Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Der var særligt ét navn, som de fleste spejdede forgæves efter, da landstræner Morten Olsen tirsdag eftermiddag offentliggjorde landsholdstruppen til den kommende EM-kvalifikationskamp ude mod Serbien.

For der var nemlig ingen Nicklas Bendtner at finde blandt de 17 spillere, der blev udtaget. 4-5 spillere forventes dog at blive efterudtaget sidst på ugen, og her bør der ikke være tvivl om, at Bendtner er blandt de udvalgte, vurderer Danske Spils oddssætter Morten Overgaard.

- Hvis ikke Nicklas Bendtner er skadet, så føler vi os ret sikre på, at han bliver udtaget, siger han.

Men kan vi så også forvente at se Nicklas Bendtner på banen mod Serbien, selvom angriberen fortsat er helt uden for truppen i sin tyske klub Wolfsburg?

Ja, indikerer de odds, som Danske Spil* har sat på udfaldet.

- Nicklas Bendtner er med afstand Danmarks bedste angriber, og vi har meget svært ved at forestille os, at Morten Olsen vælger at vrage Bendtner til Serbien-kampen. Tidligere i år har vi set Olsen smide Bendtner i startopstillingen, hvor han var længere fra topform end tilfældet er nu, så vi tror helt sikkert, at Danmark stiller med Bendtner på toppen den 14. november, siger Morten Overgaard.

Selvom han altså ikke engang er udtaget, så giver Danske Spil* blot odds 1,22 på en startplads til Nicklas Bendtner i udekampen mod Serbien.

Omvendt giver det pengene 3,75 gange igen, hvis Morten Olsen skulle se bort fra Bendtner i sin start11’er.

Bemærk, at hvis Nicklas Bendtner ikke udtages til landsholdstruppen, så er der gevinst til dem, der spiller på, at Bendtner ikke starter inde.

Starter Nicklas Bendtner på banen i kampen Serbien-Danmark den 14/11-2014:
Ja – odds 1,22
Nej – odds 3,75

Find spillet på Danske Spil*