Mandag 27. juni går det løs med Wimbledon 2016. Vær med i vores to gratis konkurrencer med en præmiepulje på 5.000 kr. - sponsoreret af Betfair Sportsbook*.

Ovenpå et Brexit, der har chokeret store dele af Europa og ikke mindst de finansielle markeder, så er det rart med nogle konstante ting i tilværelsen.

Og her kommer Wimbledon ind i billedet. For hvis der er noget, der er ærkebritisk, snobbet, traditionsrig og helt uden overraskelser eller fornyelser, så er det tennissportens nok mest prestigefyldte turnering: Wimbledon.

Mens vi kan nyde den dejlige uforanderlige turnering, hvor spillerne stadig skal spille i hvidt, så sørger vi dog også for lidt ekstra spænding til turneringen.

I samarbejde med Betfair Sportsbook* sætter vi 5.000 kroner på højkant på to forskellige konkurrencer, som du kan deltage gratis i som bruger af BetXpert.

Gå til konkurrencerne via dette link - eller find dem lige under artiklerne på BetXperts forside.

Tips- og Fantasy-konkurrence

Ligesom med de øvrige Grand Slam-konkurrencer, vi har afholdt i år, så køres Wimbledon-konkurrencen som to adskilte konkurrencer:

Èn tip-konkurrence og en Fantasy-konkurrence. Der er nu ikke længere en samlet konkurrence, så det er helt op til jer brugere, om I vil lege med i den ene eller begge konkurrencer.

Betfair Sportsbook* sponsorerer præmier for 5.000 kr., og vi har valgt at fordele præmiesummen ligeligt på hver af de to konkurrencer.

I tip-konkurrencen, hvor der altså er præmier for 2.500 kr. på højkant, skal du tippe på kampene fra Wimbledon 2016.

Hver dag finder du på konkurrence-siderne en oversigt over dagens kampe med odds fra Betfair Sportsbook*. Under de 14 dage Wimbledon varer, må du tippe de 10 af dagene - hvilke vælger du selv.

Du kan afgive dine første tips på turneringen søndag 26. juni kl. 18.

Fantasy konkurrence

For at deltage i Fantasy/hold-konkurrencen skal du - senest 27. juni kl. 12:30 (dansk tid) - registrere et "Fantasy hold" til Wimbledon 2016, bestående af 9 ATP-spillere og 9 WTA-spillere. Alt efter hvor langt dine spillere når i turneringen, optjener de points til hold-konkurrencen.

Fantasy-konkurrencen er åben allerede nu. Frem til turneringsstarten kan du redigere i dit hold lige så mange gange som du vil.