For blot 2 uger siden sluttede French Open, men allerede fra denne mandag er tennis-eliten på den igen med endnu en Grand Slam; Wimbledon. Ligesom under French Open, afholder vi under Wimbledon en konkurrence i samarbejde med Betfair*, denne gang med 3.500 kr. i præmiepuljen.

Konkurrencen afvikles på præcist samme måde som under French Open, hvor brugeren Oddsbandit løb af med sejren, og vandt en rejse for 2 til London og i næste uge befinder Oddsbandit plus ledsager sig på tribunerne på bl.a. Centre Court! Om det afholder eller forhindrer ham i at forsøge at forsvare sin sejr i French Open konkurrencen, vil tiden vise, men uanset, er tavlen altså visket ren.

I korte træk går konkurrencen, der kræver forudgående tilmelding, ud på at du skal være dygtig til at tjene penge på din Betfair* konto på de spil du laver under Wimbledon turneringen. Jo bedre odds du "spiller hjem" på de kampe vi under turneringen udvælger til konkurrencen, des flere points optjener du til konkurrencen. Det er således helt underordnet om dine indsatser på kampene hos Betfair* er høje eller lave - bare du kan ramme!

Til hver dag udvælger vi 3 kampe som en point-givende i konkurrencen. De første kampe udvælges nu på søndag (sidst på eftermiddagen) når programmet for mandag offentliggøres, men sørg allerede for at tilmelde dig konkurrencen nu på http://www.betxpert.com/competitions/wimbledon/default.asp hvor du også kan læse mere om konkurrencen. præmierne mv.

Sidste frist for tilmelding til konkurrencen er onsdag d. 24. juni kl. 12:00.