18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Henze system - Hvordan spiller man Henze-systemet?

Tags: Spilsystemer
Opdateret
Frank PilantraEkspert Frank Pilantra
Oddsnørd og tidligere arbejdet i spillebranchen. Følger industrinyheder og udviklingen på det danske spillemarked tæt.
Vis mere
Vis mindre

Der findes flere odds systemer, og et af disse systemer er Henze systemet. Det kan være, at du har hørt om det før eller måske endda har prøvet det før, men hvis ikke kan du læse mere om systemet her. Systemet er forbundet med lav risiko i modsætning til Martingale systemet. Du kan prøve Henze systemet hos bookmakere med dansk licens til at udbyde spil. Her vil der være mange odds 1,10 muligheder på mange forskellige sportsgrene.

Henze systemet i sports betting

Det såkaldte Henze system går ud på, at du f.eks. starter med et beløb på 100 kroner, og så satser du de 100 kroner på lave odds, der ligger mellem odds 1.10 til 1.30. Hvis dit første væddemål på eksempelvis odds 1,10 giver gevinst, så satser du dit startbeløb plus gevinsten på et nyt spil på mellem odds 1,10 til 1.30.

Hvis du har succes med Henze systemet kan det give mange penge, men selvom der spilles på lave odds, er der ingen garanti for noget. Derfor skal du ikke starte med høje beløb, som du ikke kan tåle at tabe.

Du kan prøve Henze systemet hos bookmakere med dansk licens til at udbyde spil. Her vil der være mange odds 1,10 muligheder på mange forskellige sportsgrene.

Systemet er blevet kendt, fordi du på 97 succesfulde spil i træk kan ramme millionen ved at satse 100 kroner på odds 1,10 og fortsætte princippet ved at spille hele dit startbeløb plus din gevinst på et nyt spil til odds 1,10, og hvis det lykkes at vinde 97 bets i træk er det helt store beløb vundet.

Men det skal siges, at chancen for at vinde 97 eller 100 væddemål i træk er meget, meget lille, så du skal ikke forvente en stor gevinst på Henze systemet, men det er forbundet med lav risiko, hvis dit startbeløb er på f.eks. 100 kr. Og den lave risiko er den helt store fordel ved systemet.

Sådan spiller du Henze system

Alle over 18 år kan gøre brug af systemet, og det kan spilles over en dag eller mange måneder. Det styrer du helt selv. Sandsynligheden for at vinde mange penge på Henze systemet er dog stadig lille, selvom det er lave odds som odds 1,10, der spilles på.

Der er forskellige strategier, men her er det mest almindelige eksempel på at spille Henze systemet.

  1. Dit startbeløb er 100 kr.
  2. Spil de 100 kroner på odds 1,10 eller højere, men maks. odds 1,30
  3. Hvis du vinder på dit første spil, så skal du i systemet gå all in med dit startbeløb plus gevinsten fra dit vundne spil
  4. Spil på så lave odds som overhovedet muligt hele vejen igennem, men mindst 1,10
  5. Hvis du vinder 100 gange i træk, så er gevinsten på over 1 million kroner, hvis dit startbeløb er 100 kr.

Men husk på at et lavt odds ikke er ensbetydende med garanti for gevinst. Du kan sagtens tabe på lave odds, og det er meget usandsynligt at vinde 100 væddemål i træk. Der skal ikke bare en vis portion, men er meget stor portion held til at for at vinde 100 gange i træk.

Du kan også vælge at stoppe med Henze systemet, hvis du har vundet f.eks. 20 gange i træk. Hvis dit startbeløb er på 100 kroner, og du har vundet 20 væddemål i træk på odds 1,10, så vil du have vundet en pæn gevinst på 673 kroner.

Det fortæller selvfølgelig også noget om, at der skal vindes rigtig mange væddemål i træk, før der en stor gevinst på Henze systemet.

Henze betting tips

Når du prøver det her system, kan det være en god ide at følge spiltips fra eksperter, der har større viden om f.eks. fodbold eller tennis, end du selv har. Hvis en ekspert f.eks. har anbefalet under 2,5 mål i en fodboldkamp til odds 1,90, og du er i gang med Henze systemet, så kan du vælge at spille på under 4,5 mål i kampen.

Henze systemet kan være en vej til at slå bookmakerne, men du skal ikke regne med succes på systemet. Det skal mere ses som et system med lav risiko end et system, der giver dig mange penge. Det er denne lave risiko, der er systemets fordel, og du kan altid vælge at stoppe, når eller hvis du er tilfreds med, hvad du eventuelt har vundet på systemet.

Der er selvfølgelig også den risiko, at du taber på det første væddemål i Henze systemet, og hvis det sker, så er det vigtigt, at du ikke øger dit startbeløb, hvis du vil i gang med en ny Henze challenge med det samme. Du skal spille ansvarligt, og det gælder også dette system, for det er selvfølgelig kun forbundet med lav risiko, hvis dit startbeløb er på f.eks. maks. 100 kroner.

Du har mange spil at vælge imellem, hvis du vil i gang med systemet, da flere bookmakere har mange sportsgrene at spille på. Bookmakeren Bet365 har f.eks. sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold, cykling, golf, motorsport, e-sport, ishockey, basketball, amerikansk fodbold og en masse andet som en del af deres oddsudvalg.

Du kan også læse om Henze system erfaringer fra andre, der har prøvet en Henze før. Hvis det er en, der har prøvet en Henze challenge mange gange, kan du f.eks. spørge ind til, hvilke erfaringer og fordele og ulemper, som vedkommende har oplevet ved systemet.

Chancen for at vinde på Henze Systemet

Hvis du bruger Henze systemet, er chancen for at vinde 100 gange i træk selvfølgelig meget lille, og det skal du være opmærksom på, før du evt. vælger at prøve systemet. Hvis du forventer at vinde 100 gange i træk, når du ud fra din bankroll har valgt dit startbeløb, så skal du virkelig sænke forventningerne, for sandsynligheden for at vinde 100 gange på stribe er meget lav.

Husk derfor på, at det kan gå galt, og matematikken er da på heller ingen måde med Henze systemet. Sandsynligheden for at vinde eksempelvis 97 væddemål i træk på en Henze challenge er på 0,0036 procent.

Du kan altså følge nok så mange spiltips og gode råd, men det er højst usandsynligt for dig at opnå en meget høj gevinst på en Henze challenge, og det skal du huske på, hvis du giver systemet en chance. Der er dog større chancer for at vinde en million på en Henze challenge end ved at spille Lotto.

Bedste bookmakere til Henze system

Der er mange gode betting sider på det danske marked, som kan bruges til at lave en Henze challenge.

Du kan læse om nogle af bookmakerne her.

Bet365 er verdens største bettingsite, og de har højere odds end de fleste andre. De tilbyder et stort spiludvalg på en bred vifte af sportsgrene, og der er gode Henze odds at hente hos dem. Det er altid en god ide at sammenligne odds hos bookmakerne, så du har tjekket alle de odds, der er på det væddemål, som du gerne vil spille på. Bet365 er et godt bud på en bookmaker til en Henze challenge.

Unibet er også en kendt bookmaker på det danske marked, og det har også mange gode spil at vælge imellem. F.eks. kan du finde odds på fodbold, cykling, basketball, badminton, tennis, håndbold, snooker, ishockey og en masse andet hos Unibet, der får leveret deres odds fra Kambi. Oddser du hos Unibet kan du få konkurrencedygtige odds til din Henze challenge.

Cashpoint er en tredje bookmaker, hvor du kan få gode Henze odds. På Cashpoint finder du odds på de mest almindelige sportsgrene som fodbold, håndbold, cykling, tennis osv. Cashpoint tilbyder ligeledes konkurrencedygtige odds.

Fordele og ulemper ved Henze systemet

Der er selvfølgelig fordele og ulemper ved et system som Henze. Inden du evt. begynder på en Henze challenge, så skal du vælge en indsats, som du kan tåle at tabe. Startbeløbet i en Henze challenge er vigtigt at fastsætte, og her skal du ikke vælge et for højt beløb fra din bankroll. Sats kun et beløb, som du kan tåle at miste, for du kan som nævnt risikere at tabe på første væddemål.

Fordele ved Henze systemet Ulemper
Lav risiko, hvis du vælger en lav indsats som startbeløb Du skal vinde mange væddemål i træk, før der er gevinst
Lave odds og mindre sandsynlighed for at tabe Du satser hele beløbet hver gang. Husk derfor et startbeløb, som du kan stå inde for

Henze system erfaring

En Henze challenge er fuldt ud lovlig, men hvis du prøver systemet af, så skal du ikke forvente, at du er millionær efter få dage, uger eller måneder. Sandsynligheden for at opnå de høje gevinster er som nævnt meget lille, og derfor skal du sænke dine forventninger på forhånd, da der ingen garanti er for gevinst.

Du skal også have tålmodighed, hvis du prøver en Henze challenge, da der skal mange vundne væddemål i træk til, før der er en god profit på Henze.

Du kan prøve systemet af, hvis du er en spiller, som synes at odds systemer er sjove at prøve. En Henze challenge kræver tålmodighed, og du skal ikke se systemet som en mulighed for at tjene penge, da der ikke er nogen som helst garanti for gevinst, selvom oddsene er lave.

Der er mange forskellige spilsystemer, som Greenwood, Martingale, Kelly, Fibonacci osv, men der findes ikke et sikkert betting-system, der vil kunne give dig en nem vej til millionen. Man bør være opmærksom på, at der er stor risiko for at miste mange penge, hvis man har blind tro på, at man kan narre bookmakerne og score de store gevinster, hvis man bare følger et særligt system.

Henze system FAQ

Er Henze systemet lovligt?

Ja, systemet er helt lovligt, og du kan prøve systemet hos en bookmaker, hvis du er over 18 år og bosat i Danmark.

Hvilken bookmaker er det bedst at prøve Henze systemet ved?

Der er flere gode bookmakere, hvor du kan prøve systemet. F.eks. Bet365, Unibet, Betinia, Cashpoint, Mr Green og LeoVegas.

Hvordan starter jeg med at spille Henze systemet?

Begynd med at vælge dit startbeløb. Når du har gjort det, skal du finde dit første spil og sætte dit startbeløb på det væddemål.

Hvilke odds skal undgås i Henze systemet?

Du skal undgå de høje odds i Henze systemet. Systemet bygger på simple principper som f.eks. at oddset på et Henze-væddemål skal være på mellem odds 1.10 og 1.30.

Feedback