Annonce

Bookmakers - tilpassede ratings

Alle bookmakere i vores guide er blevet vurderet på 9 forskellige kategorier. For nogle brugere er enkelte kategorier vigtigere end andre, når man skal udvælge sig den bookmaker man vil åbne sin næste konto hos, og derfor kan du herunder selv "tilpasse" BetXpert's total-rating af de enkelte bookmakere, ved at sætte præcist de vægte du personligt tildeler de enkelte kategorier når du skal vurdere en bookmakers samlede styrke.

I BetXpert's bookmakerguide, er den total-rating der er angivet for alle bookmakerne et udtryk for en lige vægtning af alle de 9 kategorier. Når du selv sætter dine vægte herunder, beregnes din personligt tilpassede total-rating ud fra de ratings vi på BetXpert har givet for de enkelte kategorier, men jo mere vægt du tildeler en enkelt kategori, des mere tæller den i beregningen af din personligt tilpassede total-rating.

Vis formel

Dine vægte

Vælg med hvilken vægt de 9 kategorier skal tælle i din tilpassede rating ud fra hvor vigtige de er for dit valg af bookmaker (på en skala fra 1-10).
Kategori Vægt Kategori Vægt
Markeder Mobil
Spiltyper Indbetalinger
Odds Support
Livebetting Indsatspolitik
Website
Feedback