18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Onside Betting bonus: Følg vores guide, og få 500 kroner i oddsbonus

Vores rating:

Hos Onside Betting venter der dig en velkomstbonus på 100 % op til 500 kroner. Det betyder, at dit første indskud altså bliver fordoblet med op til 500 kroner.

  • Gå til OnsideBetting.dk og tryk "Tilmeld"
  • Gennemfør de fire oprettelsestrin
  • Verificér kontoen med NemID
  • Foretag din første indbetaling

Få din 500 DKK bonus her
Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | regler og vilkår gælder
Omsætningskrav 100 % op til 500 kr. Indbetaling + bonus skal gennemspilles seks gange til min. odds 1,50. Indsætter du 500 kr., skal du altså spille for 6.000 kr.

Yderligere vilkår Få 100 % op til 500 kroner udbetalt efter første indbetaling. Indbetaling plus bonus skal gennemspilles seks gange til minimum odds 1,50 indenfor 60 dage.
Regler og vilkår:  Vi henviser til Onside Betting hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

Få 500 kroner i bonus hos Onside Betting

Onside Betting arbejder som sagt en velkomstbonus på 100 % op til 500 kroner. Bonussen skal gennemspilles seks gange til odds 1,50 eller højere, hvorefter den kan udbetales. Det er et af de laveste gennemspilskrav i Danmark, hvilket naturligvis er en stor fordel for dig som spiller. 

Onside Betting velkomstbonus:

Hos Onside Betting bliver dit første indskud fordoblet med det samme, hvorfor du altså får 500 kroner sat ind på din konto  som bonusmidler, hvis du selv indbetaler 500 kroner. 

Her skal du gennemspille indbetaling plus bonussen seks gange. Det skal ske til odds 1,50 eller derover indenfor 60 dage. Indbetaler du 500 kroner, skal du altså samlet omsætte for 6 x (500 kr. + 500 kr.) = 6.000 kroner. 

Yderligere regler og vilkår

Udover de regler og vilkår ved Onside Bettings bonus, der allerede er nævnt, er der selvfølgelig også et par yderligere ting, du skal være opmærksom på. Disse er dog mindre komplicerede, men de skal naturligvis stadig nævnes. Bonussen gives kun til spillere bosat i Danmark, der er mindst 18 år. Den kan ikke kombineres med andre tilbud eller kampagner fra Onside Betting. Spil på modsatrettede udfald tæller ikke med i omsætningen, og det kan endda medføre en annullering af bonussen. 

Kun singlespil, kombinationsvæddemål og systemspil, hvor alle valgte odds er på minimum 1,50 tæller med i gennemspilskravet. Det er altså ikke nok, at det samlede odds er på 1,50. Et væddemål tælles ydermere først med i gennemspilningen, når det er afgjort og resulteret. Hvis et væddemål annulleres eller bliver cashet ud, tæller det ikke med i gennemspilningen. 

Sådan gennemspiller du din bonus

Som det kan læses i vores anmeldelse af Onside Betting, har bookmakeren et rigtig fint spiludvalg. Det står dig frit at boltre dig overalt på siden, når du gennemspiller din bonus. I modsætning til mange andre bookmakere tæller alle spil nemlig med i gennemspilningen, så længe man opfylder kravene om minimums odds. Dermed kan du endda spille systemspil og asian handicap med din bonus og stadig omsætte, hvilket naturligvis er en pæn fordel. 

Onside Betting Reload Bonus

Onside Betting er en af få danske bookmakere, der har en fast reload bonus. Denne er på 100 % af din indbetaling op til 250 kroner. Tilbuddet gives eksklusivt til spillere, der tidligere har indbetalt mindst en gang til en sportspilskonto, og det kan kun accepteres, når du indbetaler. 

Indbetalingen skal gennemspilles seks gange efterfølgende, hvilket betyder, at en indbetaling på 250 kroner betyder, at du skal sætte 1.500 kroner på højkant i alt. Så snart du opfylder gennemspilskravet, udbetales bonussen til din konto. Herefter kan du frit disponere over den. 

Kun singlespil og kombinationsvæddemål tæller med i omsætningen, og de skal sættes til minimum odds 1,50. Ved denne bonus er det dog nok, at det samlede odds på kombinationsvæddemålet så længe, at hvert enkelt væddemål er til odds 1,20 eller højere. Hvis du udbetaler imens bonussen er under omsætning, vil den blive annulleret. 

Onside Betting kampagner

Udover din første Onside Betting bonus kan du som "gammel" spiller hos bookmakeren også løbende hente gode tilbud og kampagner. Onside Betting kører med et fast boost på kombinationsspil, hvilket kan give dig nogle fine ekstra gevinster, hvis du ynder at spille den slags væddemål. Alle kombinationsvæddemål, der omfatter to eller flere valg, der som minimum er odds 1,20, giver en potentiel ekstra gevinst, baseret på, hvor mange kampe, du har på kuponen. 

En double forhøjer din gevinst med en procent, imens en kupon med 20 væddemål på giver hele 25 procent oveni din gevinst. Det er værd at bemærke, at kampagnen ikke gælder for kuponer, hvor du casher ud undervejs,  tilføjer nye væddemål eller hvor du har tilføjet langtidsvæddemål. 

På Onside Bettings Facebook-side kan du også ofte deltage i konkurrencer. Her sætter de hyppigt freebets og bonusser på højkant, og da siden endnu ikke har voldtsomt mange følgere, er vinderchancerne som regel pæne. 

Få din 500 DKK bonus her
Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | regler og vilkår gælder

Denne anmeldelse afspejler en sum af flere personers individuelle erfaringer, meninger og observationer omkring produkter og services udbudt af bookmakeren. Alle holdninger og anbefalinger der tilkendegives i ovenstående er således udelukkende BetXperts egne. I tråd med vores forretningsmodel er anmeldelsen udarbejdet af personer uden indblik i evt. annoncøraftaler med bookmakeren.

Feedback