Juventus er på svær opgave i Grækenland, Real Madrid tager turen til Liverpool, og danskerklubben Ajax besøger Nou Camp. Vi har tjekket Champions League-oddsene.

Hverken Viktor Fischer eller uheldige Nicolai Boilesen bliver ikke klar til Champions League-kampen med Barcelona, men så må dansker-trioen Lasse Schöne, Lucas Andersen og Niki Zimling rykke sammen i spillerbussen, når Ajax-bussen sætter kurs mod Nou Camp.

Det ligner en meget svær kamp for Ajax mod det spanske tophold, der endnu er ubesejrede og end ikke har indkasseret mål i årets La Liga.

Vi har dog fået dansk succes i Champions League med Lasse Schöne´s mål, da Ajax fik 1-1 hjemme på mod PSG, mens den unge Lucas Andersen såmænd også kom på måltavlen og scorede det enlige Ajax-mål i 1-1 kampen mod APOEL.


Barcelona er naturligvis storfavoritter med en solid defensiv og Lionel Messi og Neymar i målhumør..

Det blev dog kun til en smal 1-0 sejr, da Apoel lagde vejen forbi i den første gruppekamp, mens den katalanske storklub rendte ind i et 2-3 nederlag på Parc des Princes til et veloplagt PSG-mandskab.

Får vi mon dansker-mål på Nou Camp eller bliver Ajax kørt over af Barcelona?

Tirsdag 21. oktober kl. 20:45

Barcelona Uafgjort Ajax
1,14 10,00 26,00
Ladbrokes
Bet365
Unibet
Udvalgte odds for Første målscorer
Bedste odds Bookmaker
Lionel Messi (Barcelona) 3,20 Unibet
Neymar (Barcelona) 4,35 Unibet
Ivan Rakitic (Barcelona) 9,00 Ladbrokes
Lasse Schöne (Ajax) 23,00 Bet365
Lucas Andersen (Ajax) 34,00 Bet365

Se vores MatchCenter til kampen her.

Ronaldo-showet besøger Anfield

Der skulle to selvmål til for Liverpool kunne sikre sig en 3-2 sejr over QPR i weekendens Premier League, og der må være store bekymringer hos manager Brendan Rodgers.

Spillet har ikke fungeret og der har været ret svingende præstationer hos Liverpool-tropperne. Der har været kritik af keeper Simon Mignolet, mens der også er kommet fokus på de manglende scoringer fra offensiven.

Daniel Sturridge er skadet, Luis Suárez har pakket kufferterne og render nu rundt i FC Barcelona og så har Mario Balotelli ikke taget Liverpool-fansene med storm. Hvem skal score målene for værterne?

Real Madrid vader derimod i sejre og har fundet melodien med hele 32 scoringer i de seneste 7 kampe. Det har været ren opvisning fra de forsvarende Champions League-mestre.

Den portugisiske superstjerne Cristiano Ronaldo har stjålet overskrifterne og scorer mål på samlebånd for den spanske kongeklub.

Det er da også det spanske stjernemandskab, der tager favoritværdigheden mod Liverpool.

Onsdag 22. oktober kl. 20:45

Liverpool Uafgjort Real Madrid
4,50 4,00 1,84
Bet365 Betsafe Betfair

Se vores MatchCenter til kampen her.

Totti skal føre Roma til sejr

Det er en skræmmende stærk Bayern München-trup som Pep Guardiola har til rådighed, og der er lagt op til et yderst interessant opgør på Stadio Olimpico i den italienske hovedstad.

Franck Ribery og Arjen Robben har nu fået en ny angrebskammerat til at ligge på lur i boksen, og mon ikke den snu Robert Lewandowski er klar til at hugge til ved selv den mindste åbning i Roma-defensiven.

Men der er også god grund til optimisme i Roma-lejren. De har vist rigtig gode takter under træner Rudi Garcia, der har fået hentet erfarne forstærkning som Maicon og Ashley Cole, mens klublegenden Francesco Totti er still going strong og dirigerer Roma-offensiven.

Bayern München er naturligvis favoritter, men Roma virker til at have selvtilliden og værktøjerne til at levere en italiensk overraskelse.

Tirsdag 21. oktober kl. 20:45

Roma
Uafgjort Bayern München
3,80 3,75 2,05
Danske Spil Bet365 Ladbrokes

Se ekspert-analyse til kampen her.

Sparker Tévez Juventus til sejr?

De italienske mestre jagter Champions League-succes efter sidste års skuffende exit allerede i gruppespillet.

Men Olympiakos er en svær modstander på hjemmebane med de fanatiske tilskuere i ryggen. Det lykkedes det græske mandskab at besejre de spanske mestre fra Atlético Madrid med 3-2 i første gruppekamp.


Juventus kan dog stille med en brandvarm Carlos Tévez, der har nettet 6 gange i Serie A i denne sæson. Den lille argentinske angriber scorede såmænd også begge Juventus-mål i 2-0 CL-sejren over svenske Malmö.

Med Buffon, Pirlo, Vidal, Pogba og Tévez er der store forventninger til Torino-klubben hente de tre i den græske heksekedel.

Onsdag 22. oktober kl. 20:45

Olympiakos Uafgjort Juventus
4,00 3,35 2,15
Bet365 Danske Spil Tipico

Se vores MatchCenter til kampen her.