18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Unibet bonuskode

Opdateret
Frank PilantraEkspert Frank Pilantra
Oddsnørd og tidligere arbejdet i spillebranchen. Følger industrinyheder og udviklingen på det danske spillemarked tæt.
Vis mere
Vis mindre

Unibet er en af verdens største bookmakere og bookmakeren tilbyder attraktive bonusser til deres spillere. Du kan derfor tilmelde dig Unibet med bonuskode for at få maksimal værdi og en bonus at spille for. Her får du alt, du skal vide om de tilgængelige Unibet bonuskoder, så du er klar til at få mest muligt ud af din betting oplevelse med Unibet – også hvis du spiller via Unibet app.

Hvad er en bonus kode hos Unibet? 

Langt de fleste bookmakere og betting sider tilbyder en eller anden form for odds bonus. Alt afhængig af, om det er velkomstbonus eller andet, er der forskellige regler tilknyttet de forskellige odds bonusser.

Det gælder også Unibet. Derfor er det en god ide at forstå bonuskode fra Unibet, da Unibet giver alle nye spillere en 100 % bonus på op til 1.000 kroner i forbindelse med første indbetaling. Det er en velkomstbonus, som altså gælder nye spillere første gang, de opretter sig som bruger og spiller med Unibet kampagnekode.

Hvis du får en bonus med Unibet bonuskode 2023 kan du med andre ord sætte 1.000 kr. ind som dit første indskud – og automatisk få 1.000 kr. af Unibet - og dermed stå med i alt 2.000 kr. at spille for.

Vi giver dig her den korte og nemme vej til, hvordan du får din Unibet bonuskode, så du med denne simple trin-for-trin har du din Unibet bonus og dermed er klar til at spille.

Sådan gør du:

  • Start med at gå ind på Unibet.dk
  • Opret dig som ny bruger med en konto
  • Indbetal et valgfrit beløb op til 1.000 kr.
  • Så matcher Unibet automatisk din indbetaling med en bonus på 100 procent – altså op til 1.000 kr.

* Regler og vilkår gælder for dette bonustilbud. Omsætningskrav på 8.00x bonus til minimum odds 1,40. Maksimal bonus skal omsættes for 8000 DKK kr indenfor 60 dage. Tilgængeligt for nye kunder, der er 18 år eller ældre. bosiddende i Danmark. Bonuspenge kan ikke benyttes på poker. Vilkår og betingelser gælder her.

Fordele ved at bruge Unibet bonus kode

Når du bruger Unibet bonus kode får du en række attraktive fordele. Det første er selvfølgelig den kontante fordel. Det betyder, at du allerede fra første færd for flere penge at sætte dine væddemål for, end du egentlig har sat ind fra din egen konto.

Dernæst giver de ekstra midler dig mulighed for eventuelt at spille nogle væddemål, du ellers ikke ville satse på med egne midler. 

Ud over velkomstbonus, som du kan få med Unibet bonus kode 2023 og Unibet kampagnekode kan du også som bruger og spiller hos Unibet løbende få tilbud om øvrige bonusser. 

Det kan være frie spil på udvalgte populære kampe eller sportsbegivenheder for eksempel store fodboldkampe i de europæiske topturneringer som for eksempel Champions League. 

Sådan bruger du Unibet bonuskode 

Som beskrevet ovenfor er det utroligt nemt at bruge Unibet bonuskode til at få velkomstbonus fra Unibet. Du kan have bonussen på din konto inden for få minutter. 

Alt, du skal gøre, er at oprette dig som bruger og foretage din første indbetaling. Det kan du gøre fra kreditkort, bank eller de efterhånden populære e-tegnebøger også kaldet wallets. 

Når du har sat dine først indskud ind, får du et tilsvarende beløb op til 1.000 kr. fra Unibet som du kvit og frit kan spille for. 

Du skal og være opmærksom på, at der gælder en række krav og regler til blandt andet omsætning – det såkaldte omsætningskrav. Det betyder, at du skal omsætte et vist beløb et vist antal gange for at kunne få din bonus og eventuelle gevinster herfra udbetalt til din konto. 

Disse regler er indført, så man ikke blot kan få en bonus og udbetale den med det samme til sig selv. 

Der er forskellige omsætningskrav alt efter bookmaker og type af bonus, så det er en rigtig god ide at sætte sig rigtig godt ind i, hvilke krav Unibet stiller til deres brug af Unibet bonuskode for at få Unibet bonus 2023. 

Ud over sportsbetting og livebetting på sportsbegivenheder kan Unibet bonuskode også bruges til bonus, som kan anvendes på Unibet casino spil. Bonus kan dog ikke bruges til Unibet poker.

Læs mere om Unibet i vores anmeldelse her, hvor du får et dybere indblik i de mange fordele der er som sportsbetter hos Unibet.

Spørgsmål og svar om Unibet bonuskoder

Hvordan fungerer Unibet bonuskoden?

Bonuskode Unibet fungerer nemt og enkelt ved, at du som ny bruger og ny spiller hos Unibet får matchet din første indbetaling op til 1.000 kr. Det betyder, at hvis du sætter 1.000 kr. ind på din konto hos Unibet, får du altså 1.000 kr. ekstra fra Unibet bonus, som du kan spille for.

Hvem kan bruge Unibet bonuskode?

Alle nye spillere, der ikke tidligere har oprettet sig som bruger hos Unibet, kan gøre krav på Unibet bonuskode og dermed få den attraktive Unibet velkomstbonus. Ud over velkomstbonus tilbyder Unibet også løbende andre typer af bonusser, som kan være attraktive for brugerne.

Hvordan bruger man en bonuskode hos Unibet?

Er det uhyre simpelt at bruge en Unibet bonuskode. Man skal blot oprette sig som ny bruger og foretage sin første indbetaling. Så er man berettiget til at modtage sin bonus på 100 procent af beløbet fra Unibet. 

Virker Unibet kampagnekode?

Unibet kampagnekode er det samme som Unibet bonuskode. Bonuskode eller kampagnekode fra Unibet gør, at du får din bonus, når du opretter dig som ny bruger og ønsker at modtage en velkomstbonus på 100 procent af dit første indskud – altså potentielt 1.000 kr., som du får fra Unibet. Vær opmærksom på, at der gælder nogle specifikke omsætningskrav til velkomstbonussen fra Unibet, ligesom det er tilfældet hos alle andre bookmakere med licens i Danmark.

Hvad er Unibet bonuskode i 2023?

Unibet bonuskode 2023 er adgangen til Unibet velkomstbonus 2023, som er 100 procent på op til de første 1.000 kr. nye bruger sætter ind på kontoen som indbetaling. Unibet tilbyder denne bonuskode i 2023 for alle nye spillere.

Virker Unibet kampagnekoder?

Der er ingen tvivl om, at Unibet kampagnekode virker efter hensigten og ved at få fingrene i Unibet bonus 2023 får nye brugere op til 1.000 kr. ekstra oven i deres egen første indbetaling på Unibet kontoen. Så det er bare med at komme i gang, hvis man ikke tidligere har været bruger hos Unibet.

Feedback