Der er trukket lod til VM-kvalifikationen frem mod VM 2018 i Rusland - og den lodtrækning faldt ikke just ud til Danmarks fordel. Se modstanderne her.

I Konstantin-paladset i Skt. Petersborg er der blevet trukket lod til kvalifikationsturneringerne til VM 2018, der skal afholdes i Rusland. I den europæiske del af kvalifikationen var holdene på forhånd placeret i 6 seedningslag. Danmark var placeret i andet seedningslag sammen med stærke nationer som Frankrig og Italien, mens mastodonterne England og Tyskland var i øverste seedningslag.

Østeuropa, Østeuropa og mere Østeuropa til Danmark

Et lag ad gangen blev de trukket startende med de lavestrangerende hold i seedningslag 6. Allerede tidligt tegnede der sig et billede, når man fulgte med på de sociale medier. Ønskelodtrækningen var gruppe B eller C, mens gruppe E skulle undgåes. Lykkens gudinde ville det dog anderledes - og Danmark havnede naturligvis i gruppe E med et stærkt præg af Østeuropa.

Gruppe E
Rumænien
Danmark
Polen
Montenegro
Armenien
Kasakhstan

Ikke just den bedste lodtrækning til Danmark, som skal på en del ture til Østeuropa, hvor der venter nogle meget svære udebaner. Polen var blandt de absolut stærkeste hold i tredje seedningslag, mens Danmark tidligere har haft vanskeligheder mod Armenien - dog sejrede Danmark mod armenerne senest i Parken. Kasakhstan er en lidt ubekendt faktor, der dog har det svært i den igangværende kvalifikation til EM 2016 i Frankrig. Positivt var det dog, at Danmark trak Rumænien fra øverste seedningslag - et af de formodentligt svageste hold i det selskab.

Der er endnu ikke sat dato på kampene, men kvalifikationsturneringen skydes i gang 4-6. september 2016.

Danske Spil* har odds ude om det lykkes Danmark at kvalificere sig til slutrunden. Odds 2,25 på ja, mens nej giver odds 1,55.