18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Onside Betting bonus: Følg vores guide, og få 500 kroner i oddsbonus

Vores rating:

Onside Betting har to forskellige velkomstbonusser, som deres nye spillere skal vælge i mellem. De er begge på 100 % op til 500 kroner, men omsætningskravene er forskellige. Onside Betting har, hvad de kalder en klassisk bonus, hvor man får fordoblet sit første indskud med det samme, og så har de en bonus, hvor man spiller sin bonus fri ved at omsætte sin indbetaling. Omsætningskravet er markant lavere ved mulighed nummer to, hvorfor vi anbefaler, at man tager den, hvis man kan vente lidt på bonussen.

  • Gå til OnsideBetting.dk og tryk "Tilmeld"
  • Gennemfør de fire oprettelsestrin
  • Brug bonuskode BonusNu, hvis du vil have klassisk bonus - ellers lad feltet være tomt
  • Verificér kontoen med NemID
  • Foretag din første indbetaling

Få din 500 DKK bonus her
Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | regler og vilkår gælder
Omsætningskrav 100 % op til 500 kr. Bonus udbetales, når du har omsat din indbetaling seks gange. Indbetaler du 500 kr. skal du altså omsætte for 3.000 kr.

Yderligere vilkår Velkomstbonus 1: Omsæt din indbetaling 6 gange til minimum odds 1,50 indenfor 60 dage, og få din bonus på 100 % op til 500 kroner udbetalt efterfølgende. Velkomstbonus 2: Få 100 % op til 500 kroner udbetalt efter første indbetaling. Indbetaling plus bonus skal gennemspilles seks gange til minimum odds 1,50 indenfor 60 dage.
Regler og vilkår:  Vi henviser til Onside Betting hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

Få 500 kroner i bonus hos Onside Betting

Onside Betting arbejder som sagt med to forskellige velkomstbonusser til nye spillere. De to bonusser er begge på 100 % op til 500 kroner, men gennemspilskravene er vidt forskellige. 

Velkomstbonus 1: 

Den almindelige bonus hos Onside Betting, er den de kalder Velkomstbonus 1. Her indbetaler du mellem 100 og 500 kroner, hvorefter dit indskud skal gennemspilles seks gange til odds 1,50 eller højere. Når indskuddet er gennemspillet, får du bonussen udbetalt uden yderligere omsætningskrav. Hvis du indbetaler 500 kroner, og får den maksimale bonus, skal du altså samlet omsætte for 3.000 kroner for at fritspille din bonus. 

Undervejs har du altid muligheden for at udbetale, hvilket bestemt er en fordel ved denne bonus. Du skal igangsætte denne bonus indenfor tre uger efter registrering, og du accepterer bonussen i forbindelse med din første indbetaling via et popup-vindue. 

Velkomstbonus 2 (klassisk bonus):

Den anden Onside Betting bonus mulighed er den, de kalder den klassiske bonus. Her bliver dit første indskud fordoblet med det samme, hvorfor du altså får 500 kroner sat ind på din konto med det samme som bonusmidler, hvis du selv indbetaler 500 kroner. 

Her skal du gennemspille indbetaling plus bonussen seks gange. Det skal ske til odds 1,50 eller derover indenfor 60 dage. Indbetaler du 500 kroner, skal du altså samlet omsætte for 6 x (500 kr. + 500 kr.) = 6.000 kroner. Dermed er det samlede gennemspilskrav altså dobbelt så højt ved denne bonus.

Hvilken bonus er bedst?

Man kan ikke komme udenom, at Velkomstbonus 1 er den bedste af de to ovenstående muligheder. Her skal du spille for markant færre penge for at få din bonus spillet fri, hvilket er en åbenlys fordel. At du løbende kan udbetale gevinster, uden at miste din bonus, er endnu en fordel. 

Vi anerkender dog, at visse spillere kan foretrække at få deres bonus ind på kontoen med det samme for at få flere penge at spille for fra starten af.

Yderligere regler og vilkår

Udover de regler og vilkår, der adskiller de to bonusser, er der selvfølgelig også en række yderligere regler og vilkår. Disse er dog mindre komplicerede, men de skal naturligvis stadig nævnes. Bonussen gives kun til spillere bosat i Danmark, der er mindst 18 år. Den kan ikke kombineres med andre tilbud eller kampagner fra Onside Betting. Spil på modsatrettede udfald tæller ikke med i omsætningen, og det kan endda medføre en annullering af bonussen. 

Kun singlespil, kombinationsvæddemål og systemspil, hvor alle valgte odds er på minimum 1,50 tæller med i gennemspilskravet. Det er altså ikke nok, at det samlede odds er på 1,50. Et væddemål tælles ydermere først med i gennemspilningen, når det er afgjort og resulteret. Hvis et væddemål annulleres eller bliver cashet ud, tæller det ikke med i gennemspilningen. 

Sådan gennemspiller du din bonus

Som det kan læses i vores anmeldelse af Onside Betting, har bookmakeren et rigtig fint spiludvalg. Det står dig frit at boltre dig overalt på siden, når du gennemspiller din bonus. I modsætning til mange andre bookmakere tæller alle spil nemlig med i gennemspilningen, så længe man opfylder kravene om minimums odds. Dermed kan du endda spille systemspil og asian handicap med din bonus og stadig omsætte, hvilket naturligvis er en pæn fordel. 

Det er værd at bemærke, at hvis du benytter dig af Velkomstbonus 2, vil du bruge dine indbetalte penge automatisk før bonusbeløbet. 

Onside Betting Reload Bonus

Onside Betting er en af få danske bookmakere, der har en fast reload bonus. Denne er på 100 % af din indbetaling op til 250 kroner. Tilbuddet gives eksklusivt til spillere, der tidligere har indbetalt mindst en gang til en sportspilskonto, og det kan kun accepteres, når du indbetaler. 

Indbetalingen skal gennemspilles seks gange efterfølgende, hvilket betyder, at en indbetaling på 250 kroner betyder, at du skal sætte 1.500 kroner på højkant i alt. Så snart du opfylder gennemspilskravet, udbetales bonussen til din konto. Herefter kan du frit disponere over den. 

Kun singlespil og kombinationsvæddemål tæller med i omsætningen, og de skal sættes til minimum odds 1,50. Ved denne bonus er det dog nok, at det samlede odds på kombinationsvæddemålet så længe, at hvert enkelt væddemål er til odds 1,20 eller højere. Hvis du udbetaler imens bonussen er under omsætning, vil den blive annulleret. 

Onside Betting kampagner

Udover din første Onside Betting bonus kan du som "gammel" spiller hos bookmakeren også løbende hente gode tilbud og kampagner. Onside Betting kører med et fast boost på kombinationsspil, hvilket kan give dig nogle fine ekstra gevinster, hvis du ynder at spille den slags væddemål. Alle kombinationsvæddemål, der omfatter to eller flere valg, der som minimum er odds 1,20, giver en potentiel ekstra gevinst, baseret på, hvor mange kampe, du har på kuponen. 

En double forhøjer din gevinst med en procent, imens en kupon med 20 væddemål på giver hele 25 procent oveni din gevinst. Det er værd at bemærke, at kampagnen ikke gælder for kuponer, hvor du casher ud undervejs,  tilføjer nye væddemål eller hvor du har tilføjet langtidsvæddemål. 

På Onside Bettings Facebook-side kan du også ofte deltage i konkurrencer. Her sætter de hyppigt freebets og bonusser på højkant, og da siden endnu ikke har voldtsomt mange følgere, er vinderchancerne som regel pæne. 

Få din 500 DKK bonus her
Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | regler og vilkår gælder

Denne anmeldelse afspejler en sum af flere personers individuelle erfaringer, meninger og observationer omkring produkter og services udbudt af bookmakeren. Alle holdninger og anbefalinger der tilkendegives i ovenstående er således udelukkende BetXpert's egne. I tråd med vores forretningsmodel, er anmeldelsen udarbejdet af personer uden indblik i evt. annoncøraftaler med bookmakeren.

Feedback