Fjerde liveshow står for døren efter det i sidste uge meget overraskende var Sophia, som røg ud efter omsang med Baraa. Nu er der danske hits på programmet, og der skal synges lige fra dance til soul og alternativ rock. Odds indikerer denne gang, at Tannaz Hakami ryger ud.

I sidste weekend endte Sophia og Baraa meget overraskende i en omsang, hvor det til sidst blev Sophia, som måtte forlade showet. Det var meget overraskende, da Sophia og Baraa inden programmet gav odds 35 hhv. 45 for at ryge ud. Nu skal deltagerne så synge danske hits, og det skal blive spændende, om det endnu en gang ender med store overraskelser, når det skal afgøres, hvem der skal ryge ud.

Danske Hits

Igen i denne uge er temaet ret bredt, da der er tale om danske hits. Der kan derfor synges på såvel dansk som engelsk, hvilket deltagerne og deres coaches også har valgt. Denne lørdag skal der synges både ballader, soul, dance og alternativ rock og med det brede spektre af genrer, så kan et rigtigt genrevalg have stor betydning i forhold til antallet af stemmer.

Deltager Sangvalg
Jògvan Når tiden går baglæns (Clara Sofie & Rune RK)
Emilie Esther Glimpse of a time (Broken Twin)
Baraa Qadoura Better than yourself (Lukas Graham)
Tannaz Hakami I Danmark er jeg født (Isam B)
Citybois Lørdag aften (Ukendt Kunstner)
Ivarsson, Bang og Neumann Comforting sounds (Mew)

Ryger den første unge deltager ud nu?

Remee har stadig alle sine unge deltagere, men Tannaz er blandt favoritterne til at ryge ud, og da Baraa var i farezonen i sidste weekend, så er det måske sidste liveshow med alle Remees deltagere. Lina er også i fare for at miste sin sidste deltager, da hun nu kun har Jògvan tilbage. Skulle det ske, at Lina er uden deltagere inden femte liveshow, så vil det være første gang i de otte sæsoner programmet har kørt, at en coach er uden en deltager så tidligt i programmet. Og spørger man bookmakerne, så er der størst sandsynlighed for, at Remee eller Lina mister en deltager.

De ryger ud: Bedste odds

Deltager

Bedste odds Bookmaker
Tannaz Hakami 2,60
NordicBet
Jògvan 4,50
Danske Spil
Baraa Qadoura 5,50 Danske Spil
Ivarsson, Bang & Neumann 6,00
Betsafe
Citybois 14,00
Bet365
Emilie Esther 45,00 Betsafe

Bookmakerne er igen i denne uge enige om, at Tannaz er favorit til at ryge ud, men derfra kan de ikke blive enige om, hvem der er næststørst favorit. Jògvan, Baraa og Ivarsson, Bang & Neumann er dog hos alle bookmakere de næste, og alle er også enige om, at Emilie Esther har mindst sandsynlighed for at ryge ud nu.

Men hvad siger Betxperts brugere? Får vi igen en stor overraskelse, eller bliver det Tannaz, der ryger ud? Fortsætter Citybois med at gå videre, eller mister Lina sin sidste deltager? Og vigtigst af alt, er der så værdi i et af spillene?