Femte liveshow står for døren, og det er samtidig sidste udskillelse inden semifinalen. Sidste uge røg Tannaz Hakami, da Remee måtte vælge mellem egne deltagere i farezonen. Denne gang står der Big Band på menuen, og bookmakerne forudser exit for Jógvan. Men skal Citybois virkelig give odds 15 - når det er dem med mindst musikalsk niveau? Se sangvalg og odds her. 

Sidste uges X Factor blev en tårevæddet omgang, hvor Remee stod i den ubarmhjertige situation at skulle vælge blandt Baraa og Tannaz. Baraa klarede for anden uge i træk frisag i farezonen, mens det blev til exit for Tannaz. Feltet er nu skåret ned til fem deltagere, og fredag skal det reduceres med endnu én deltager, inden semifinalen venter.

Big Band

Denne uges tema er det tilbagevendende tema Big Band. Deltagerne skal synge sammen med DRs Big Band og genrerne spænder vidt fra rock til indiepop og RnB. Med så vidt forskellige genrer kan valget blive skæbnesvangert, når deltagerne kæmper for seernes gunst.

Deltager Sangvalg
Jógvan Creep (Radiohead)
Baraa Qadura Don't Let Go (En Vogue)
Emilie Esther Poker Face (Lady Gaga)
Citybois Earned It (The Weeknd)
Ivarsson, Bang & Neumann Yellow Flicker Beat (Lorde)

Mister Lina sin sidste deltager?

Konkurrencen spidser til med blot et par udskillingsrunder tilbage. Denne gang er bookmakerne for en gangs skyld enige  og holder Lina Rafns sidste tilbageværende deltager Jógvan som favorit til at ryge ud. Det på trods af, at Jógvan har undgået farezonen de sidste gange. Samtidig forventer bookmakerne, at Remees darling Esther Emilie og teenage-fænomenerne Citybois uden problemer klarer skærene nok en gang. 

Næste eliminering: Bedste odds

Deltager Bedste odds Bookmaker
Jógvan 2,15
Unibet
Ivarsson, Bang & Neumann 3,50 Unibet
Baraa Qadura 4,50
Danske Spil
Citybois 15 Betsafe
Emilie Esther 45
Betsafe

Hvad siger X Factor-eksperterne derude - bliver Big Band-temaet afdansningsbal for Jógvan, eller skal vi finde værdien andetsteds? Hvad med Citybois til odds 15? Kan det virkelig passe, at de bare suser videre, når talentet er så begrænset?

Jógvan