet dit indskud. Dit bonusbeløb er det, som de kalder for væddemålskreditter hos bet365. 

Bet365 tilbud

Alle faste bet365 tilbud er beskrevet i denne anmeldelse af bet365. Det mest populære bet365 tilbud er deres velkomstbonus, som vi har beskrevet til mindste detalje her i anmeldelsen. Foruden velkomstbonussen kan du også med jævne mellemrum få andre bonusser hos bet365. Det kan eksempelvis være free bets eller andet til store fodboldkampe. 

For at få gavn af alle bet365’s tilbud er det blot at klikke på en af de grønne knapper eller et af vores links her i anmeldelsen. Følg herefter de simple trin for oprettelse af bet365 konto. 

Månedens bonus hos bet365

Der findes hjemmesider, som reklamerer med en bet365 månedsbonus eller "Månedens Bonus" hos bet365. Det er Bet365 bonuskoder. Indimellem ændrer bookmakerne deres velkomstbonus, men det sker ikke på månedsbasis, og derfor er der som en hovedregel ikke specielle fordele ved at oprette sig en given måned frem for en anden.

Bet365 bonuskode

På Bet365 er der en bonuskode på sport og på casino, hvis du vil bruge den Bet365 velkomstbonus. Ønsker du at få Bet365’s bonus til casino, skal du skrive bonuskoden “Ny spiller i Casino”, når du laver din kvalificerende indbetaling.

BET365 Reklamefilm

Sådan opretter du en konto hos bet365

Det er heldigvis vældig nemt og hurtigt at oprette en spillekonto hos bet365, og du kommer til deres kontooprettelse ved at klikke på ”Opret konto” i det øverste, højre hjørne på forsiden af bet365's hjemmeside.

Bet365 tilmelding dk

  1. Personlige informationer. Herefter kommer du til deres formular, hvor du skal indtaste dine personlige oplysninger som fulde navn, fødselsdato og CPR samt dine kontaktoplysninger som e-mailadresse og telefonnummer.
  2. Vælg brugernavn og adgangskode. Når du har udfyldt disse personlige informationer, er vi nået til dine log-in-oplysninger, og du skal vælge dit  ønskede brugernavn og kodeord. Vær omhyggelig med dit valg, da du skal benytte dette brugernavn og kodeord, når du vil logge ind på din bet365-spillekonto.
  3. Sikkerhedsspørgsmål. Så er vi kommet til at vælge et sikkerhedsnummer og spørgsmål, som du skal oplyse, hvis du kontakter bet365 om problemer med din konto eller log-in.
  4. Sæt indbetalingsgrænse og det forventede månedlige forbrug. Sidste skridt er at vælge en indbetalingsgrænse til din spillekonto. Du kan senere ændre denne indbetalingsgrænse, som kan være per dag, per uge, eller per måned.

Når du har klikket på boksen ved at have accepteret Bet365's regler og vilkår, så skal du blot trykke på "Opret konto hos Bet365", og så er du klar til at komme i gang.

Bet365 Odds

Bet365 er verdens største bookmaker, og det betyder også, at de har meget konkurrencedygtige odds, hvor de her tilbyder nogle af de højeste odds på det danske marked. Hos Bet365 finder du fx en masse odds på fodbold, tennis, håndbold, badminton, cykling, basketball og en masse andet. Der er i hvert fald med garanti noget til enhver sports interesseret, der også har interesse for betting.

Deres spiludvalg på sport er også meget bredt, og du kan finde spil på sportsgrene som fodbold, tennis, cykling, esport, badminton, basketball, boksning, baseball, ishockey, bordtennis, amerikansk fodbold, Formel 1, golf og en masse andet.

I sportssektionen på Bet365 dk finder du også en række specialvæddemål. Her kan du bl.a. spille på, hvem der vinder Vild med dans eller X Factor, når de to populære programmer er aktuelle. Her kan du også finde odds på Oscar osv.

Udbuddet hos Bet365 dækker over en bred kam, hvad man som spiller kan forvente sig af én af branchens største udbydere. Uanset på hvilken ugedag og på hvilket tidspunkt, vi har besøgt bet365, er der altid et væld af spilmuligheder på stort set alle tænkelige sportsgrene.

Inden for alle sportsgrene er udvalget bredt, men de udmærker sig især på de klassiske specialspil. Ikke blot på de allerstørste sportsgrene, men også på de mindre, hvor man ofte finder rigtig mange specialspil på de enkelte kampe (første målscorer, halvleg/fuldtid, Asian og almindelig handicap, over/under, spillerpræstationer, udsagnsspil og så videre). Også på tennis er sætspil naturligvis standard som specialspil.

Specialspil findes som nævnt i hobetal på stort set alle kampe, som har en bare gennemsnitlig interesse. Hvor dette tidligere var forbeholdt de britiske ligaer, er vingerne bredt mere ud nu. Det er mere reglen end undtagelsen, at der udbydes 15-20 specialspil pr. kamp, også selvom man bevæger sig et stykke ned i divisionerne.

Et andet område hvor de er fremtrædende, er de såkaldte tovejs-spil på asian handicap og over/under. Her kan man spille på stort set alle tænkelige linjer, og ikke bare de alment tilgængelig linjer som fx. over/under 2,5 mål.

Der er dog et enkelt område, hvor Bet365 begynder at sakke bagud i forhold til markedet, og det er på de såkaldte udfalds-spil (proposition bets), hvor man kan spille på et væld af forudsigelser i en given kamp. Fx om en bestemt spiller får en advarsel, om en anden scorer på direkte frispark osv. Denne spiltype begiver Bet365 sig stort set aldrig ud i, uanset hvor stor en begivenhed vi taler om, og det koster lidt på karakteren.

Bet365 er ofte blandt de bookmakere i markedet, der er tidligst ude med deres odds. Ofte holdes oddsene også langt hen ad vejen uden reguleringer, hvilket illustrerer en tro på egne evner hos oddssætterne, som generelt også er dygtige især på det britiske spiludbud.

Tilbagebetalingen varierer fra omkring 89 procent på de mindre ligaer (Japan, Tjekkiet etc.) og topper ved 93 procent på de store europæiske ligaer, herunder Spanien, England, Italien osv. På specialspil holdes ligeledes pæne tilbagebetalinger, hvor der på f. eks. over/under spil også gives 93 procent. Spilles der på asian handicap eller over/under (asiatiske linier) er tilbagebetalingen oppe på 96-97 procent.

På sportsgrene som golf, vintersport og trav, hvor der udbydes et pænt udvalg af H2H-odds ligger tilbagebetaling på 91-92 procent.

Bet365 Livebetting

Når det kommer til live betting, så hører Bet365 live-sektionen til blandt markedets bedste, både på udbud, overskuelighed og tilgængelighed. Bet365 tilbyder live odds på flere begivenheder end end de fleste andre bookmakere med dansk licens

Website

På trods af det enorme spiludbud er hjemmesiden meget overskuelig, og layout og navigation er i den pæne ende, med en logisk opbygning som gør navigation både på kamp- og liga-niveau meget nemt.

Tidligere var det et væsentligt problem, at der ikke fandtes en søgefunktion, hvilket nogle gange kunne gøre det svært at finde bestemte spil/begivenheder. Det er ikke tilfældet længere, da der er en god søgefunktion på websitet nu. 

Bet365 Mobil

Som på den traditionelle web-platform efterlader Bet365 ikke kunderne ret meget tilbage at ønske sig, når man boltrer sig på deres mobile platforme.

Både på smartphone og tablet er det en fornøjelse at navigere rundt i det fulde udbud af spil, hvor også livestreaming og samtlige metoder til ind- og udbetalinger stilles til rådighed. En man stadig ikke kunde hos Bet365, så kan der også oprettes en konto via den mobile platform.


bet365 mobil bonus

Hvad enten man er til livebetting, multispil, systemspil og/eller "bankere", så kan man på mobil og tablet spille akkurat som via web-platformen, ligesom support også kan fanges både via formular og livechat.

Eneste store mangel var tidligere, at der ikke fandtes en søgefunktion, men da der gør det nu, så synes vi, at Bet365 fortjener at score topkarakter på app, som er nem at navigere rundt i og fin at streame kampe fra. 

Ind- og udbetalinger

Det skorter ikke på transaktionsmuligheder, hvor man kan bruge de allermest tilgængelige betalingsformer.

Bemærk, at man kun kan benytte en udbetalingsmetode, hvis man har benyttet metoden ved indbetaling, hvilket er en gængs praksis hos flere britiske bookmakere.

Du kan foretage en udbetaling fra din bet365-konto ved at gå til sektionen "Udbetal" via "Bank" i menuen "Konto". Som udgangspunkt skal du anmode om udbetaling til samme betalingsmetode, som du benyttede ved indbetaling til din spillekonto.

Hvis det ikke er muligt at udbetale til din indbetalingsmetode, så vil din udbetaling ske til din bankkonto via bankoverførsel. Du kan gennemføre en udbetaling via bankoverførsel online ved at vælge "Udbetal" og indtaste de nødvendige bankdetaljer.

Bet365 tennis odds

I tilfælde af, at en kamp starter, men ikke færdigspilles, vil alle væddemål blive annulleret.

Undtagelsen er, hvis en spiller diskvalificeret efter kampens begyndelse:

I tilfælde af at en kamp påbegyndes, men ikke bliver afsluttet, vil alle væddemålene være ugyldige, medmindre at en spiller diskvalificeres efter kampens start, i dette tilfælde vil den spiller/holdet, som fortsætter til næste runde blive erklæret som vinder i henhold til afgørelsen.

Ovenstående regler gælder også ved livevæddemål.

Ved spil på sæt hedder det sig også, at kampen skal færdigspilles. Ellers annulleres væddemålet:

Væddemål annulleres, hvis det regelbestemte antal sæt ikke færdigspilles eller ændres. Kampen skal spilles færdig, for at væddemålene er gældende. Hvis en spiller diskvalificeres eller udgår, annulleres alle væddemål.

Ved spil på partier lyder reglerne således:

I tilfælde af udgåelse, diskvalificering eller ændring af underlag midt i kampen, annulleres væddemål medmindre der ikke er en anden tænkelig måde sættet og/eller kampen kan færdigspilles i forhold til de naturlige udfald, uden denne ændring ubetinget afgør udfaldet af dette marked.

F.eks. (1) Et sæt bliver afbrudt ved 4-4: væddemål på Over/under 9.5 partier eller mindre i sættet bliver afgjort som vundet/tabt alt efter hvilket udfald der er spillet på, da der ville have været mindst 10 partier i sættet, dog vil væddemål på Over/under 10.5 partier eller mere blive annulleret.

Support

Der er dansk support gennem adskillige kanaler. Den danske support er tilgængelig hele døgnet og svarer generelt meget hurtigt på henvendelser.

Support inkluderer også livechat-service, hvor man døgnet rundt kan komme i direkte kontakt med en servicemedarbejder. Ved flere lejligheder har BetXpert erfaret, at denne livechat-service hører til blandt en af markedets bedste supportafdelinger.

Skulle alt dette ikke være tilstrækkeligt, kan support også kontaktes via telefon (gratis-nummer).

Indsatspolitik

Man kan risikere at støde ind i en personlig limit, hvilket vil sig en grænse for, hvor stor en indsats man kan sætte på et givent væddemål. Denne politik gælder i større eller mindre grad hos mange bookmakere, men er man storspiller, er Bet365 altså ikke den perfekte bookmaker. Hvis du er dygtig og vinder meget, KAN du få en grænse for, hvor meget du må satse. Denne grænse kan være temmelig lav - fx 200 kr.

Vi har kendskab til en kunde, der har fået meget lav indsats-limit - mellem 0 og 400 kr, alt efter sportsgren og odds. Kunden har et overskud på cirka 20.000 kr, genereret over et par år og primært ved spil på cykling, som objektivt betragtet er relativt niche-præget.

Limits kan også forekomme for ikke-storspillere. Vi har kendskab til en kunde hvis indsatser aldrig oversteg 300 kr. pr. spil, og som tilmed havde underskud på sine spil. Han blev tildelt en limit på cirka 13 kr. pr. spil. Ingen årsag blev givet til kunden, og man må formode, at det skyldtes hans spillemønster, som der altså bliver holdt lige så skarpt øje med som et eventuelt overskud.

Hvis en kunde får en limit og føler sig uretfærdigt behandlet, har vedkommende mulighed for at kontakte kundeservice, der så vil undersøge sagen og foretage en ny vurdering, hvilket typisk tager 1-2 dage. I nogle tilfælde vil kundens limit blive forhøjet, men i de fleste vil den blive fastholdt.

Bet365 Casino

Er du også til kasinospil, kan du p.t. score dig op til 200 kroner i kasinobonus. For at få din bonus skal du minimum indbetale 100 kroner. Der er et simpelt gennemspilskrav på ti x bonussens værdi.  Det vil sige, at indbetaler du 100 kroner og får 100 kroner i bonus, skal du omsætte for 1.000 kroner i kasino, inden du kan foretage en udbetaling. Gennemspilskravet skal være opfyldt inden 60 dage. Læs eventuelt mere om tilbuddet vedrørende kasino hos bet365.

Bet365 Brugeroplevelse

Det er vigtigt for os, at din oplevelse er så god som muligt, når du spiller på odds hos Bet365. Ikke nok med, at du kan se en masse sport hos bet365. Bookmakeren tilbyder også livebetting-muligheder i absolut verdensklasse. Du kan livebette på stort set al sport – samtidig med, at du har det på skærmen lige foran dig. Så bliver din livebetting-oplevelse ikke meget bedre! 

Søger man det største udvalg blandt alle sportsgrene, samt et af de bedste udbud af specialspil på markedet, så kommer man ikke uden om Bet365. Udvalget er enormt, odds er konkurrencedygtige, og så er det en fornøjelse at bruge deres platform, hvad enten det sker via den traditionelle hjemmeside eller via mobil/tablet.

Limits forekommer, om end det kun sker under særlige omstændigheder, men generelt er Bet365 det bedste bud på markedets bedste og største all-round bookmaker, som er et must i porteføljen.

Det er svært at nævne en bedre bookmaker end Bet365, når det kommer til både funktionalitet og design.

Derudover har Bet365 også et spiludbud, der er større end hos de fleste andre, og du vil nok sjældent opleve, at du ikke kan finde odds på det, du gerne vil spille på. Der er dog andre bookmakere, der har endnu flere spillerspecials på fx fodboldkampe, men Bet365 har også en masse.

Bet365 har også en god kundeservice, hvilket er med til at trække op. Det er et stort plus, at du altid kan komme i kontakt med dem via deres Live Chat.

Bet365 spilproblemer

Har du mistet kontrollen med dit spil, kan du enten udelukke dig midlertidigt eller permanent hos Spillemyndighedens ROFUS (Register Over Frivilligt Udelukkede Spillere).

Du kan også kontakte hjælpelinjen StopSpillet via chat eller på 70 22 28 25 samt Center for Ludomani på 78 79 23 05.

Derudover findes der på borger.dk en guide til mulighederne for hjælp i de enkelte kommuner.

A picture containing text, person, screenshot, handDescription automatically generated

FAQ - Bet365 ofte stillede spørgsmål

🔎 Hvem kan få velkomstbonus hos bet365?

Du kan få denne velkomstbonus hos bet365, hvis du er mindst 18 år, er bosiddende i Danmark eller Grønland, og hvis du ikke før har haft en konto hos bet365.

🔎 Hvilke bet365-produkter gælder denne bonus til?

Den primære velkomstbonus, der er beskrevet her, er kun gældende til sportsvæddemål på bet365 og omhandler ikke bet365 Casino, LiveCasino eller bet365 Poker.

🔎 Er der en udløbsdato, når jeg får min velkomstbonus?

Ja, når du har fået din velkomstbonus, har du 60 dage til at opfylde omsætningskravet.

🔎 Har bet365 dansk spillelicens?

Ja, bet365 har dansk licens, hvilket betyder, at de følger Spillemyndighedens krav og regler og samtidig betyder det, at alle gevinsterne vundet hos bet365 er skattefrie.

🔎 Kan man få en bonus hos bet365?

Ja, når du opretter ny spillekonto hos Bet365 kan du modtage en velkomstbonus, der består af væddemålskredit på 100 % op til 1000 kroner.

🔎 Hvordan indbetaler man hos bet365?

Når du har logget ind på din bet365-konto, kan du nemt gå til deres indbetalingsfunktion ved at trykke på "Indbetal", som du finder lige under din saldo i øverste hjørne på bet365's hjemmeside. Du kan indbetale med VISA, MasterCard, Trustly, bankoverførelse, ApplePay, PaySafecard, Neteller, Skrill og Paypal.

🔎 Kan man spille hos bet365 uden MitID?

Ja, ved at hente bet365's app kan du logge ind på din spillekonto med dit valgte brugernavn og kodeord.

Bet365: Bonus, Sports Betting og Anmeldelse

Vores rating:

Bet365 tilbyder alle nye dansk bosiddende kunder med NemID væddemålskreditter på op til 1.000 kroner i velkomstbonus. Regler og vilkår gælder.

Opret dig som ny kunde hos bet365 og få din oprettelsesbonus. Følg disse trin:

  1. Gå til bet365.dk
  2. Opret dig som ny bruger hos bet365
  3. Indbetal op til 1.000 kroner og placer kvalificerende væddemål til samme værdi
  4. Når dit væddemål er afgjort, vil du modtage væddemålskreditter på op til 1.000 kroner. 
  5. Husk, at regler og vilkår gælder.

Få din velkomstbonus nu
*Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | r&v gælder | Selvudelukkelse: Rofus.nu
Omsætningskrav Væddemålskreditter fra 50 kr, op til 1.000 kr. Min. odds og væddemålsundtagelser gælder. Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter.

Bonuskode: Benyt bonuskoden BETX1000 når du opretter en konto hos Bet365 for at opnå den bedste bonus Yderligere vilkår Kun tilgængeligt for nye kunder.
Regler og vilkår:  Vi henviser til Bet365 hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

Bemærk! Vi bestræber os på altid at holde informationer om bonus ajour via tæt kommunikation med bookmakerne, men påtager os intet ansvar, da bookmakerne kan ændre i vilkår uden at varsle os. Derfor skal man altid dobbeltchecke de gældende vilkår på bookmakernes egne hjemmesider.

Få din velkomstbonus nu
*Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | r&v gælder | Selvudelukkelse: Rofus.nu

Bet365: Bonus, Sports Betting og Anmeldelse

Eksisterende

Bet365 Poker: Få 10% tilbage i rakeback hver uge

Bet365 tilbyder 10% i rakeback til deres pokerspillere. Du kan få op til 100 euro tilbage hver uge. Tilbuddet gælder alle spillere og gælder alle poker-borde.

Læs mere...

Denne anmeldelse afspejler en sum af flere personers individuelle erfaringer, meninger og observationer omkring produkter og services udbudt af bookmakeren. Alle holdninger og anbefalinger der tilkendegives i ovenstående er således udelukkende BetXperts egne. I tråd med vores forretningsmodel er anmeldelsen udarbejdet af personer uden indblik i evt. annoncøraftaler med bookmakeren.

Feedback