10 BetXpert-brugere har hver vundet 2 billetter til en juni-weekendtur til Polen, arrangeret af Scandic Bookmakers. Se vinder-listen...

Eksklusivt for BetXperts brugere udloddede Scandic i sidste uge 10x2 billetter til en juni-weekendtur til Polen med speedway på programmet.

Efter en konkurrence der gik ud på at gætte henholdsvis nedrykkerne og sølvvinderen i Superligaen, samt Champions League-vinderen (det blev afgjort i den netop overståede weekend), kan vi nu kåre de 10 BetXpert-brugere der kan tage konen eller en kammerat med til speedway i Polen.

34 BetXpert-brugere deltog i konkurrencen. Heraf var der kun tre der svarede rigtigt på alle tre konkurrence-spørgsmål, dvs med følgende svar:

Nedrykkere: Esbjerg & Randers

Sølvvinder: OB

CL-vinder: Barcelona

De tre brugere der fik fuldt hus, er naturligvis præmievindere. De øvrige syv præmievindere skulle findes blandt dem der havde ramt to ud af tre. Det havde 20 brugere (de sidste 11 ramte een ud af tre).

Det forkerte svar var typisk "Esbjerg & Lyngby" - men der var også et par stykker der havde spået Manchester United som CL-vinder, og nogle havde budt på Brøndby som sølvvinder.

For at finde vinderne blandt de 20 med to rigtige ud af tre, kiggede vi først på konkurrencens tie-breaker - der gik ud på at gætte hvor mange ligamål Dame N´Doye ville lande på.

Det rigtige svar viste sig at være: 25 mål. Det var der tre personer blandt de 20 der havde ramt.

Derefter kiggede vi på dem der havde gættet på 26 mål (et par stykker havde af uransagelige årsager gættet på "23" - selv om N´Doye stod noteret for 25 kasser da konkurrencen blev udskrevet...): 11 styk. Blandt disse trak vi lod for at finde de sidste fire præmievindere.

Og voilà - her er så de 10 præmievindere:

BetXpert-brugernavne:

Rolfee1337

Sputnik

Isildur1

jancker

ElvisSly

Nicolai Kristensen

Quasi

Ticket Taker

DK32

Stef19

Vinderne kontaktes direkte af Scandic Bookmakers.