I aften bliver det afgjort hvilke kategorier de 3 dommere får.

Hvem får de unge solister under 25, hvem får solisterne over 25 og hvem får grupperne.

Endvidere skal dommernes også finde de ti i hver kategori, der skal videre til de kommende bootcamps.

Selvom X Factor vinderen fra sidste år, Linda, kom fra kategiorien af solister over 25 år har Ladbrokes på nuværende tidspunkt mest tiltro til, at dette års X Factor vinder bliver en af de unge solister under 25 år.

Sker dette får man lige nu odds 1,83 gange pengene igen. Ender det med en vinder i skikkelse af en solist over 25 år får man odds 2,20 og går en gruppe hen og vinder får man odds 6 gange pengene igen.

Før det i aften afgøres hvilken kategori de enkelte dommere bliver tildelt, mener Ladbrokes at det er helt åbent hvilken dommer der vinder X Factor. Ladbrokes giver derfor lige nu odds 2,75 på både Remee, Soulshock og Pernille Rosendahl.

Ladbrokes danske manager, Richardt Funch udtaler ”I de to foregående X Factor sæsoner har de unge solister under 25 år været vores forhåndsfavorit, så vi giver dem favoritværdigheden igen i år. Men vi synes umiddelbart også, at det vi har set fra de forskellige auditions peger på at der er en lille overvægt af flere talentfulde yngre solosangere sammenlignet med solisterne over 25 år og grupperne. Men sidste år var det jo Linda der gik hen og vandt for næsen af Alien Beat Club - så alt er naturligvis åbent.”

”Det er jo aldrig sket, at en gruppe har vundet dansk X Factor. Så hvis man har fidus til at det sker i år kan man lige nu få pengene odds 6 gange igen”


Hvilken dommer vinder X Factor 2010

Remee 2,75

Soulshock 2,75

Pernille Rosendahl 2,75

Hvem vinder X Factor 2010

Solister under 25 1,83

Solister over 25 2,20

Grupper 6,00