Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Langt størstedelen af spil placeret på turneringssejren i Champions League er placeret på den tyske storklub Bayern München. Det meddeler Danske Spil*.

Bayern München er sammen med Real Madrid og Barcelona Danske Spils store favoritter til at løfte Champions League-trofæet i denne sæson.

Hos spiludbyderen melder de dog om kæmpestor tiltro fra kundernes side til de tyske giganter fra Bayern.

- Over 80 procent af alle spil på turneringsvinderen er placeret på Bayern, hvor de fleste af indskuddene er kommet i løbet af efteråret. Det viser, at der blandt vores kunder har været - og er - markant tiltro til tyskerne, siger Peter Emmike, oddsansvarlig hos Danske Spil*.

- Det er en sæson, hvor ingen af de helt store hold har fundet et helt vildt højt niveau. I hvert fald har ingen skilt sig voldsomt ud fra de andre – heller ikke Bayern. Men de har dog været meget overbevisende i den tyske liga, og de har meget erfarne spillere.

- De har været stabile i Europa i de seneste fem år, hvor det er blevet til tre semifinalepladser, ét finalenederlag og én turneringssejr, og måske er det den imponerende statistik, der har fået folk til at tro så meget på dem, siger Peter Emmike.

Efter Bayern tror Oddset-spillerne mest på Juventus, Barcelona og Real Madrid, fortæller Peter Emmike videre.

Aktuelt fås Barcelona som CL-vinder til odds 4,33, mens Bayern giver odds 4,75.

Bayern møder i øvrigt Arsenal i 1/8-finalen. Englænderne er blevet slået ud i netop denne runde i de seneste seks sæsoner - to af gangene har Bayern været Arsenals bøddel.

Tjek Danske Spils Champions League-odds lige her: https://danskespil.dk/oddset/fodbold/international/champions-league?intcmp=oddset_venstre_menu_champions_league