I samarbejde med Betfair* gentager BetXpert sidste uges lyn-konkurrence og udlodder i aften 2 x 2 rejser til kampen Barcelona-Valladolid d. 15./16. maj 2010.

De 2 præmiepakker (hver incl. fly, hotel og kampbilletter) uddeler vi til 2 heldige BetXpert brugere, som altså får mulighed for at tage kæresten, en ven e.l. med en tur til sæsonens sidste ligakamp på Camp Nou, som meget vel kan være dagen hvor Barcelona fejrer det spanske mesterskab.

For at deltage i lodtrækningen skal du:

 - placere et spil hos Betfair for mindst 30 kr. på tirsdagens Champions League kamp mellem Barcelona og Arsenal. Spillet skal være af typen "back" (dvs det skal "købes" - ikke "sælges"), og det skal placeres inden kampstart kl. 20:45.

- tilmelde dig på denne side.

Bemærk at konkurrencen kun gælder i dag, tirsdag d. 6. april - med deadline kl. 20:45.

Sådan går man glip af en præmie...
I sidste uges konkurrence - hvor præmien var en rejse til Manchester for at se United-Chelsea - var betingelsen for at deltage at man placerede et væddemål (på mindst 30 kr) hos Betfair* på CL-kampen Bayern München - Manchester United.

Der var desværre en del der nøjedes med at tilmelde sig - ved at sende os deres Betfair-brugernavn. Væddemålet "glemte" de at placere.

Det var således tilfældet for de første navne der blev trukket op af hatten da vi trak lod om præmierne. I stedet for at blive vindere, blev de nitter - og præmierne gik til de næste.

Et godt råd: Husk altid at følge reglerne i en konkurrence!

Analyser af dagens Champions League-kampe

Vi har selvfølgelig en analyse af Barcelona-Arsenal, såvel som af tirsdagens anden CL-kamp, CSKA Moskva mod Inter.

Læs Daniel Hedelunds analyse af Barca-Arsenal, med tilhørende spilforslag.

Læs Torben N. Sørensens analyse af CSKA-Inter, med tilhørende spilforslag.