I adskillige uger har Ladbrokes haft Tine som favorit til at ryge ud af X Factor, men gang på gang har hun overlevet og står altså nu i finalen.

Og nu er Tine faktisk Ladbrokes´ favorit til at hive den endelige sejr hjem når hun lørdag aften skal kæmpe mod Thomas og Jesper i finalen i Parken.

Tine giver pengene odds 1,85 gange igen hvis hun vinder X Factor finalen, mens Thomas giver odds 2,10 og Jesper giver pengene odds 5 gange igen.

Ladbrokes danske manager, Richardt Funch udtaler ”Tine er jo virkelig historien om den grimme ælling der ender med at blive en smuk svane. Hun har været ramt af uheld i adskillige live shows og uge efter uge har vi troet, at hun ville ryge ud. Men hun har formået at overraske hver gang i takt med at hendes popularitet i befolkningen blot har vokset sig større og større. Så Tine er vores favorit til at løbe med sejren i Parken.”

”Dog har vi haft Thomas som favorit i de seneste uger og han er naturligvis stadig et rigtig godt bud.” 

”Til gengæld vil vi blive overrasket hvis Jesper løber med sejren. Men vi er jo før blevet overrasket i dette års X Factor og hvis Jesper går hele vejen får man altså hele odds 5 gange pengene igen”
 
HVEM VINDER X FACTOR FINALEN 2010

Tine                1.85  

Thomas          2.10

Jesper            5.00