Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Caroline Wozniacki vandt Rogers Cup i Montreal tilbage i 2010. Ifølge Danske Spil*, så har hun gode muligheder for at snuppe trofæet igen.

- Vi har odds 10,00 på Wozniacki til at vinde damesinglen i Rogers Cup. Kun Halep og Kerper er større favoritter. De giver henholdsvis odds 6,00 og 7,00, udtaler Peter Emmike, oddsansvarlig hos Danske Spil* og fortsætter:


- Wozniacki vandt endelig sin første Grand Slam i år, da hun slog Halep i finalen i Melbourne. Det er dog ikke blevet til flere titler siden, men hun har trods alt spillet sig til en finaleplads i Eastbourne International, og i Doha Open var det kun små marginaler der gjorde udfaldet, da Kvitova slog hende ud i semifinalen. 


- Selvom Caroline har udtalt, at hun selv foretrækker at spille på græs, så leverer hun klart de bedste resultater på hårdt underlag. Tre gange har hun været i en Grand Slam-finale, og to gange har hun været i en WTA-finale. Fælles for alle finaler var, at de blev spillet på hårdt underlag. Det gør sig også gældende for Rogers Cup. Når vi lavede vores chancevurdering, så kiggede vi på hendes gode præstationer i år, og det faktum at turneringen spilles på et hårdt underlag. Derfor har vi Wozniacki blandt favoritterne til at vinde Rogers Cup, siger Peter Emmike.


Vil du spille på Wozniacki og Rogers Cup? Gør det her.