Det har kostet blod, sved og tårer, men nu er de 736 spiller-profiler online i vores VM-sektion. En ordentlig mundfuld til de sultne læsere der elsker information om slutrunden i Sydafrika.

Spillernoterne er fx brugbare for de BetXpert-brugere der har kastet sig ud i vores gratis VM-konkurrence med præmier for 30.000 kr, sponsoreret af Bet24.

Denne konkurrence (som du kan finde her) går nemlig ikke ud på at tippe kampenes udfald, men på at vælge de spillere man tror vil gøre det godt.

Spillernoterne er en del af hver landetekst i VM-sektionen (find den her).

Man fører simpelthen musen hen over truplisten til højre på landesiden; hvert navn udløser en lille informations-tekst. Man skal ikke klikke; teksten glider frem - og forsvinder når man flytter musen.

I info-teksten præsenterer vi den pågældende spiller: klub, alder, antal landskampe/mål, position på banen, status (starter/reserve), højde og for manges vedkommende også foretrukne fod. I mange tilfælde er der bonus-info, såsom hvordan det er gået i den seneste sæson, om spilleren er venstrebenet, en bisse, god i hovedspillet - etc, etc, etc...

Bemærk: Vi har bestræbt os på at undgå fejl, men nogle skal der nok være. Navne der er stavet forkert, en midtercirkel-dirigent der præsenteres som kant-hurtigløber... Men ingen panik. Opdager man en fejl, skriver man bare en kommentar til landeteksten; så retter vi.

Foruden spillernoterne og landeteksterne - der gennemgår hvert holds styrker og svagheder - indeholder BetXperts VM-sektion en kampoversigt og en nyhedsside der løbende ajourføres med skadesnyt og anden relevant trupinfo fra Sydafrika. Og så er der selvfølgelig en lang række analyser og spilforslag, serveret af vores  eksperter (plus en hel masse fra vores brugere).

VM i Sydafrika går i gang fredag kl. 16:00 med Gruppe A-kampen mellem værtsnationen og Mexico.